Návštěvník YPO Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 Hmm, asi nejaky silny houbicky.... EDIT: Ale maji slusnou vodotesnost vodotěsnost nevím ale sklo prý odolá tlaku 8000t na cm - na to že to je asi 50 let starý tak dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 Kašlete na to a kupte si něco, co má alespoň signovanou korunku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 kristepane já proti nim nic nemám - jsou to dobrý hodinky pod vodu, ale nic pro mě na běžné nošení, hlavně kvůli průměru skla - nic víc nic míň jsem nenapsal - komu se to líbí a nevadí mu to co mě tak je to super záležitost - je to skutečný nástroj pod vodu a ne to co produkuje omega nebo IWC (né že by to nebylo pod vodu, ale je to pojatý jako kancl divery a nebo víc evropsky, suchozemsky - nevím jak to správně pojmenovat) osobně si myslím, že nejlepší hodinky pod vodu co normálně vypadají jsou olejové sinn, kvůli čitelnosti ze všech úhlů - pokud by to někdo uměl udělat v mechanice tak je to komplet pecka To jsem chtel slyset, vidim to stejne. A jsem z tech co jim prumer nevadi. No jsou tam uz dlouho - na mem poradniku. Asi jediny o cem uvazuju vymenit za moje potapky (v ramci soucasnych realnych financi) pokud by me i nazivo na ruce tak vzrusovali. Olej a mechanika mi vrta havou taky. A nejspis i vyrobcum, kdyz to jeste neni na svete. Ja osobne tipuju TH a jejich magneticky nepokoj, pokud to dotahnou do finale. Magnet je to jedine co me napada ze by mohlo v oleji fungovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 no, pre pripad ze by ste chceli vidiet ako sa do nich lezie, tak Link a na ukazku obr. - snad to tu este nebolo Link s fotkami cal. 8L35 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2010 Mám Schaumburg Aquatitan což jsou dost extremní hodinky s vynikající kvalitou,vodotěsnost 2000m ale rozhodně nejsou o moc větší spíše jsou stejně velké jako Orient star 300m a oboje mi příjdou jako tool-watche, přitom vizualně naprosto odlišné divery. Seiko MM je dle mého také čistokrevný nástroj pod vodu čemuž právě i odpovídá systém "zapouzdření" navíc myslím že stejně jako Orient 300 je vhodný na saturační diving.A jelikož jsem byl vlastníkem PO a mohu Orienty které považuji za rovnocenné partnery Marinemasteru porovnat jsou prakticky na stejné a v některých ohledech na lepší úrovni, hlavně co se týče pracovního využití a odolnosti.Hlavně ten tah je super a kvalita celkového provedení je prostě high-end.Velmi rád tady co nejdříve Orienty nafotím s Schaumburgy a Citizeny, nicméně MM ten musím jednou mít.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2010 zde rychlo cvaknuté Orient Star 300m , na mojí ruce. Jsou to opravdu masivní a velmi těžké hodinky mám ovad 22cm v zápěstí, přikláněl bych se k tomu že jsou velikostně spíš srovnatelné s MM spring drive 600m, než 300m. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2010 Bohuzel pro me po designove strance nejsou s Seiko MM srovnatelne. Vadi mi napriklad logo, umisteni rezervy a datumu... Ale je to jen muj nazor - nazivo jsem nevidel ani jedny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2010 obrázek trochu zavádí na živo jsou fakt krásné a mně naopak logo Orientu evokuje ale co člověk to názor nikomu to nevnucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2010 Bohuzel pro me po designove strance nejsou s Seiko MM srovnatelne. Vadi mi napriklad logo, umisteni rezervy a datumu... Ale je to jen muj nazor - nazivo jsem nevidel ani jedny. 300m orienty su fakt kus zeleza, fotky dost skresluju. napr. luneta ako taka je z toho najlepsieho co sa da na diver hodinkach vidiet. mne na tych hodinkach vadi jedine tvar ruciek, hlavne minutovej /styl "sprcka"/, inac su velmi autenticke, pekna japonska praca za zmysluplny peniaz. novy model uz ma logo Orient Star, ziadne pseudo erby. Rozlozenie cifernika je naozaj netradicne, datumka vlavo je orientacka vychytavka /maju to u modeloveho radu OrientStar skoro ako standard/, celkovo z toho pri dlhsom pohlade asi boli hlava podla mna je to odkaz na opacny smer ktorym pisu japonci - proste "Orient" novy model ma novsi kaliber s hackingom, vseobecne bola trieda /nie vlastnosti/ kalibru jedina vec ktora bola hodinkam vytykana. hodinky dost tratia pri nakupe novych, ale z druhej ruky su do 1000USD a za tie prachy je to hotovy jukebox. