Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je cas na doktorat na prestiznej zapadnej univerzite. A az pride tvoj cas, mozno az v uplnom zavere tvojej cesty, stretnes velke osvietenie. Sensei Hattori, piesok, hrablicky. Trojruke zlate credory s porcelanovym cifrom s rucne malovanymi indexami, spring drajv kalibrom s quartz krystalom, ktoremu zehnal sam Hirohito, s pravymi rubinmi a hranami rucne lestenymi drievkom, ktore ritualne ochcaval posvatny svist Mazubi na upati hory Fuji vzdy za splnu mesiaca po cele desatrocie. Budes pocut sum vetra vo vlnach z piesku, a svist koliesok trisynchronneho regulatora ti bude rajskou hudbou.

Tak pravil instant

Odesláno

Teď už asi nic. GS chrona zkouším, GS divery mě zatím nelákají, kdyby existovaly titanove GS quartzy, to by bylo fajn.

Je zase načase zalovit u skopcaku

něco jako SBGX067

sbgx067_5.jpg

nebo SBGX069

s-l400.jpg

Odesláno

Je cas na doktorat na prestiznej zapadnej univerzite. A az pride tvoj cas, mozno az v uplnom zavere tvojej cesty, stretnes velke osvietenie. Sensei Hattori, piesok, hrablicky. Trojruke zlate credory s porcelanovym cifrom s rucne malovanymi indexami, spring drajv kalibrom s quartz krystalom, ktoremu zehnal sam Hirohito, s pravymi rubinmi a hranami rucne lestenymi drievkom, ktore ritualne ochcaval posvatny svist Mazubi na upati hory Fuji vzdy za splnu mesiaca po cele desatrocie. Budes pocut sum vetra vo vlnach z piesku, a svist koliesok trisynchronneho regulatora ti bude rajskou hudbou.

Tak pravil instant

Tvl :D kde to prodávaj ? Vezmu si dvoje :D

Jo a doktore, gratulace :)

Odesláno (upraveno)

Tak pravil instant

Mě úplně stačí prachsprostý SD žehnaný robotem, na Dívčích hradech to taky pěkně fouká a ochcávač Mazubi ať se od mých GS radši drží zpátky, jinak přijde o zubi. Na cestě k osvícení je ale paní sfinxová, opakovaně jsem byl požádán o tyto:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

něco jako SBGX067

nebo SBGX069

Jo, o těchhle modelech vím, nevyjádřil jsem se dřív přesně. Trochu mi to u nich zabíjí rozměr, výjimečně i malinko ciferníky a klasicky chybějící 3 index. Líbilo by se mi něco na způsob SBGX087 v Ti nebo SBGA101 v Ti s Q.

Sorry za OT, o té saské akvizici sem něco hodím brzy. Preview: Mazubi i Hirohito s MM300 museli mít něco do činění, nebo Ikuo Tokunaga podepsal smlouvu s čertem, jinak si to nedovedu vysvětlit. Jen tam možná byla jedna zlá sudička, která může za kousavý tah.

Upraveno uživatelem dr.sphinx
Odesláno (upraveno)

Jste s tou sponou jak japonská odnož Opus Dei :cheff:

Ta moje u šestikil nehryže, že by byla nějak uvědomělá?

Upraveno uživatelem p3k
Odesláno

jsem ponekud znepokojen.. 1000 zacaly byt na ruce skoro nonstop a 300 davam na ruku tak nejak z povinnosti a to jenom tak na 2 hodky a uz to zas prehazuju.. ze by to bylo tim isofranem ? ..je mega pohodlny...snad to bude jen nejaka vlna a otoci se to...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...