reborn Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 https://www.lacne-nakupy.sk/predaj-seiko-sbdx001 ...cena neni zla ....bude niekde hačik?50,- kKc? Já bych řek, že cena je furt stejná. Minimálně při našem konstantním převodu 27Kč za Euro... 1872 EUR (euro) = 50 665.680 CZK (česká koruna)
reborn Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Za 1872 Eur se prodávají v tvojem vlastním odkazu. A jestli je to málo nebo moc - já jsem kdysi dávno někde viděl cenu 52 tisíc. Jestli jsou někde levněji, třeba za 45 tisíc, tak to je pořád natolik hodně, že vůbec neřeším detaily. Prostě to pro mě byly a jsou hodinky za 50 tisíc. Vím, že bývaly v bazaru za třeba 36 tisíc, což se blíží sumě, která je pro mne na hranici přijatelnosti, ale fungl nové MM jsou "out of my league"...
Radimk Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 3x do měsíce mám nutkání je prodat, ale když vidím, že jich začíná nebýt a na trhu chybět, tak je nechám v šuplíku dál.Ani je nenosím, ale na počest malé Japonské návštěvy u švagrovky je asi na svátky vytáhnu..
Karol Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 ......ja by som si ich hrozne rad vyskušal ale v v mojom okoli ich nikto nema......už by som rad šiel cestou 1-2 hodiniek mam plnu kabelku a neunosim to Reborn: myslel som ,že porovnavaš niekde s konkretnou predajnou cenou Radimk: ma ti na nich sadat prach v šupliku si po ne pridem :-)
Radimk Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Až jednou najdu své OWG, půjdou holky do světa. Nelpím na nich, ale škráblou lunetu jsem nesnesl a koupil novou. Jsou prostě dokonalé. Mimochodem porovnání 001 a 017 je někde k vidění? Ceny u 001 jsou stále docela stabilní, až překvapivě. Teď už jen chybí, aby šly nahoru...
villain83 Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Až jednou najdu své OWG, půjdou holky do světa. Nelpím na nich, ale škráblou lunetu jsem nesnesl a koupil novou. Jsou prostě dokonalé. Mimochodem porovnání 001 a 017 je někde k vidění? Ceny u 001 jsou stále docela stabilní, až překvapivě. Teď už jen chybí, aby šly nahoru...kdy a za kolik si ji prosim kupoval?Ja to furt resim,jestli jo,nebo ne...diky.
Radimk Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 V Seiku ve Vídni. Cena... já už fakt nevím..ale někde je to tu k dohledání. Určitě do 18-ti stovek. Už to bude rok-dva.
villain83 Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Pani z Altra mi pave odepsala dost zmatene a nic moc jsem z toho nepochopil,proto se ptam...diky.
vrcan Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 svoje druhe MM som predal po dvoch dnoch a to s bolestou v srdci. Totiz, nosim hodinky dost navolno, MM ma ostru hranu dynka (no, vieme co myslime, proste spodok nie je plochy alebo zaobleny, je tam relativne vyrazna hrana). A prave ta hrana je hlavnym stycnym miestom s rukou, cize ich nemala vaha spocivala na dost malej ploche a tlacilo ma to. Pokial by som toto vedel nejako prekusnut a tym nemyslim pre mna nemozne tesne nosenie, tak su to hodinky v mojej all time top3. Okrem tohoto mi na nich nevadi totalne nic z bezne vycitanych vlastnosti, ako je sklo, korunka, presnost, luneta, hrubka, buzna tah (?!? naopak, ten tah je super).
instant Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 tvl vrcane, bratre, MM300 ziadnu ostru hranu na puzdre nemaju.. si si isty?
blackhead Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 A uz jste videli moji novou akvizici ktera ma dokonce lepsi wr 1000m, take monoblok jo a nejsou to zadny lestenky jako mm
blackhead Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 super diver pro, paradne su.Dik, ani jsem nevedel ze to TH delal taky.
farkyostrava Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 A uz jste videli moji novou akvizici ktera ma dokonce lepsi wr 1000m, take monoblok jo a nejsou to zadny lestenky jako mm tak nejak imho luneta nic moc a rucky uplne fujky...
villain83 Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 (upraveno) Dik, ani jsem nevedel ze to TH delal taky.vyborny divery,tyhle jsem cca 3 roky zpatky malem koupil od mistniho Fantomase martin22 :-)Akorat byla vypadla lumi na rucce a navic me odradila ta povrchova uprava(satenovana ocel??),mel jsem to kdysi na Fortisech a kazdej skrabanec svitil jako prase... Upraveno 27. března 2016 uživatelem villain83
Micey Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 Ty Tagy jsou super. Maj je ve vyloze u Matouse (www.kralovstvihodin.cz), dokonce s tim luxusnim jakozepotapecskym balenim, z roku 2000.. ale 47500, no. Na to, zaplatpanbuh, nemam:)
vintage Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 (upraveno) Casto se mi hodinky libi na fotkach, libi se mi na ruce, nosim je a mam z nich radost a presto mne po tydnu prestanou bavit. MM mam uz 4 mesice a bavi me den ode dne stale vic, to nadseni stale nepolevuje, naopak. Koupil jsem onehda zaroven take SMP s tim, ze chvili oboje ponosim a jedny pujdou, no a nakonec sly Omegy :-) Na tech hodinkach (MM) ma imho vsechno (co se kritizuje) smysl - napr hardlex sklo, ktery je paradni, defacto higtech inhouse (mnohem lepsi jak obyc co je napr na skx) a rozhodne je zabavnejsi jak nejaky obyc safir. Mimojine propousti napr mnohem vice svetla... no a tak by se dalo o jednotlivych castech hodinek pokracovat Upraveno 27. března 2016 uživatelem vintage
lucid Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 Pani z Altra mi pave odepsala dost zmatene a nic moc jsem z toho nepochopil,proto se ptam...diky.V Altru měli dříve za cca 2500,-Kč, můžeš zkusit i Roba z Monsterwatches, ten jí, myslím, prodával za 95 éček,
villain83 Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 Diky za radu.Pani z Altra mi totiz nabidla dve rozdilny ceny s tim, ze ta nizsi je pouze za vlozku a ta vyssi za komplet lunetu.Nedala si vysvetlit, ze je to jeden kus a ve finale jsem se teda nedozvedel, co kolik stoji.Jeni navrh byl, at jim hodinky poslu, coz se mi kvuli vymene lunety uplne nechtelo...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se