instant Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2013 takto nejako vyzeraju The Expendables hodinkoveho sveta
cody Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2013 Super srovnavaci fotky.Me z toho opet vysli vitezne Seika, ale uznavam, ze Rolex ma peknou sponu:-)
panedge Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2013 Nato,ze Seika jsou zdaleka nejlevnejsi,tak super.Jen by mohly bejt nizsi.
Chumpus Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2013 Nato,ze Seika jsou zdaleka nejlevnejsi,tak super.Jen by mohly bejt nizsi.Výška je daň za monokok pouzdro, resp. to, že ty hodinky nepotřebují héliový tentononc. A majitelé ti potvrdí, že jsou dokonale vyvážený a sedí na ruce jak p**el na hrnec.
instant Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2013 ja mam naopak pocit - vzdy ked si nasadim submarinery na ruku - ze tie rolexy su snad vystrihnute z kartonu. je to jednoducho o osobnych preferenciach. naopak, sea dwellery ma oslovuju celkom dost
kamilb Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2013 ...vzdy ked si nasadim submarinery na ruku - ze tie rolexy su snad vystrihnute z kartonu. Mně to pouzdro taky nesedlo,starší je pohodlnější.
Peta-Biker Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 (upraveno) Konečně jsou doma, jak já se na ně těšil . Jsou to jediné hodinky s Moony, které mám podruhé a které už majitele nezmění! Člověk se učí z chyb. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. dubna 2013 uživatelem Peta-Biker
instant Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 blahozelam!. tie smrdia novotou. btw, dali ti ich v drevenej krabicke alebo to len kvoli foteniu si ich presunul?
Peta-Biker Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 Dostal jsem klasickou, + dřevěný box Seiko :-)
lac1 Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 Gratulacia !! fotky paradne a hodinky tak isto. Az bude cas, tak to nafot detailne. Kvalitnych fotiek neni nikdy dost
pil.pet Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 Úžasný, gratuluju a už zas vím, na co šetřit...
whoelse Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 (upraveno) Dostal jsem klasickou, + dřevěný box Seiko :-)Nešlo by tu srovnávací fotku "svaté trojice" udělat stejným foťákem jakým jsi fotil tu poslední? Kvalita je 100 a 1. Upraveno 10. dubna 2013 uživatelem whoelse
Peta-Biker Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 To bude problém, ta trojice nebyla ma, někde jsem fotky našel. Každopádně nějaké fotky udelam a můžu udělat fotosrovnání s PO 8500.
whoelse Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 To bude problém, ta trojice nebyla ma, někde jsem fotky našel. Každopádně nějaké fotky udelam a můžu udělat fotosrovnání s PO 8500.Předem díky, ta zrcadlovka z toho udělala úplně jiný hodinky.
USER47 Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 (upraveno) Tamto úplně klidně mohlo bejt taky focený zrcadlovkou...rozdíly jsou spíš v osvětlení scény a zručnosti fotografa, než v čemkoli jiným. Samotná zrcadlovka za tebe dobrou fotku neudělá, spíš naopak. Upraveno 10. dubna 2013 uživatelem USER47
Peta-Biker Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 Kluci, já fotím takovým dědečkem Nikonem D40, ale mám ho rád a za nic bych ho nevyměnil. Fotky z něj pořád lezou pěkné.
instant Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 tak tak, fotak neni frajerka, na veku nezalezi. jedna aktualna, nech v tom nie si sam Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lib Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 Mate to fakt paradni! Peta i instant.Hlava mi jen nebere, proc něco podobneho nedela Seiko i pro drobnejsi Japonce
Peta-Biker Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 libe, ony nejsou vůbec velké, fakt ne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se