jelen Odesláno 17. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2011 Když mi to někdo vysvětlí takhle, tak to pochopím. (Počítač mám asi dva měsíce), jediné co sháním, jsou informace o hodinkách Prim, tak prosím mějte trochu slitování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2011 No každopádně do tohohle tyhle ručky nepatří. A mají tam dost drahé hodinky, ale většinou v dobrém stavu a ta cena se dost často dá i zkousnout. Taky je sleduji. A skládačky tam občas taky poznám, i když nejsem žádný odborník. Jenže oni nedeklarují kus jako autentický originál a negarantují původ a jsou tam vždy velmi podrobné fotky, takže víš, co kupuješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelen Odesláno 17. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2011 Píší tam " U všech hodinek zaručujeme jejich originalitu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2011 Teda když vidím ty ceny, tak vám povím, zlatý Aukro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sam77777 Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 K dotazu: ručíme za originalitu hodinek: Nejdříve napíšu co je dle mého názoru originál. Originál je vše co vyrobila firma Prim ať už dnes nebo před 50 lety. Neoriginální je podle mého názoru vše co nevyrobila firma Prim nebo co si nenechala vyrobit firma Prim. Pokud mám na webu psáno o ručení za originalitu pak se tím rozumí i hodinky které nemají původní (toto je zavádějící protože neexistuje katalog podle, kterého by se dalo jednoznačně určit co k čemu patří) ručičky ale jsou to ručičky Prim. Je tedy s tohoto pohledu garantováno, že v hodinkách není strojek Ruhla nebo jiný a všechny díly jsou vyrobené firmou Prim. Posuzovat bez možnosti doložit tvrzení o nesprávně zvolených ručičkách je irelevantní. Bylo by to stejné jako dát někomu pokutu za procházku v parku a když se dotyčný zeptá který zákon to nařizuje řekneme mu to je náš dojem, že se to nesmí. Jestli se mýlím nechám se rád poučit a jestli tu bude lepší pokusím se z dojmů odhadnout jestli vše je na hodinkách původní a rád tuto informaci dopíšu k popisu. Nerad bych pak byl kritizován, že byl můj odhad špatný. Jsem přístupný všemu a nejsem zatvrzelý, že tak jak to dělám je to nejlepší. Naopak pokouším se to dělat jak zatím umím a vím, že toho ještě mnoho neumím. Děkuji za reakce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 K dotazu: ručíme za originalitu hodinek: Nejdříve napíšu co je dle mého názoru originál. Originál je vše co vyrobila firma Prim ať už dnes nebo před 50 lety. Neoriginální je podle mého názoru vše co nevyrobila firma Prim nebo co si nenechala vyrobit firma Prim. Pokud mám na webu psáno o ručení za originalitu pak se tím rozumí i hodinky které nemají původní (toto je zavádějící protože neexistuje katalog podle, kterého by se dalo jednoznačně určit co k čemu patří) ručičky ale jsou to ručičky Prim. Je tedy s tohoto pohledu garantováno, že v hodinkách není strojek Ruhla nebo jiný a všechny díly jsou vyrobené firmou Prim. Posuzovat bez možnosti doložit tvrzení o nesprávně zvolených ručičkách je irelevantní. Bylo by to stejné jako dát někomu pokutu za procházku v parku a když se dotyčný zeptá který zákon to nařizuje řekneme mu to je náš dojem, že se to nesmí. Jestli se mýlím nechám se rád poučit a jestli tu bude lepší pokusím se z dojmů odhadnout jestli vše je na hodinkách původní a rád tuto informaci dopíšu k popisu. Nerad bych pak byl kritizován, že byl můj odhad špatný. Jsem přístupný všemu a nejsem zatvrzelý, že tak jak to dělám je to nejlepší. Naopak pokouším se to dělat jak zatím umím a vím, že toho ještě mnoho neumím. Děkuji za reakce Teď trochu tápu - ty je jen hájíš, nebo jsi v tom nějak zainteresován? Každopádně jsem to tu už napsal - na stránce nezaručují absolutní autenticitu každého kusu a dávají tam velmi podrobné fotky, takže každý ví co kupuje, na rozdíl od třeba fotošopem zdokonalených nebo hodně neostrých fotek na aukru. Neobhajuji ceny, ale sám jsem tam už měl vyhlídnuté dva kousky a jeden jsem opravdu chtěl, ale prováhal jsem si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelen Odesláno 7. