Chumpus Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus
Radimk Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 Klasický tvar pouzdra, neurazí, ale ani moc není nad čím jásat, komplikace- pěkné, pěkné, jen nedotažené. Proč třeba na cifru není i číslování 13-18 a 19-24, nebo využití toho ukazatele chodu jako mezikruží k určení 6-ti hodinového segmentu dne?Co se mi nelíbí, je korunka. Ta mi tam neštymuje, je příliš hrubá.. Jinak pěkný kousek. Jojo, až na tu sumu..
brett Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 Zajímavý počin. Nic mě na nich neruší :-)
Bert Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 Zajímavé, mně právě ty DVOJINDEXY ,nebo jak to nazvat, hrozně moc tahají za oči. V každém případě ale zajímavé.
cigi Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 šestihodinový cyklus je fakt už trochu málo, ne? ale bude to fofr !!
PhoeniX Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 Vteřinovka vtipně vyřešená, korunka naprosto neodpovídající zbytku hodinek a cena strašná. Jinak jsou to moc pěkné hodinky. Jen měly přijít před Meistersinger a byl bych z nich unešen.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se