dr.sphinx Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Mission erfolgreich, foto z Jancurakary.
dr.sphinx Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Autobus drnciert, ale lumi strahliert
nickolas Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Pekne ti to drnca! Takze maturu mas, nake ty statnice taky, tak co ted?
dr.sphinx Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Teď už asi nic. GS chrona zkouším, GS divery mě zatím nelákají, kdyby existovaly titanove GS quartzy, to by bylo fajn. Je zase načase zalovit u skopcaku
instant Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Je cas na doktorat na prestiznej zapadnej univerzite. A az pride tvoj cas, mozno az v uplnom zavere tvojej cesty, stretnes velke osvietenie. Sensei Hattori, piesok, hrablicky. Trojruke zlate credory s porcelanovym cifrom s rucne malovanymi indexami, spring drajv kalibrom s quartz krystalom, ktoremu zehnal sam Hirohito, s pravymi rubinmi a hranami rucne lestenymi drievkom, ktore ritualne ochcaval posvatny svist Mazubi na upati hory Fuji vzdy za splnu mesiaca po cele desatrocie. Budes pocut sum vetra vo vlnach z piesku, a svist koliesok trisynchronneho regulatora ti bude rajskou hudbou. Tak pravil instant
pebe Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Teď už asi nic. GS chrona zkouším, GS divery mě zatím nelákají, kdyby existovaly titanove GS quartzy, to by bylo fajn. Je zase načase zalovit u skopcaku něco jako SBGX067 nebo SBGX069
MíraMíra Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Je cas na doktorat na prestiznej zapadnej univerzite. A az pride tvoj cas, mozno az v uplnom zavere tvojej cesty, stretnes velke osvietenie. Sensei Hattori, piesok, hrablicky. Trojruke zlate credory s porcelanovym cifrom s rucne malovanymi indexami, spring drajv kalibrom s quartz krystalom, ktoremu zehnal sam Hirohito, s pravymi rubinmi a hranami rucne lestenymi drievkom, ktore ritualne ochcaval posvatny svist Mazubi na upati hory Fuji vzdy za splnu mesiaca po cele desatrocie. Budes pocut sum vetra vo vlnach z piesku, a svist koliesok trisynchronneho regulatora ti bude rajskou hudbou. Tak pravil instantTvl kde to prodávaj ? Vezmu si dvoje Jo a doktore, gratulace
dr.sphinx Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Odesláno 20. února 2017 (upraveno) Je cas na doktorat na prestiznej zapadnej univerzite. A az pride tvoj cas, mozno az v uplnom zavere tvojej cesty, stretnes velke osvietenie. Sensei Hattori, piesok, hrablicky. Trojruke zlate credory s porcelanovym cifrom s rucne malovanymi indexami, spring drajv kalibrom s quartz krystalom, ktoremu zehnal sam Hirohito, s pravymi rubinmi a hranami rucne lestenymi drievkom, ktore ritualne ochcaval posvatny svist Mazubi na upati hory Fuji vzdy za splnu mesiaca po cele desatrocie. Budes pocut sum vetra vo vlnach z piesku, a svist koliesok trisynchronneho regulatora ti bude rajskou hudbou. Tak pravil instantMě úplně stačí prachsprostý SD žehnaný robotem, na Dívčích hradech to taky pěkně fouká a ochcávač Mazubi ať se od mých GS radši drží zpátky, jinak přijde o zubi. Na cestě k osvícení je ale paní sfinxová, opakovaně jsem byl požádán o tyto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. něco jako SBGX067nebo SBGX069Jo, o těchhle modelech vím, nevyjádřil jsem se dřív přesně. Trochu mi to u nich zabíjí rozměr, výjimečně i malinko ciferníky a klasicky chybějící 3 index. Líbilo by se mi něco na způsob SBGX087 v Ti nebo SBGA101 v Ti s Q. Sorry za OT, o té saské akvizici sem něco hodím brzy. Preview: Mazubi i Hirohito s MM300 museli mít něco do činění, nebo Ikuo Tokunaga podepsal smlouvu s čertem, jinak si to nedovedu vysvětlit. Jen tam možná byla jedna zlá sudička, která může za kousavý tah. Upraveno 20. února 2017 uživatelem dr.sphinx
DavidLC Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 on nekuše, on len tak hryzká..:-):-) Něco jako když se zastaví milované auto. Nerozbilo se,jen se mu už nechce jet ;-)
dr.sphinx Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 No jo, ale kdo dlouho hryzká, ten se prohryzká. Když mám smůlu, vypadá to, že mě na zápěstí kousl nějaký roztomilý malý had, nebo pavouk.
pebe Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 To si tě jen zkouší spona. Až bude spokojená, zakousne se a už nepustí
dr.sphinx Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 Možná to souvisí s tou cestou k osvícení (prý bývá trnitá). Až se spona zakousne: dá se vyndat pinzetou, nebo se má namazat zubní pastou a pak se udusí a pustí?
jfx Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 no toto forum som potreboval najst, objednane, zajtra pridu ..
dr.sphinx Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 (upraveno) První post a hned u ragbistů , někdo se už Mazubi-Hirohito-osvícený prostě narodí! Kdes kupoval, jestli se můžu zeptat? Upraveno 21. února 2017 uživatelem dr.sphinx
jfx Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 (upraveno) https://www.timestore.sk/Znacka/Seiko-295/Prospex/Seiko-Prospex-Diver-46148 bol skladom akurat kus Upraveno 21. února 2017 uživatelem jfx
p3k Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 (upraveno) Jste s tou sponou jak japonská odnož Opus Dei Ta moje u šestikil nehryže, že by byla nějak uvědomělá? Upraveno 21. února 2017 uživatelem p3k
pebe Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 Pokud si umíš nastavit správně tah tak nehryže. Já s tím problém taky neměl
p3k Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 pebe: No nechtěl jsem to říkat tak naplno
farkyostrava Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 jsem ponekud znepokojen.. 1000 zacaly byt na ruce skoro nonstop a 300 davam na ruku tak nejak z povinnosti a to jenom tak na 2 hodky a uz to zas prehazuju.. ze by to bylo tim isofranem ? ..je mega pohodlny...snad to bude jen nejaka vlna a otoci se to... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se