Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Super srovnavaci fotky.

Me z toho opet vysli vitezne Seika, ale uznavam, ze Rolex ma peknou sponu:-)

Odesláno

Nato,ze Seika jsou zdaleka nejlevnejsi,tak super.Jen by mohly bejt nizsi.

Výška je daň za monokok pouzdro, resp. to, že ty hodinky nepotřebují héliový tentononc. A majitelé ti potvrdí, že jsou dokonale vyvážený a sedí na ruce jak p**el na hrnec.

Odesláno

ja mam naopak pocit - vzdy ked si nasadim submarinery na ruku - ze tie rolexy su snad vystrihnute z kartonu. je to jednoducho o osobnych preferenciach.

naopak, sea dwellery ma oslovuju celkom dost :)

Odesláno

...vzdy ked si nasadim submarinery na ruku - ze tie rolexy su snad vystrihnute z kartonu.

Mně to pouzdro taky nesedlo,starší je pohodlnější.

Odesláno (upraveno)

Konečně jsou doma, jak já se na ně těšil :smile_anim: . Jsou to jediné hodinky s Moony, které mám podruhé a které už majitele nezmění!

Člověk se učí z chyb.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno (upraveno)

Dostal jsem klasickou, + dřevěný box Seiko :-)

Nešlo by tu srovnávací fotku "svaté trojice" udělat stejným foťákem jakým jsi fotil tu poslední? Kvalita je 100 a 1.

Upraveno uživatelem whoelse
Odesláno

To bude problém, ta trojice nebyla ma, někde jsem fotky našel. Každopádně nějaké fotky udelam a můžu udělat fotosrovnání s PO 8500.

Předem díky, ta zrcadlovka z toho udělala úplně jiný hodinky.

Odesláno (upraveno)

Tamto úplně klidně mohlo bejt taky focený zrcadlovkou...rozdíly jsou spíš v osvětlení scény a zručnosti fotografa, než v čemkoli jiným. Samotná zrcadlovka za tebe dobrou fotku neudělá, spíš naopak.

Upraveno uživatelem USER47

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...