Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem zde nedávno začal chodit a už mám druhé hodinky. Jak již zaznělo - po splnění snu koupit si aspoň trochu lepší hodinky ( Orienty Automaty) jsem dostal potřebu mít další hodinky (na tomto fóru asi není nutné vysvětlovat proč :D)

Napadlo mě si sem tam něco levnějšího vydražit, pohrát si s tím a pak to poslat dál ať aspoň trochu poznám některé značky (jak bláhová myšlenka). Tak jsem koupil v USA Invicty 2770 trochu si s něma pohrál, pofotil a poslal je zase do světa - hodinky dobrý, ale trochu velké na můj vkus a nějak se pořád nesmiřuji s baterkou.

Poté jsem narazil u watchhuba na ebay na tyto Citizeny. Design je dost diskutabilní, znám je již delší dobu a nějak se mi moc nikdy nelíbili, navíc titan již není v módě, ale dolar byl za pár korun tak proč to nezkusit-navíc se vydražili opravdu za pusu. Během pár dní co jsem si je pořád prohlížel na obrázcích se mi nějak začali líbit no a po orzbalení z krabičky už nebylo cesty zpět. Del jsme je hned na aukro ať jdou okamžitě prač ale po pár dnech již o jejich setrvání bylo rozhodnuto. Tím jsem také zkončil s nějakým kolováním hodinek, páč tato myšlenka je fajn....dokud si je člověk nezačne nechávat :D

Takže pár informací:

Model Citizen BL0016-04L

Titanové pouzdro a spona

200m WR

datumovka + otočná luneta

solární pohon Eco-Drive

modrá lumi

No a k samotným hodinkám - spracování nádherné, žádne chyby v opracování. Co mě nejvíc zaujalo tak je velmi nízká hmotnost a díky pružnému pásku taky ohromná pohodlnost na ruce, výborná čitelnost ciferníku a naprosto dokonalá luminiscence.... Takže se z nich staly hodinky k vodě a obecně do nepohody. Myslím si že za ty peníze za které jsou sehnatelné přez ebay jde o velice zdařilou koupi. Osobně jsem z nich nadšen a ikdyž nejde o nějaký upgrade tak je nosím velice rád. Zjišťuji že design je sice diskutabilní, ale mě se začali hodně líbit.

Co je jejich mínus tak jednoznačně nepatrně vůle na lunetě což má za následek její snadné otáčení a to, že vteřinovka nelícuje s indexy - to je ale asi klasika nejen u citizenu a díky designu cifu to ani nijak nevadí.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tyhle Citizeny mají opravdu diskutabilní design :D Ale jsou to potápky jak vyšitý, já mám takový konzervy rád, i když je nemůžu nosit. Ten titan je předpokládám zcela účelový, protože v oceli by to bylo na skoliózu :)

Takže gratuluju k rozhodně zajímavým hodinkám.

Odesláno (upraveno)

No ještě bych upřesnil, že sic jsou průměrově 44,5 mm, ale jejich výška není nijak závratná. Nejsou rozhodně decentní, ale viděl jsem již větší hodinky :-) Řekl bych rozměr na kancldaivry fajn :smile_anim:

Upraveno uživatelem exBURN
Odesláno

No ještě bych upřesnil, že sic jsou průměrově 44,5 mm, ale jejich výška není nijak závratná. Nejsou rozhodně decentní, ale viděl jsem již větší hodinky :-) Řekl bych rozměr na kancldaivry fajn :smile_anim:

To jo, ale vzhled to na kancldajvry teda rozhodně nemá :D
Odesláno

Na tom tahu to není problém sehnat.....Jen ten tah je problém zaplatit (vzhledem k ceně hodinek). Já měl z něj strach jelikož titan není moc odolný co se poškrábání týče a tyhle citizeny jsem bral jako hodinky do nepohody. Ale možná o něm ještě popřemýšlím, je fakt moc pěkný.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...