sodik Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Odesláno 19. února 2011 Sháním pro bratra jako úsluhu: hodinky, které budou alá Submarinery z Bonda...jde mi jen o tento styl....koukal jsem ze Steinhart dela skoro stejne hodinky Ocean 1. mate jeste nejaky jiny tip...nechci to jako nahradu za Rolex....jen v tom duchu
skalis Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 mkiiwatches.com --> Project Kingston (stoji ale okolo 20k). zdroj/source: mkiiwatches.com
tmoris Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 mkiiwatches.com --> Project Kingston (stoji ale okolo 20k). zdroj/source: mkiiwatches.com hlavne se uz davno nedaji koupit ani objednat ledaze by mel extremni stesti pri nahodilem prodeji na WUS..
sodik Odesláno 20. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2011 (upraveno) Hmm, ty mkii jsou pekny ;o) Uvazuji nad temito Hujery. http://www.tz-uk.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=157499 Edit: doplnen odkaz Upraveno 20. února 2011 uživatelem sodik
Adam99 Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 TÄRNAN Oceanographe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sodik Odesláno 20. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2011 A co třeba tyhle Omegy? Dik za tipy, Josef...tam se mi moc nelibi pouzdro a uchyceni tahu.
sodik Odesláno 20. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2011 A ptal jsi se bratra? Ten ani nevi ze hodinky dostane ) vim ze se mu libi tento styl s nato strapem.
Martz Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 No mně přijde, že tu sodik fantazíruje už docela dlouho - nic ve zlém, kolego!Ale jestli sháníš hodinky podobné nějakému slavnějšímu modelu, na který nemáš, tak se za to přece nemusíš stydět. (viz vlákno "nejlevnější rolex", diskuze o omegách, ...)
sodik Odesláno 22. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2011 No mně přijde, že tu sodik fantazíruje už docela dlouho - nic ve zlém, kolego! Ale jestli sháníš hodinky podobné nějakému slavnějšímu modelu, na který nemáš, tak se za to přece nemusíš stydět. (viz vlákno "nejlevnější rolex", diskuze o omegách, ...) Snad nefantaziruji ) Rolex sem skutecne chtel, byl to rozmar ( hlava schladla! Az clovek neco nasetri, chce to alespon 70tis, pak se poridi. Tyhle hodinky skutecne shanim pro bratra. Skutecne jsou sice v sekci prodej, za slusne penize. Ale pro me nedosazitelne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se