Flashmaster Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Odesláno 16. února 2011 Zdravím, jsem naprostý neznalec. Ale líbili se mi mechanické hodinky. Tak jsem chtěl nejdříve zkusit něco levného a později možná něco lepšího. Koupil jsem na DX toto: Můj odkaz Přišlo to dnes, ale je u toho tak krkolomný anglicky návod, že jsem prostě nepochopil jak je zprovoznit. Poprvé "natáhnout". Nemohl by jste mi někdo poradit? Díky
Andrew Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Odesláno 16. února 2011 Jsou to automaty, takže stačí párkrát zatřást a vteřinovka se sama rozběhne. Pak už jen nastavíš čas (patrně povytažením korunky) a jejím opětovným zamáčknutím čas potvrdíš.
Flashmaster Odesláno 16. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2011 Třast jsem zkoušel, ale nedošlo mi že musím dělat "dlouhé pohyby". Už to jede. Děkuji za radu:) A omlouvám se za stupidní dotaz. V 16. 2. 2011 v 9:53, 'Flashmaster' napsal: Zdravím, jsem naprostý neznalec. Ale líbili se mi mechanické hodinky. Tak jsem chtěl nejdříve zkusit něco levného a později možná něco lepšího. Koupil jsem na DX toto: Můj odkaz Přišlo to dnes, ale je u toho tak krkolomný anglicky návod, že jsem prostě nepochopil jak je zprovoznit. Poprvé "natáhnout". Nemohl by jste mi někdo poradit? Díky
Andrew Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Odesláno 16. února 2011 V 16. 2. 2011 v 10:03, 'Flashmaster' napsal: Třast jsem zkoušel, ale nedošlo mi že musím dělat "dlouhé pohyby". Už to jede. Děkuji za radu:) A omlouvám se za stupidní dotaz. Rotor (taková ta věc dole na strojku "zlaté" barvy) se musí během třesení točit, proto je lépe dělat jak píšeš delší pohyby.
224477 Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Odesláno 16. února 2011 No pri tych DX je aj moznost, ze trasies a vobec nejdu a nikdy nepojdu
Matthew Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 připomíná mi to starý časy na Aukru... za ty peníze je to zajímavá volba
Heky Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Zajímavá volba to je možná podle ceny, ale osobně bych je nebral. Měl je můj známý, takže jsem je měl v ruce - na první pohled se zdají použitelně, ale plechový tah dokonale depiluje zápěstí, luneta je pevná (tudíž prakticky na nic) a ciferník je nesmyslný (chybějící vteřinovka/stupnice). A asi po 2 týdnech nošení totálně odešly (zřejmě do čínského pekla). Radši jsi měl jít za ty prachy na večeři
vikhra Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Tady máš na podobné od DealExtreme i mini recenzi.
kugita Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Odesláno 20. března 2011 V 17. 2. 2011 v 19:31, 'Jiribartl' napsal: No při té ceně je to odvaha zkusit se ma asi vše..tedy jen asi..
Dřevák Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Odesláno 20. března 2011 Ale jo, pěkný soutrojí, za pár šupů, funguje to (kup si mrňavý šroubováky aby to fungovalo i po první závadě, jeden kus na ND je výhodou). Hezkej pohled jak se to tam hejbe. Zalíbili se ti mechanický hodinky, narazil jsi na tohle nebezpečný fórum, když vyjádříš že máš z těch IK radost budeš za vola, ale časem příjdeš na to, že existuje spousta děsně drahejch i lacinejch pěknejch hodinek, který fungujou dlouhodobě a nevypadají proti těm IK jako dílko zručného kováře. Tak vítej ve světě mimo realitu většiny, světa hodinek, který nejsou jen o měření času. Ty IK mám už víc jak rok, sem tam je natáhnu a stále tikají, jen se to nějak nedá nosit.
Návštěvník Ondrej Čechovič Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2011 Hodinky sú pekné a pre neznalca alebo pre človeka ktorému to je jedno a chce iba pekné alebo zaujímavé hodinky tak super voľba. Nabudúce skús focalprice, tam sú tuším lacnejšie, ale nie som si istý. O:)
skalis Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 V 5. 12. 2011 v 23:00, 'Ondrej Čechovič' napsal: Hodinky sú pekné a pre neznalca alebo pre človeka ktorému to je jedno a chce iba pekné alebo zaujímavé hodinky tak super voľba. To Ti koza piskla, ne? Je to cinskej srot a majitel jejich koupi z neznalosti prakticky vyhodil penize z okna. To se obcas stane, ale se super volbou to nema nic spolecneho!
kuncák7 Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 Napiš sem pak prosím, cca za půl roku, zda ty hodinky ještě fungují. Docela by mě to zajímalo. Jinak, cena dobrá, ale bál bych se jich- je to prostě čína a ne zrovna nejznámější.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se