bandicoot Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 josuk: Proč by se nemohly porovnávat přesnosti různých kalibrů, když je to napříč jednou značkou? Proč by si to nemohl zakladatel moderovat sám a sám si určit mantinely? Jen se snažíš kličkovat a zakrýt svůj omyl chronometer vs. chronograf cituji: "aha přehlídl jsem že chrono - takže 7750" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 josuku, evidentně jsi jediný, kdo to tady špatně pochopil a pleteš si pojmy. Chápu, že se těšíš na tu 50, jak máš uvedeno v podpisu, ale někdy je lepší nejdřív něco si přečíst, než mlít kraviny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josuk Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 jak vidím tu 50 bych tady v tom vláknu udělal hodně rychle.. - ale NE! Nakonec se tu dojde k závěru že nejpřesnější hodinky mezi hodinkami jsou hodinky co má tmoris.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 to Josuk - nech už, prosím Tě, klávesnici na pokoji a věnuj se monitoru. Pleteš si základní pojmy a děláš zbytečné dusno. Jak to bylo v té reklamě na žvýkačky, vyfič. K tématu, Archiméde, oblekovky, měl můj kamarád X-Bob a nemohl si vynachválit přesnost. Jestli se nepletu, vešel se maximálně do dvou sekund denně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 Můj táta má tytohttp://www.chronoshop.cz/katalog/Archimede-Pilot-XLA,je to skoro rok a pořád dělají denně asi +10 sekund. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 mám pár dní SportTaucher z druhé ruky (cca 2 roky staré) - zatím vypozorována odchylka při celodenním nošení na ruce +2s/den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladin Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Já mám Pilotky (přímo tyto z recense safiho a weiwieva tady: http://www.chronomag.cz/clanek/2008-06-26/srovnani-leteckych-hodinek-archimede-pilot-a-steinhardt-nav-b.html#axzz1krWpjLc9 ) kupované od Kuby v roce 2008. Přesnost je až neuvěřitelná,na den se to nedá změřit. Dělají 3 vteřiny za 5 dnů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Steinhart Nav Uhr 44 mm, Unitas s manuálním nátahem, myslím, že je to stejný jaký se dává do Archimédů s manuálem a přesnost je cca 1 vteřina na den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saso Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Moje Archimede Pilot H na ruke sú v pohode, ale vo winderi sa mi predbiehajú cca o 40 sekund za deň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Archimede Pilot XLH cca 1s denne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calv Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Archimede pilot XLA po 14 dnech odchylka: - na dýnku +2s/24h - na sklíčku 0s/24h - na boku -1s/24h - při nošení na ruce -5s/24h - průměr při běžném nošení a odložení na noc na dýnko => -3 až -4s/ den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 pilot 42 od pondelka: +7s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Archimede SportTaucher - po shruba měsíčním pozorování občas +2s, častěji -2s denně... skoro netřeba je seřizovat, takže jen kontroluju 1x za 1-2 týdny, jako ostatní...Jesm mile překvapen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calv Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 Ještě teda můžu přidat odchylku u archimede pilot 42. Měl jsem je sice jen pár dní, ale dělalo to velmi hezkých +2s/den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maiq Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Jsem jediný, kdo od nich nemá pilotky, ale Deckwatch??? :-DJe v nich unitas 6498 a dají +3s/den, nejde o TOP provedení A musím uznat, že kvalita provedení je opravdu překvapivá. K nejbližšímu srovnání se v našich končinách nabízí nejspíše Steinhart. Archimede jsou u mě o stupínek výš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 (upraveno) A musím uznat, že kvalita provedení je opravdu překvapivá. K nejbližšímu srovnání se v našich končinách nabízí nejspíše Steinhart. Archimede jsou u mě o stupínek výš :-)To se tu pise docela casto, zajimalo by mne cim je to opodsatneny, protoze kdyz srovnam svoje Steinharty se Sinnama, tak v kvalite zpracovani nevidim rozdil, snad jen ze Sinn pouziva kvalitnejsi matnou cernou(s jemnym zrnem) na cifru. Zase napriklad lumi maji lepe nanesenou Steinhart.... EDIT:Bavim se ciste o kvalite zpracovani, pouzite materialy, antireflex atd. jsou samozrejme u Sinnu na mnohem vyssi urovni.. Snad jedine ze Archimede si vyrabi hodinky sami, ale to zase nema moc spolecneho s kvalitou zpracovani Upraveno 17. října 2013 uživatelem OndraPod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maiq Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Tak třeba právě nanesení indexů je u Archimede při bližším preciznější a ostřejší, i když jsou naneseny barvou jako by plasticky, tak nenajdu jediný otřep nebo chybku. Stejně tak lumi, srovnávám XLH vs Nav-B 44 také s ručním nátahem, je opět lepší u Archimede, je jí větší vrsta, svit je uniformější a na denním světle ta bílá vypadá lépe a sytěji, jestli se to teda o bílé do říci :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se