Přejít na obsah

Presnost chodu Vasich hodinek Archimede

tmoris

Doporučené příspěvky

josuk: Proč by se nemohly porovnávat přesnosti různých kalibrů, když je to napříč jednou značkou? Proč by si to nemohl zakladatel moderovat sám a sám si určit mantinely?

Jen se snažíš kličkovat a zakrýt svůj omyl chronometer vs. chronograf cituji: "aha přehlídl jsem že chrono - takže 7750"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Snow

to Josuk - nech už, prosím Tě, klávesnici na pokoji a věnuj se monitoru. Pleteš si základní pojmy a děláš zbytečné dusno. Jak to bylo v té reklamě na žvýkačky, vyfič.

K tématu, Archiméde, oblekovky, měl můj kamarád X-Bob a nemohl si vynachválit přesnost. Jestli se nepletu, vešel se maximálně do dvou sekund denně.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Já mám Pilotky (přímo tyto z recense safiho a weiwieva tady: http://www.chronomag.cz/clanek/2008-06-26/srovnani-leteckych-hodinek-archimede-pilot-a-steinhardt-nav-b.html#axzz1krWpjLc9 ) kupované od Kuby v roce 2008. Přesnost je až neuvěřitelná,na den se to nedá změřit. Dělají 3 vteřiny za 5 dnů :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Archimede pilot XLA po 14 dnech odchylka:

- na dýnku +2s/24h

- na sklíčku 0s/24h

- na boku -1s/24h

- při nošení na ruce -5s/24h

- průměr při běžném nošení a odložení na noc na dýnko => -3 až -4s/ den

Odkaz ke komentáři

• Po roku...

Jsem jediný, kdo od nich nemá pilotky, ale Deckwatch??? :-D

Je v nich unitas 6498 a dají +3s/den, nejde o TOP provedení

:offtopic:  A musím uznat, že kvalita provedení je opravdu překvapivá. K nejbližšímu srovnání se v našich končinách nabízí nejspíše Steinhart. Archimede jsou u mě o stupínek výš :-)

Odkaz ke komentáři

A musím uznat, že kvalita provedení je opravdu překvapivá. K nejbližšímu srovnání se v našich končinách nabízí nejspíše Steinhart. Archimede jsou u mě o stupínek výš :-)

To se tu pise docela casto, zajimalo by mne cim je to opodsatneny, protoze kdyz srovnam svoje Steinharty se Sinnama, tak v kvalite zpracovani nevidim rozdil, snad jen ze Sinn pouziva kvalitnejsi matnou cernou(s jemnym zrnem) na cifru. Zase napriklad lumi maji lepe nanesenou Steinhart....

EDIT:Bavim se ciste o kvalite zpracovani, pouzite materialy, antireflex atd. jsou samozrejme u Sinnu na mnohem vyssi urovni..

Snad jedine ze Archimede si vyrabi hodinky sami, ale to zase nema moc spolecneho s kvalitou zpracovani ;)

Upraveno uživatelem OndraPod
Odkaz ke komentáři

Tak třeba právě nanesení indexů je u Archimede při bližším preciznější a ostřejší, i když jsou naneseny barvou jako by plasticky, tak nenajdu jediný otřep nebo chybku. Stejně tak lumi, srovnávám XLH vs Nav-B 44 také s ručním nátahem, je opět lepší u Archimede, je jí větší vrsta, svit je uniformější a na denním světle ta bílá vypadá lépe a sytěji, jestli se to teda o bílé do říci :-D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...