Horhe Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 (upraveno) Foto pred parenim (Haplopelma lividum): zas mám zimomriavky, brr, a to fakt snesu dost Upraveno 10. března 2011 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Tak to bych si koupil pro sichr rovnou dvě No já jsem svou pavoučici po tchýni pojmenoval. Tchýně má arachnofobii, ale chodí se mučit. Takže strojí vždy před terárkem a říká, ta je hnusná atd., ale nikdo jí k synovi do pokoje nenutí chodit, ona se chce bát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Ta prvni Haplopelma lividum, ta je super, mam 4 dospele samice, snad udela alespon jedna kokon. Jinak Citharischius crawshayi byl prejmenovan na Pelinobius muticus. Mam jeden kousek, hrozne pomalu rostou, ale jsou moc krasni. Alina - bydlim nastesti sam Foto pred parenim (Haplopelma lividum): Tak jestli se ti podaří páření, tak pak hoď fotky mladých... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 No já jsem svou pavoučici po tchýni pojmenoval. Tchýně má arachnofobii, ale chodí se mučit. Takže strojí vždy před terárkem a říká, ta je hnusná atd., ale nikdo jí k synovi do pokoje nenutí chodit, ona se chce bát Mám to stejně, taky se takhle chodím bát do zoologický zahrady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 A ze mi ma mila zena chtela vcera udelat radost, koupila nam vcera Agamu vousatou... Toz posleze (az bude cas fotit) predstavim Clarku )) mAra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 na zahradě chovám tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 11. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 @mt01 krasni, no oni k tobe nelitaji se chovat, ale umrit Kdysi jsem choval nejake tropicke rohace a ti byli taky moc krasni, skoda ze nemam zadnou fotku @Mara, tak to pak rozhodne nahod foto. @pete - pak vyfotim. BTW dnes jedu na burzu do Hammu tak budou nove fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2011 Lavička v berlínské Zoo (já si nesedl) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 na zahradě chovám tyto tý bláho, tak to bydlím na "kopci smrti" , je jich tam spousta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 13. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 (upraveno) Ale krasni jsou i mrtvi To jich tam mas plno ted? Nejspis az na podzim co? Mohl bys mi pak nejake nasbirat? Tak vcera jsme se vratili z Hammu..... jeli jsme 4, ja si privezl asi 7 novych pavouku, kamarad mambu cernou , dalsi asi 15 gekonu a posledni nejake ty cerne vdovy, brouky a stiry. Pekna vyprava. Ale ta mamba je uzasna. Upraveno 13. března 2011 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 tj docela frajer mit doma mambu.... Coz o to hadik je to nadhernej... nerku li jeden z nejhezcich... Ale vis jak, kdyz te rafne mas to jisty.. mAra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 14. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 No ja ji nemam, nemam nastesti zadne misto pro dalsi terarka No kamarada ted rafla a prezil, mel stesti, ale da se to. BTW diky nemu bude tech ser proti jedum v CR vice, takze to kousnuti nebylo zbytecne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim.Fousek Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 Ja jsem pred 2 lety zachranil od jiste smrti na ostrove Losinj 3 male skorpiony, ktere sousedka nasla v kuchyni sveho mobilheimu. Chytil jsem je do zavarovacky a "propasoval" domu. Ted jsou v terariu vedle computeru a muzu rict, ze to jsou nejlepsi domaci zvirata na svete. Krmit je musim tak 1x za mesic - hodim jim tam cvrcka a je vystarano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 15. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Jj i toto byl duvod proc jsem sel do techto zvirat.... ta nenarocnost na krmeni a starost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 tak specielne pro nAscA nase nova Clarka mAra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 17. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 Diky, pekna rostenka. Ja ted videl konecne poprve v zivote nazivo Helodermy... a vypada to, ze jednou do nich pujdu... az budu mit doma nejake misto, mam to hrozne moc terarek a pro ne bych musel mit tak metr a pul Foto z burzy, Heloderma a Mamba cerna, kterou si Peta koupil, foceno pres krabici Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 Chlapi, dokážou některá z těch zvířat vytvářet vztah ke svému chovateli? Ať již to jsou velcí pavouci, plazi či obojživelníci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 17. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 Pavouci ne, hadi by te poznat meli. Plazi nejspis taky (s nimi nemam moc zkusenosti) a obojzivelnici ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 Had si zvykne na manipulaci a ze ho beres do ruky, ale ze by byl z toho nejak odvazanej, to neni.Oproti tomu jesterky ty si zvyknou mazlej se a vylozene se jim to libi. mAra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 Niekedy moze byt aj opacne garde Had zahryzol modelke do silikónov, otrávil sa a uhynul http://www.aktuality.sk/clanok/183931/had-zahryzol-modelke-do-silikonov-otravil-sa-a-uhynul/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se