Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vím, že se tu tuším už někde řešila registrace na TZ-UK.com, nemohu ale téma na foru najít.

proto: registrovat se teď není možné, nevíte co s tím?

Díky za odpoveď.

Odesláno

Tak to jsem třeba já. Ale při posledních úpravách fóra mi Eddie smazal půlku příspěvků, tím jsem spadnul pod 50 a nemůžu posílat SZ a přispívat v sekci Sales Corner. Takže pokud tam nějaký člen nemá v profilu mail, tak ho nemám jak kontaktovat. A nějak mě ten jejich uzavřený a výlučný "klub" přestal bavit, a tak se mi ani nechce "honit" dvacet příspěvků, abych byl plnohodnotným členem. Ale jednu transakci jsem tam nedávno pro jednoho chronomagora dělal a proběhlo vše OK. Hodinky jsou teda na cestě, ale už je sledujeme na stránkách Fedexu.

Odesláno

ja tam jsem, ale Eddie je podle meho nazoru zakomplexovanej vul, navic ma dost sklony k despotismu, a na foru si je celkem ventiluje. (no flame, jak rikam, je to muj nazor. chvilku jsem si s nim psal, coz vedlo prave k tomuhle nazoru. treba maji ostatni vic stesti a lepsi zkusenost.)

p.s.: takze jsem na tom podobne jako Viktor, jsem chtel rict :)

Odesláno

ja tam jsem, ale Eddie je podle meho nazoru zakomplexovanej vul, navic ma dost sklony k despotismu, a na foru si je celkem ventiluje. (no flame, jak rikam, je to muj nazor. chvilku jsem si s nim psal, coz vedlo prave k tomuhle nazoru. treba maji ostatni vic stesti a lepsi zkusenost.)

p.s.: takze jsem na tom podobne jako Viktor, jsem chtel rict :)

Já už jsem tam byl registrovaný 2x a stejně se nemůžu přihlásit, mám oba účty asi zrušené. Ještě větší Kocourkov než u nás :D

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

tz uk me pekne serou, protoze kdyz uz se mi tam neco libi, tak to ty studeny cumaci odmitaj poslat mimo UK..

Kdybys potřeboval, ségra v inglwůdu studuje, takže by to šlo dohókat...až přijede na Velikonoce, jeden kufr potanhe jenom pro mě :D

Upraveno uživatelem Mirek24
Odesláno

Kdyby nekdo neco z UK chtel, kolega se kterym delam v kanclu lita kazdej vikend domu. A naopak ja jezdim kazdej vikend z DE... Takze UK&DE, kdyby mel nekdo zajem.

Odesláno (upraveno)

To čekání se netýká této hlášky. Počkat musíš v případě, že se ti podaří do registrace vstoupit, je tam nějakej text, jakože pravidla, pod ním Agree a Disagree, na agree ale nejde kliknout, chvilku musíš počkat, asi je to kvuli tomu, aby tě fakt donutili ty pravidla přečíst, po chvilce se agree zaktivní a je to.

Tvoje hláška znamená, že registrace v danou chvíli není povolená, takže se Sir Eddie asi blbě vyspal. Zkoušej to furt dokola, několikrát během dne a ono tě to tam jednou pustí.

edit: jo teď si ještě čtu, že tobě registrace nešla a ostatním ve stejnej moment jo, s tim jsem měl vlastně taky problém, doma to furt nešlo a v práci pak napoprvé, takže ledažeby blokovali určitý IP, ale to nedává smysl.

Upraveno uživatelem Mirek24

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...