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2010 jo jo ta luneta nemá chybu, jsm z nich celý pryč hlavně z úrovně zpracování. Pouzdro je z 316L oceli a jde to fakt znát ta kvalita je úžasná, váha je cca 240gr. ale nosí se super a pod vodou ta luminiscence svítí jak reflektor lepší než Monstra nebo Ecozilly které jsem považoval za nepřekonatelné a navíc celou noc.Ještě k MM bych rád doplnil že jsem je viděl v jednom akčním filmu s Jet-li, mněl je na ruce šéf jakuzy, bohužel si nevzpomenu co je to za film ale ty hodinky tam byly dost vidět. K Orient 300m si chci pořídit MM ale nevím zda se rozšoupnu a nešel bych do 600 spring-drive,ale to budu muset rozpustit celý svůj watch-park, ta cena je strašná.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George_1903 Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2010 Blok máš určitě jen z toho nápisu ORIENT , dáš je na ruku a jsi odblokovanej To funguje, ten nápis orient mě taky odrazuje a moc. Nějak mi to zavání, i když podle všeho jsou to velice dobré kukačky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 (upraveno) takze k tej parade na lunete spominanej vyssie: ma to aj MM300 /spominal som to v suvislosti s MM600/. MM300 ma lunetu z jedneho kusa materialu, nie je na nej ziadna keramicka vlozka alebo pod. pri vyrobe lunety sa v jednom z krokov vypaluje text do "nacierneno" materialu lunety pomocou laseru. takze tie kruzky by mali byt samotny material lunety - ocel. Kazdopadne - cool japan techno.. Upraveno 13. srpna 2010 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soigia Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 (upraveno) Panove, kdyz uz je to vlakno jakz takz zivy, muzu se nekoho zeptat zda to ma vubec sroubovaci korunku? At hledam jak hledam, tak to vypada ze ne a to bych u tehle cenove relace docela cekal....... I kdyz Japonci na to moc pry nejsou.....tady na te fotce cosi jako naznak je http://www.higuchi-inc.com/SBDX001-4.jpg, ale na jinych to tak nevypada...... Upraveno 31. srpna 2010 uživatelem soigia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_C Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 Šroubovací korunku samozřejmě mají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 (upraveno) esli ty nebudes nejaka veselsi povaha.. edit: zdroj Upraveno 31. srpna 2010 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 pri vyrobe lunety sa v jednom z krokov vypaluje text do "nacierneno" materialu lunety pomocou laseru. takze tie kruzky by mali byt samotny material lunety - ocel. Kazdopadne - cool japan techno.. Někde tu byla detailní fotka a nemůžu ji najít. Nepamatujete si někdo, kde to bylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 (upraveno) TU edit: Upraveno 31. srpna 2010 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 a z toho isteho zdroja este maximegamakro: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honky Tonky Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 IMHO nejsi ke strojkům 7Sxx a 6Rxx úplně fér. A co moje Seika za 50 USD??? Jsem s nimi spokojen, za tu cenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2010 ale není to je pravda - sou to komplet hodinky za cenu slušnýho řemenu ze smradlavý kůže To máš tak, v době dnešních technologií není vůbec problém pro vybavenou hodinářskou firmu levně vyrobit slušný hodinky klasické konstrukce s funkcema datum a čas. Dnes jde především o marketingové triky, prostě je třeba vytvořit high level aby měli bohatí za co vyhodit prachy a odlišili se od mas. Pokud myslíš že když koupíš Omegy bez inhouse za 70k že máš kvalitnější stroj než Seiko Spirit za desetinu, mysli si. Já osobně nepovažuju hodinky za lepší, pokud mají líp vygravírovanej rotor a můstky a namodřený šroubky, jakožto nemám vůbec potřebu do hodinek koukat a mám raději plné dno. Je pravda že základní Seika 5 nemají mikroregulaci a odlučovač, ale obyč. Eta 2824 za drobnej peníz už jo a vyladíš ji podle COSC. Moje neladěný pětky jdou přesněji než bondovky s certifikátem. Proto bych se přel, že je to šrot z plechu. Starý Primky se strojkem z mosazi a tolerancema plus minus autobus jdou po 50 letech, a obyč. 7S26 je sakra jiná liga, a kdyby byl narhodiovanej, vygravírovanej a s pěkným rotorem, koukal bys, jak by všichni slintali. Dnes je jiná doba a co byl dřív ve strojírenské přesnosti luxus je dnes standard.Konstrukce stroje v marinemasterech je s nějakýma úpravama v podstatě strojek z roku 1968, prostě pořád dokola, stejně jako 7S26, 7001, 6309 a dál, tak jako Prim vytvořil novou 68, prostě pořád na jedno brdo, nic novýho pod sluncem. Mnohem těžší (a dražší)ale do budoucna bude ulovit toho krokodýla a ušít z něj řemen na ty hodinky, s tím nic nenaděláme. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se