Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jeste k ty cene, prej chyba, ma to bejt pod 3,5. Jestli to je hodne nebo malo neposoudim. Ptal jsem se na strojek a rozmer a info zatim nema.

Odesláno (upraveno)

Můj ty bože, tohle má sílu mě přivést na mizinu. To jsem neměl nikdy vidět  :frusty:

máte s nimi někdo nějakou zkušenost? 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Ondrais
Odesláno (upraveno)

Můj ty bože, tohle má sílu mě přivést na mizinu. To jsem neměl nikdy vidět  :frusty:

máte s nimi někdo nějakou zkušenost? 

SD tuna? jo měl ty na té prostřední fotce, jen si nemůžu vzpomenout kdo to byl ale má v má v avataru takového tlustého chlápka.

edit: s řetězem na krku.

Tak jsem si právě koupil svoje třetí MM300 ... asi bych si měl vzít Lexaurin :D

Už neprodávám abych to nemusel furt kupovat

Upraveno uživatelem kamilb
Odesláno (upraveno)

Korunka s tým S mala byť na MM300.

Upraveno uživatelem brumko
Odesláno

SD tunaky mi pripadaj takovy navoneny, spis prevoneny, to uz s klasickym tool urcenim prapuvodniho konceptu nema spolecnyho nic. Ale do Modry Ustrice by k malinovymu mojitu byly asi dobry.

Odesláno (upraveno)

Ale do Modry Ustrice by k malinovymu mojitu byly asi dobry.

Jsem tu sice relativně chvíli, ale už jsem stihl nabýt pocit, že tam většina zdejších členů nachází uplatnění podobných kousků :-D

ale dík, alespon jedno argumentační mínus proč neprodat majetek a bezhlavě do nich nejít :-D

Upraveno uživatelem Ondrais
Odesláno

Mě se na nich právě líbí, že kombinují "tool" s elegancí a luxusem. Takže to klidně můžou bejt jediný hodinky. 

Odesláno

vlez s touto otazkou do vlakna Rolex Submariner.. alebo ku Konradovcom.. prosimprosim.. :)

isteze mozu. su hodinky ktore ti dokonca umoznia zamknut rotor. ale chce to mat poriadne gule, mat automaty na ruke, ked sekas chodnik zbijackou - teda aspon jednu. jako tu gulu. ruky treba dve. a poriadny břuch. to usetri kopec namahy.

ale na tu najdrsnejsiu robotu su quartzky.. 

Odesláno

Jde mi třeba o běh a jízdu na kole v terénu ( freeride ).  Co všechno to tak snese aby to nepoškozovalo strojek? 

Pořizuji teď raději jedny kinetiky, tam je sice rotor taky, ale nějaký otřesy by neměly mít vliv na chod strojku. 

sry za OT. 

Odesláno

s monstrami som jazdil na bajku kazdu chvilu a dost traslavy teren, nikdy im nic nebolo. ale z principu to nemaju hodinky s rotorom v oblube a tvarit sa ze im to robi dobre asi tiez nie je ok. O krokovy mechanizmus by som sa bal o nieco menej. Ale rotor raz stratis, to je jak z tymi vypalenymi zapalkami (sirkama) a krabickou kam ich clovek strka, ze.. to nedelas dobre Jaromire.

Na huste pouzitie su quarztky a digose.

Odesláno

SD tuna? jo měl ty na té prostřední fotce, jen si nemůžu vzpomenout kdo to byl ale má v má v avataru takového tlustého chlápka.

edit: s řetězem na krku.

To je tak davno..

Velikost ok, konicky pouzdro, lesklej shroud a luneta, guma top co jsem od seika mel..No,do divadla dobry.

Odesláno

Přijde mi že s tím určením hodinek trochu prehanite. Proč by měly být dobrý do divadla? Je to parádní kus dobře odvedené práce, pěkný materiály, provedení, kvalita zpracování. Takových hodinek je spousta u jiných značek a taky to nejsou hodinky do divadla :-D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...