sodik Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Odesláno 19. února 2011 Vím, že se tu tuším už někde řešila registrace na TZ-UK.com, nemohu ale téma na foru najít. proto: registrovat se teď není možné, nevíte co s tím? Díky za odpoveď.
Donuts Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Odesláno 19. února 2011 Nic. Az se Eddie rozhodne, ze registrace znovu otevre, tak je otevre.
sodik Odesláno 19. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2011 Aha, tak pokud je to tak. To si tam koupim prdlajs )
KFL Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Odesláno 19. února 2011 Mám za to, že někteří místní členové tam mají účet .. info kteří (1) mají, 2) by byli ochotni tam něco zařít řešit) by se mi taky hodilo .
Viktor Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Odesláno 19. února 2011 Tak to jsem třeba já. Ale při posledních úpravách fóra mi Eddie smazal půlku příspěvků, tím jsem spadnul pod 50 a nemůžu posílat SZ a přispívat v sekci Sales Corner. Takže pokud tam nějaký člen nemá v profilu mail, tak ho nemám jak kontaktovat. A nějak mě ten jejich uzavřený a výlučný "klub" přestal bavit, a tak se mi ani nechce "honit" dvacet příspěvků, abych byl plnohodnotným členem. Ale jednu transakci jsem tam nedávno pro jednoho chronomagora dělal a proběhlo vše OK. Hodinky jsou teda na cestě, ale už je sledujeme na stránkách Fedexu.
little_w Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Odesláno 19. února 2011 ja tam jsem, ale Eddie je podle meho nazoru zakomplexovanej vul, navic ma dost sklony k despotismu, a na foru si je celkem ventiluje. (no flame, jak rikam, je to muj nazor. chvilku jsem si s nim psal, coz vedlo prave k tomuhle nazoru. treba maji ostatni vic stesti a lepsi zkusenost.) p.s.: takze jsem na tom podobne jako Viktor, jsem chtel rict
bohush Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Odesláno 19. února 2011 ja tam jsem, ale Eddie je podle meho nazoru zakomplexovanej vul, navic ma dost sklony k despotismu, a na foru si je celkem ventiluje. (no flame, jak rikam, je to muj nazor. chvilku jsem si s nim psal, coz vedlo prave k tomuhle nazoru. treba maji ostatni vic stesti a lepsi zkusenost.) p.s.: takze jsem na tom podobne jako Viktor, jsem chtel rict Já už jsem tam byl registrovaný 2x a stejně se nemůžu přihlásit, mám oba účty asi zrušené. Ještě větší Kocourkov než u nás
sodik Odesláno 19. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2011 Zrovna ted bych si chtel koupit tohle: http://www.tz-uk.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=157907&sid=ce4fe8a6119c0b04909ee90669167ce3 mohl by ste mi nekdo pichnout?
Donuts Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Odesláno 19. února 2011 Zrovna ted bych si chtel koupit tohle: http://www.tz-uk.com...09ee90669167ce3 mohl by ste mi nekdo pichnout? Napsal jsem mu o mail, tak kdyz se ozve tak ti ho preposlu at se muzete domluvit.
Donuts Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Odesláno 19. února 2011 Tak uz je na ne rezervace, ale kdyby se neco zmenilo tak se ozve.
ensi Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Registrace na tz-uk.com je spustena (ted sem si vytvoril ucet), takze kdo chcete ...
organic Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 A me se to uz nepovedlo... Registrace na tz-uk.com je spustena (ted sem si vytvoril ucet), takze kdo chcete ...
ensi Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 A me se to uz nepovedlo... Co konkretne? Je tam potreba vzdycky chvili pockat nez se aktivuji ty spravne tlacitka.
sibirnaya Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 tz uk me pekne serou, protoze kdyz uz se mi tam neco libi, tak to ty studeny cumaci odmitaj poslat mimo UK..
vraby Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Co konkretne? Je tam potreba vzdycky chvili pockat nez se aktivuji ty spravne tlacitka. Registrace funguje,jak píšeš chvilku počkat.
Mirek Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 (upraveno) tz uk me pekne serou, protoze kdyz uz se mi tam neco libi, tak to ty studeny cumaci odmitaj poslat mimo UK.. Kdybys potřeboval, ségra v inglwůdu studuje, takže by to šlo dohókat...až přijede na Velikonoce, jeden kufr potanhe jenom pro mě Upraveno 14. dubna 2011 uživatelem Mirek24
Tappaja Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 Kdyby nekdo neco z UK chtel, kolega se kterym delam v kanclu lita kazdej vikend domu. A naopak ja jezdim kazdej vikend z DE... Takze UK&DE, kdyby mel nekdo zajem.
organic Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 Co konkretne? Je tam potreba vzdycky chvili pockat nez se aktivuji ty spravne tlacitka.
Mirek Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 (upraveno) To čekání se netýká této hlášky. Počkat musíš v případě, že se ti podaří do registrace vstoupit, je tam nějakej text, jakože pravidla, pod ním Agree a Disagree, na agree ale nejde kliknout, chvilku musíš počkat, asi je to kvuli tomu, aby tě fakt donutili ty pravidla přečíst, po chvilce se agree zaktivní a je to. Tvoje hláška znamená, že registrace v danou chvíli není povolená, takže se Sir Eddie asi blbě vyspal. Zkoušej to furt dokola, několikrát během dne a ono tě to tam jednou pustí. edit: jo teď si ještě čtu, že tobě registrace nešla a ostatním ve stejnej moment jo, s tim jsem měl vlastně taky problém, doma to furt nešlo a v práci pak napoprvé, takže ledažeby blokovali určitý IP, ale to nedává smysl. Upraveno 15. dubna 2011 uživatelem Mirek24
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se