villain83 Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 mám to teď úplně stejně, byť by to bylo teprve podruhé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 A tak máte někdo ty 017 s tím dia shieldem? Je to nějak lepší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 (upraveno) já myslím, že pokud pojedeš na kole z hospy a budeš držet balanc o betonovu zídku, tak ta rýha nebude hluboka 0,3 a le jen 0,2 mm Upraveno 6. února 2017 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 (upraveno) A tak máte někdo ty 017 s tím dia shieldem? Je to nějak lepší?Není.Tah mám od kancldivingu dodělaný stejně tak jak na těch co šíld neměly.Na lunetě je to taky vidět. Upraveno 6. února 2017 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Myslel jsem si to. Na korunce 017 je navíc to hnusný prospex logo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 (upraveno) hmm, já ho tam nemám ale asi bych ho nějak dal pryč, kdybych ho tam měl. Upraveno 6. února 2017 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 vypadá že tam je udělané pouze laserem, podle mě půjde odleštit bez většího úbytku materiálu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Taky si myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Ja len dúfam, že sa diashield u 017-tok nezačne časom ošúchavať, /keďže je to asi len povrchová úprava/ ako sa to stáva trebárs u rhodiovaného striebra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Tak už sou na cestě 001. Hnedka se nechám pěkně pokousat vod spony a budu si jich víc vážit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Tak už sou na cestě 001. Hnedka se nechám pěkně pokousat vod spony a budu si jich víc vážit. Princi kde jsi kupoval pekne prosim? Zvazuju druhy pokus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Princi kde jsi kupoval pekne prosim? Zvazuju druhy pokus...Jedny sa už dosť dlho povalujú na iHodinarstvi.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Princi kde jsi kupoval pekne prosim? Zvazuju druhy pokus...Normálně na chrono24.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Jedny sa už dosť dlho povalujú na iHodinarstvi.czMoc drahe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 (upraveno) Moc drahe.Ale dajú sa omrknúť, či sú v poriadku. Prednedávnom som ich chcel kúpiť a určite sa bude dať hýbať aj s cenou. Upraveno 6. února 2017 uživatelem brumko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Ja je kupoval cca pred 3 lety za 1700? za seiko.at Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptumik Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 ja před rokem a pul v draždanech "uhrenlounge" 1500 EUR. Dnes už je to bohužel jinde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Tak ty mas62 by mely bejt sbdx019, cenikovka 3,8k? pro mne. Info a cenu mam od Magiho ze solojapan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se