kamilb Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Ale né.Nechám si SBDX012 protože MM300 obecně jsou moje nej co jsem kdy měl od Omeg přes Panerai až po Rolex a tak ta červená ďubka je bonus na závěr.Cena pro vítěze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 dobry vyber. nemat tie GS tak to tak urobim tiez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 MM1000 a MM600 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 ...co mi to len pripomina.. Kazdopadne, pekne oblekovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 Kua, na zraze bolo zjavne "marinacky" veselo F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 (upraveno) Jsme teď s farkyostrava taková malá chmg razovita MM buňka Upraveno 14. ledna 2017 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 Jo a s košilí se umí poprat důstojně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 moc pěkné a zajímavé pokoukání ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Třetí den s chřipajznou. Má ještě někdo chřipku nebo MM? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 ja nemam ani jedno ani druhe.. ale verim, ze raz sa dozijem svojich prvych MM.. prajem skore uzdravenie.. Odoslané z môjho iPhone 7 Plus cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 ja nemam ani jedno ani druhe..To příjde, ani nevíš jak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Třetí den s chřipajznou. Má ještě někdo chřipku nebo MM? 20170127_104751upr.jpgChřipku mám dnes taky třetí den. Ps: pošlete mi nutně MM Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Třetí den s chřipajznou. Má ještě někdo chřipku nebo MM? Chřipku nemám, stačí že ji májí obě děti, ale ty MM to je jiná. Až do včerejška jsem byl přesvědčený, že je se svojí "dětskou" rukou nemůžu mít. Bohužel díky nejmenovanému Seikokoksovi už vím že můžu. Teď jen najít odvahu ke koupi a někoho kdo je chce prodat (samozřejmě za málo ). Máš je pěkné, ty fotky mě teď budou rajcovat o hodně víc,věřím že se na ně dá koukat pořád, tak brzké uzdravení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Chřipku nemám, stačí že ji májí obě děti, ale ty MM to je jiná. Až do včerejška jsem byl přesvědčený, že je se svojí "dětskou" rukou nemůžu mít. Bohužel díky nejmenovanému Seikokoksovi už vím že můžu. Teď jen najít odvahu ke koupi a někoho kdo je chce prodat (samozřejmě za málo ). Máš je pěkné, ty fotky mě teď budou rajcovat o hodně víc,věřím že se na ně dá koukat pořád, tak brzké uzdravení.Je to SEIKOKOT, povedzme si otvorene, a Seiko nemoze za nase dojebabrane zivoty F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 (upraveno) Chřipku mám dnes taky třetí den. Ps: pošlete mi nutně MM Odesláno z mého SM-G935F pomocí TapatalkTak to jsme synchronizovaní, co se týče te chřipajzny, u MM na Tebe počkám Chřipku nemám, stačí že ji májí obě děti, ale ty MM to je jiná. Až do včerejška jsem byl přesvědčený, že je se svojí "dětskou" rukou nemůžu mít. Bohužel díky nejmenovanému Seikokoksovi už vím že můžu. Teď jen najít odvahu ke koupi a někoho kdo je chce prodat (samozřejmě za málo ). Máš je pěkné, ty fotky mě teď budou rajcovat o hodně víc,věřím že se na ně dá koukat pořád, tak brzké uzdravení.Díky, ty srazy jsou nebezpečné, který Sekoksa to asi mohl být?? ........ Je to SEIKOKOT, povedzme si otvorene, a Seiko nemoze za nase dojebabrane zivoty F......... kdo ho naočkoval, nevíš Feri?? Upraveno 27. ledna 2017 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 :lol2: A je to..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Farkyho Emperory. Skvělý. Moc. Dík žes je vzal, prďácký sou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Farkyho Emperory. Skvělý. Moc. Dík žes je vzal, prďácký sou.dobra lampicka na cteni do postele:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 při tom polehávání jsem udělal ještě pár fotek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TCF Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Na skúšku nasadený shark mesh. Chvíľu ich takto ponosím, podľa mňa to vyzerá dobre. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se