Micey Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 No vida, diky pane. Neco decentniho na leto..
Viktor Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 Pánové, mně se MM hrozně líbí, ale ten origo tah je přeci jejich nejslabší místo. Plechový konce, ale hlavně ty střední dílky, který vypadaj jako ze tří částí, ale zblízka se ukáže, že jsou z jednoho kusu, jen mají poněkud přihřátě naleštěný tenký části po stranách. Navíc ten tah působí trochu fórově, až na sponu. Tah na Sumo mi kromě spony přijde lepší, hezčí určitě.
Viktor Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 Já měl pocit, že ten koncovej díl je z tlustýho plechu, ale možná to jen tak vypadalo.
instant Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 Ten strap od wjeana je este tvrdsi ako origo a ma 22mm. Seiko pouziva polyuretanovu pryz (slovencina nema slovo) a ta sa da zmakcit vriacou vodou. Postup je notoricky znamy, utfg. V pripade ze furt tvrda, opakujte. Inac isofrane.
instant Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 Já měl pocit, že ten koncovej díl je z tlustýho plechu, ale možná to jen tak vypadalo.C c c...
Návštěvník tonytrubka Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 (upraveno) ...Plechový konce, ale hlavně ty střední dílky, který vypadaj jako ze tří částí, ale zblízka se ukáže, že jsou z jednoho kusu , tah na Sumo mi kromě spony přijde lepší, hezčí určitě. Konce jsou plný díl tahu MM je ze tří částí lisovaný shora - u sumo je to jeden kus a tváří se jako ze tří. Upraveno 22. prosince 2013 uživatelem tonytrubka
instant Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 Tony : Vlastne z dvoch - pravy a lavy dielik su jeden kus, ten prostredny je tam nalisovany. Kazdopadne z pohladu ohybnosti je to akoby jeden diel- podla mna to bol ciel. Lebo robota je s tym rovnaka ako zlozit to z troch.
Návštěvník tonytrubka Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 (upraveno) Jj,tak jsem to myslel ale blbě napsal edit. i když - ale ruku bych do ohně za to nedal,si myslím že i ten střed dílku je ze dvou částí - broušený je vsazen do kusu ze kterého jdou vidět ty dva leštěné proužky . Upraveno 22. prosince 2013 uživatelem tonytrubka
instant Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 Mam plnu kancelariu inzinierov tak ma vycvicili
Viktor Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 Takže je to ještě horší, ten divnej tah dal hodně práce vyrobit, to už mohli zrovna udělat pěknej Ruku na srdce, nebylo by to lepší bez těch leštěnejch proužků a není trochu plechově lehkej? Bohužel jsem zatím neviděl žádný gumový tah, na kterým by se mi to líbilo víc než na tahu to je taky pravda.
tombed Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 Viktore není, je z plných článků, jasně leštěné proužky tam být nemuseli, ale zase z nich udělaly "univerzály" k obleku i vodě... Pořád lepší než leštěný střed u Rlx Gmt nebo nedej bože buznatah na SMP...
instant Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 (upraveno) Viktore - tah neni plechove lehkej, to hodinky su olovene tezke.. Staci ho porovnat s beznymi hodinkami. Tie hodinky maju byt take ako su. Videl som uz kadejake modifikacie, vratane kompletneho zdamaskovatenia - za toto ruky lamat. A to je cloveku hned po prvom dieliku jasne ze nejde spravnym smerom. Teda, skoro kazdemu je to jasne tak sa pokochajte - sand blasted MM300: zdroj Upraveno 22. prosince 2013 uživatelem instant
Viktor Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 OK, matný je to nepochybně horší.
instant Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 Aldo - kulky maju, ale aj tie vyzeraju lepsie ked sa lesknu este nieco pre remienkarov, a dvojica najkrajsich *master modelov Prospex /Marinemaster a Landmaster/. Odporucam si k tomu precitat Chumpusov podpis - smutne ale pravdive.
Jarett Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 (upraveno) VFuj, v matu mi proti originál verzi připadají jako margarín proti máslu Já je teda nosím na originální gumě, po čajové lázni je pěkně vytvarovaná a sedí jako p...l na hrnec Až dorazí Isofrane uvidím, jestli to bude lepší Upraveno 22. prosince 2013 uživatelem Jarett
lukin_ova Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 Čajová lázeň ? Něco jsem přehlídnul ? To mne zajímá.
Jarett Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 Čajová lázeň ? Něco jsem přehlídnul ? To mne zajímá.No ... zaliješ origo řemen, stočený do hrnku, vodou na čaj ... chvíli počkáš, zaliješ vodou studenou a řemen jest pěkně stočený a na ruce krásně sedí
instant Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 Ona to moze byt aj voda na kavu, napriklad.. ;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se