solidus Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Odesláno 12. února 2021 To nam musis o tom uteku prozradit vic Jsem pekne zvedavy
mAra_ Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Odesláno 13. února 2021 (upraveno) @solidus Anička není původně moje. Koupil si ji spolubydlící krátce po výšce. (Já si tehdy koupil scinka, Bambusku). A ono tehdy po vysoké, první práce... Dost jsme tehdy pili... a on si ji bral na noc do postele.. A jednou ožralej ji nevrátil na noc zpět do terária a ona mu někam zdrhla.... Bydleli jsme tehdy ve staré německé vile, tak jsme si říkali , že vzala čáru, že těch možností je mnoho(a taky jsme moc neuklízeli, šest chlapů v jednom bytě 5+1, nějakých 169m čtverečních) ... A po roce mu nějak blbnul komp a že se na to jdeme podívat. A na zdroji ležela Anička Pak se oženil a měl dítě a to se hada bálo. Tak mě poprosil , jestli bych ji nevzal k sobě. To jí mohlo bejt tak sedm? No a pak jsem se stěhoval z bytu do bytu, jí to asi nějak nesedlo a přestala žrát. A to na osmnáct měsíců... Já už nad ní zlomil hůl... Ale pak se vše v dobré obrátilo a zase je jak zamlada... jedna fotka ještě z bytu Upraveno 13. února 2021 uživatelem mAra_
Murphy97 Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Odesláno 13. února 2021 Bych se posral strachy jenom z ty fotky! To morce se do ni vejde jako prd...
mAra_ Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Odesláno 13. února 2021 V 13. 2. 2021 v 20:39, Murphy97 napsal: Bych se posral strachy jenom z ty fotky! To morce se do ni vejde jako prd... Rozšířit Myslíš toho desetikilového kocoura ? ona s ním chrápe.... Je u něj teplo...
Murphy97 Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Odesláno 13. února 2021 Tak ted se mi uplne scvrknul, i v teple
mAra_ Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Odesláno 13. února 2021 (upraveno) Double. Upraveno 13. února 2021 uživatelem mAra_
mAra_ Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Odesláno 13. února 2021 (upraveno) Musí si všechna zvířátka rozumět... Upraveno 13. února 2021 uživatelem mAra_
martin.L Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Odesláno 3. března 2021 V 13. 2. 2021 v 21:00, mAra_ napsal: Musí si všechna zvířátka rozumět... Rozšířit Ono toto ne velka..Had nevidi, roziznavaxlen termoreceptormy okolie, potravu,..ja ykom pachy...A je to tak akurat prenho stresove..Skus ho rafsej nechat v terariu, úkryte, uribis mu službu...Ď.
semi001 Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Odesláno 20. května 2021 Pozna někdo takto z fotky, co to mám za klubicko na plotě
shewcza Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Odesláno 20. května 2021 Tipnul bych si Araneus diadematus nebo-li Křižák obecný
semi001 Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Odesláno 20. května 2021 Vybrali si zajímavé místo, přímo pod schránkou Tedy nic zvláštního, ale nikdy jsem je takto neviděl
slabak Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Odesláno 20. května 2021 Zdravim, dceri jsem poridil 2 oblovky. Nezerou nic jineho, nez prostredek okurky salatovky a sepiovou kost. Rostou,vse ok,ale cokoliv jineho tam nechaji byt. Vsude pisou, jak sezerou "cokoliv" a ty nase mrchy jen okurku. Normalka?
Jerryl Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Odesláno 20. května 2021 V 13. 2. 2021 v 20:26, mAra_ napsal: @solidus Anička není původně moje. Koupil si ji spolubydlící krátce po výšce. (Já si tehdy koupil scinka, Bambusku). A ono tehdy po vysoké, první práce... Dost jsme tehdy pili... a on si ji bral na noc do postele.. A jednou ožralej ji nevrátil na noc zpět do terária a ona mu někam zdrhla.... Bydleli jsme tehdy ve staré německé vile, tak jsme si říkali , že vzala čáru, že těch možností je mnoho(a taky jsme moc neuklízeli, šest chlapů v jednom bytě 5+1, nějakých 169m čtverečních) ... A po roce mu nějak blbnul komp a že se na to jdeme podívat. A na zdroji ležela Anička Pak se oženil a měl dítě a to se hada bálo. Tak mě poprosil , jestli bych ji nevzal k sobě. To jí mohlo bejt tak sedm? No a pak jsem se stěhoval z bytu do bytu, jí to asi nějak nesedlo a přestala žrát. A to na osmnáct měsíců... Já už nad ní zlomil hůl... Ale pak se vše v dobré obrátilo a zase je jak zamlada... jedna fotka ještě z bytu Rozšířit Ta fotka hada s kočičákem je super. Normálně se kočka podělá i z ležící okurky, ale tahle to má na salámu.
mAra_ Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Odesláno 20. února 2022 Anička je pořád s náma.... Had o kterém jsem si myslel, že už to má za pár...
DrSlamastika Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Odesláno 21. února 2022 Tak iba narýchlo co som mal v tomto telefone.
shewcza Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Odesláno 21. února 2022 Pěkná Zoo, to už můžeš normálně vybírat vstupný
DrSlamastika Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Odesláno 21. února 2022 Ešte som zabudol peknú "vazu" kde rastlinky nevyschnu. Tam sú len slimáky. A nejaké detaily. Popravde je to tak štvrtina toho co mi prešlo rukami, poväčšine to boli rôzne pavúky, modlivky a hady.
McStinger Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Odesláno 12. března 2022 Chalani, mám len biedne foto, nie som si úplne istý. Je to Rhabdophis subminiatus? Severovýchod Thajska. Mýli ma tá hromada žltej farby a málo červenej.
shewcza Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Odesláno 12. března 2022 Já by sem se přiklonil spíš k Rhabdophis tigrinus.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se