Přejít na obsah

Seiko MARINEMASTER

rafficek

Doporučené příspěvky

na to ze su unadjusted je to naozaj slusne. moje robia stabilnych -4s na ruke a -6s na windri. ked pojdem o rok do zaponska tak ich necham v seiku na servis, tak to snad poladia na GS papiere.

btw airmany 17ky idu cca sekundu denne. Slusnej oddil, a to tam maju tusim len nejaku strednu etu valgranges, nie tu najvyssiu. ale ten strojek sa ete podaril, to musim uznat.

koniec ruhania sa, obliekam kimono.. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@tomtur : taky jsem moc spokojeny , gratuluju k nakupu . Kdo uz si koupi MM300 umi utahovat zavit a vi, ze korunka nema byt vytazena na vetrani ne ? :)

Presnost chodu se mi ustalila ( do te doby se kontinuelne zlepsovala ) po cca.3-4 tydnech na +0,5 az 2sec./den, ted uz je stejna 3 mesice.

( ale pracuji na PC jen cca. 2 hodiny denne, nejsou tak dlouho v jedne pozici )

foto zdroj : http://forums.watchuseek.com/forum.php

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

No páni, niečo divné sa dnes deje. Hodinky mi meškajú o presnú polhodinu za dnešný deň. Áno, pil som, pil som ako sa dá len v Írsku, cítim sa spomalený, ale nie posunutý V čase... Kua, tombed by mi sunty nedal, takže som buď ja úplne mimo, alebo teraz fakt neviem.

Odkaz ke komentáři

Dúfam že to bolo iba dočasné pomätenie koliečok, na diverznú akciu z Tombedovej strany určo ani nahodou neodkazujem, videl som ho sice prvy krat v zivote, ale bol to megamily chlap, tam sa toho nebojim. :cheers: Mna to len strasne vystrasilo, predsalen Seiko vyssej rady sa sekne o 30 min za poldna... a tyzden pred tym drží zas ako hluchý dvere a den po tak isto. To zacne clovek rozmyslat ci s nimi nezavadil niekde, nestrcil do megaturbomagnetu alebo cokolvek. Kazdopádne zatiaľ idú super, ale radsej som sa zveril s tymto strasnym trapenim Vám ako frajerke, ta by ma totiz poslala do p....e :) Dufam ze to bola nejaká blbosť a že sa to uz nezopakuje, ak nahodou ano, mam k nim zarucnu kartu takze riesitelne to je, ale by ma to strasne mrzelo.

Odkaz ke komentáři

Zeptám se možná docela hloupě... . Měly ty hodinky dost pohybu? Byly natažené? Přijde mi to, že se zastavily a nevšim sis toho a znovu jsi je rozhýbal. Loni se mi to stalo s levnějším Seikem. Když jsem je dal na stůl na chalupě a až v autě jsem si pak všimnul, že jsem o hodinu jinak.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...