tomtur Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2012 Páni, za 5 dní sa predbehli o 11 sekúnd. Urcite keby mali taký super závit korunky z Nemiec, boli by pre niekoho zaujímavejsie, ale ja som zatial vcelku spokojny aj bez zbytočností Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2012 na to ze su unadjusted je to naozaj slusne. moje robia stabilnych -4s na ruke a -6s na windri. ked pojdem o rok do zaponska tak ich necham v seiku na servis, tak to snad poladia na GS papiere.btw airmany 17ky idu cca sekundu denne. Slusnej oddil, a to tam maju tusim len nejaku strednu etu valgranges, nie tu najvyssiu. ale ten strojek sa ete podaril, to musim uznat. koniec ruhania sa, obliekam kimono.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaplanj Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2012 @tomtur : taky jsem moc spokojeny , gratuluju k nakupu . Kdo uz si koupi MM300 umi utahovat zavit a vi, ze korunka nema byt vytazena na vetrani ne ? Presnost chodu se mi ustalila ( do te doby se kontinuelne zlepsovala ) po cca.3-4 tydnech na +0,5 az 2sec./den, ted uz je stejna 3 mesice.( ale pracuji na PC jen cca. 2 hodiny denne, nejsou tak dlouho v jedne pozici ) foto zdroj : http://forums.watchuseek.com/forum.php Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2012 Ja si ty seika asi koupim, vyzkouset se maj vsechny ko.kotiny, tak at nejsem pozadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2012 boha ale je dobra ta moja trava.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2012 Je to pointa z vtipu o bacovi, az ho poznas.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník eleven Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2012 Je to pointa z vtipu o bacovi, az ho poznas.. Ten vtip znám, hned mi naskocil, jak jsem tu větičku přečet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2012 No páni, niečo divné sa dnes deje. Hodinky mi meškajú o presnú polhodinu za dnešný deň. Áno, pil som, pil som ako sa dá len v Írsku, cítim sa spomalený, ale nie posunutý V čase... Kua, tombed by mi sunty nedal, takže som buď ja úplne mimo, alebo teraz fakt neviem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 neudrel si s nimi niekde? alebo ti tam mozno bludi nejake nieco, a akurat sa to niekde prilepilo kde sa nemalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 Neudrel práve že, akurát som bol celý deň v aute a na lodi, obe vcelku megatraslave... Uvidíme čo budú robiť dalej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 Kua, tombed by mi sunty nedal... Tombedova cílená diverzní akce by byla stejně pravděpodobná jako bych tvrdil že japonec všechny hodinky nastavil tak,aby se 10.11.12 v 13:14 zastavily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 Dúfam že to bolo iba dočasné pomätenie koliečok, na diverznú akciu z Tombedovej strany určo ani nahodou neodkazujem, videl som ho sice prvy krat v zivote, ale bol to megamily chlap, tam sa toho nebojim. Mna to len strasne vystrasilo, predsalen Seiko vyssej rady sa sekne o 30 min za poldna... a tyzden pred tym drží zas ako hluchý dvere a den po tak isto. To zacne clovek rozmyslat ci s nimi nezavadil niekde, nestrcil do megaturbomagnetu alebo cokolvek. Kazdopádne zatiaľ idú super, ale radsej som sa zveril s tymto strasnym trapenim Vám ako frajerke, ta by ma totiz poslala do p....e Dufam ze to bola nejaká blbosť a že sa to uz nezopakuje, ak nahodou ano, mam k nim zarucnu kartu takze riesitelne to je, ale by ma to strasne mrzelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 Zeptám se možná docela hloupě... . Měly ty hodinky dost pohybu? Byly natažené? Přijde mi to, že se zastavily a nevšim sis toho a znovu jsi je rozhýbal. Loni se mi to stalo s levnějším Seikem. Když jsem je dal na stůl na chalupě a až v autě jsem si pak všimnul, že jsem o hodinu jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 No to je najracionálnejšie vysvetlenie, ale ja hodinky neodkladám nikdy a dva dni pred tým som vcelku intenzívne chodil, takže by to nemalo hroziť. Teda aspoň 2824ku etu čo som trápil vyše roka nedostatok pohybu nepostihol nikdy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 tomtur, u jednech hodinek se mi to taky stalo. Rozdil v radu x desitek minut. Na pricinu jsem neprisel. Nikdy se to ale neopakovalo, tak jsem to dal neresil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 zamotanej vlásek - to je přejde samo - prostě si moc mával rukama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 No dufam ze sa to nezopakuje, aj tak su uplne ze super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník eleven Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 zamotanej vlásek - to je přejde samo - prostě si moc mával rukama To by se předběhly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 (upraveno) nekonecne hodiny v lietadle, minuli sme Gronsko, nuda vrcholi.. http://www.youtube.com/watch?v=5fbJy5nhYic Upraveno 22. října 2012 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se