Přejít na obsah

Teraristicke okenko

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 861
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak to bych si koupil pro sichr rovnou dvě :lol2: ;)

No já jsem svou pavoučici po tchýni pojmenoval. Tchýně má arachnofobii, ale chodí se mučit. Takže strojí vždy před terárkem a říká, ta je hnusná atd., ale nikdo jí k synovi do pokoje nenutí chodit, ona se chce bát :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta prvni Haplopelma lividum, ta je super, mam 4 dospele samice, snad udela alespon jedna kokon.

Jinak Citharischius crawshayi byl prejmenovan na Pelinobius muticus. Mam jeden kousek, hrozne pomalu rostou, ale jsou moc krasni.

Alina - bydlim nastesti sam :)

Foto pred parenim (Haplopelma lividum):

Tak jestli se ti podaří páření, tak pak hoď fotky mladých...
Odkaz ke komentáři

No já jsem svou pavoučici po tchýni pojmenoval. Tchýně má arachnofobii, ale chodí se mučit. Takže strojí vždy před terárkem a říká, ta je hnusná atd., ale nikdo jí k synovi do pokoje nenutí chodit, ona se chce bát :)

Mám to stejně, taky se takhle chodím bát do zoologický zahrady :)
Odkaz ke komentáři

@mt01 krasni, no oni k tobe nelitaji se chovat, ale umrit :( Kdysi jsem choval nejake tropicke rohace a ti byli taky moc krasni, skoda ze nemam zadnou fotku :(

@Mara, tak to pak rozhodne nahod foto.

@pete - pak vyfotim.

BTW dnes jedu na burzu do Hammu tak budou nove fotky.

Odkaz ke komentáři

Ale krasni jsou i mrtvi :)

To jich tam mas plno ted? Nejspis az na podzim co? Mohl bys mi pak nejake nasbirat?

Tak vcera jsme se vratili z Hammu..... jeli jsme 4, ja si privezl asi 7 novych pavouku, kamarad mambu cernou :) , dalsi asi 15 gekonu a posledni nejake ty cerne vdovy, brouky a stiry. Pekna vyprava. Posted Image

Ale ta mamba je uzasna.

Upraveno uživatelem nAscA
Odkaz ke komentáři

Ja jsem pred 2 lety zachranil od jiste smrti na ostrove Losinj 3 male skorpiony, ktere sousedka nasla v kuchyni sveho mobilheimu. Chytil jsem je do zavarovacky a "propasoval" domu. Ted jsou v terariu vedle computeru a muzu rict, ze to jsou nejlepsi domaci zvirata na svete. Krmit je musim tak 1x za mesic - hodim jim tam cvrcka a je vystarano.

Odkaz ke komentáři

Diky, pekna rostenka. Posted Image

Ja ted videl konecne poprve v zivote nazivo Helodermy... a vypada to, ze jednou do nich pujdu... az budu mit doma nejake misto, mam to hrozne moc terarek a pro ne bych musel mit tak metr a pul :(

Foto z burzy, Heloderma a Mamba cerna, kterou si Peta koupil, foceno pres krabici :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...