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Ahoj, co říkáte na tyhle Primky za 3000 kč. Taky České království. Zajímalo by mě kdo je koupil . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Ahoj, co říkáte na tyhle Primky za 3000 kč. Taky České království. Zajímalo by mě kdo je koupil . Zdá se tě to moc nebo tě opravdu zajímá, kdo to koupil . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelen Odesláno 7. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Opravdu by mě zajímalo kdo to koupil. Je tady někdo takový ? Já jsem skoro ty samý koupil za 300. Líbí se mi, ale tohle je moooc přehnaný (aspoň myslím). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Opravdu by mě zajímalo kdo to koupil. Je tady někdo takový ? Já jsem skoro ty samý koupil za 300. Líbí se mi, ale tohle je moooc přehnaný (aspoň myslím). Jde o to že skoro to samé může být hodně široký pojem....Tady na těch je číselník na tento typ (který vydrží hodně málo) ve výtečnám stavu, strojek je fukční původní TYP 010 (což je první postspartakovský strojek) a pouzdro má ceněné nožky s fazetkama bez výrazného otěru hran. Máš to u těch svých také? ...... Pochlub se . Dopředu upozorňuji, že nejsem prodejce ani kupující . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelen Odesláno 7. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Tady jsou, nedávno jsem se na ně ptal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelen Odesláno 7. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Sorry, nemám teď foťák, ale strojek je taky původní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 (upraveno) Sorry, nemám teď foťák, ale strojek je taky původní. Tvůj typ je více častější a má o něco horší stav číselníku i pozdra s nožkama. A jak je to s cenou, to si musí každý pořešit sám . Já bych ty peníze asi nedal, i když jejich stav je na tento typ fakt výborný Upraveno 7. března 2011 uživatelem stanik73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelen Odesláno 7. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Máš pravdu. Když je někdo koupí, tak to pro něj tu cenu asi má. (ty moje jsou stejně hezčí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Máš pravdu. Když je někdo koupí, tak to pro něj tu cenu asi má. (ty moje jsou stejně hezčí) Ono je to někdy těžké - čekáš na nějaký málo častý typ v hezkém stavu třeba 2 roky a když je na dosah za cenu vyšší než tvůj limit, necháš to plavat a budeš čekat třeba další 2 roky? No někdo na to má nervy, někdo ne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelen Odesláno 7. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 No někdo na ně asi opravdu čekal, moc dlouho se tam neohřáli. A ty moje jsou tam teď za 900 v lepším stavu. Čekám za jak dlouho zmizí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Na tohodle filutu pozor!Dluží mi troje hodinky, které jsem mu poslal na opravu! Jestli mi je do pátku nevrátí, jdu příští týden na policii, o podrobnosti se samozřejmě podělím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinner Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 škoda jen té poškozené pětky. S křížkem po funuse, ale ta pětka možná bude v pořádku, mě to připadá na lom světla v poškozeném sklíčku. Ale o hodinkách vím kulový, tak možná jen kecám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tudorovec Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 Na tohodle filutu pozor! Dluží mi troje hodinky, které jsem mu poslal na opravu! Jestli mi je do pátku nevrátí, jdu příští týden na policii, o podrobnosti se samozřejmě podělím. Jen tam běž. Zlodějnu je třeba vymítit! Stejně jako nešvar překupnictví by bylo dobré postavit mimo zákon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2011 Nakonec stačilo zašermovat policí a po týdnu se z pana "hodináře" vyvalily peníze, po mých Sportech ani památky, prý mu je někdo ukradl! Takže pozor, třeba si od něj hodinky kupujte, ale rozhodně neposílejte na opravu, už by vám nemusely přijít zpět, zvláště, pokud by šlo o nějaké vzácnější kousky. A částky za opravy také nedodržuje, stále si vymýšlí nějaké pohádky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se