Přejít na obsah

Czas

Návštěvník admira

Doporučené příspěvky

Návštěvník admira
Odesláno

foto_baltica_big.jpg

foto_jantar_big.jpg

foto_bursztyn_big2.jpg

O NAS

Firma Czas powstała w 2009r w Kołobrzegu. Nasze zegarki to połączenie pasji tworzenia, polskiej tradycji zegarmistrzostwa, przekraczania barier i szwajcarskiej technologii.

Nazwa i logo firmy nawiązuje do tego co człowiekowi od zarania dziejów nieustannie towarzyszy w codziennym życiu. Tym nieodłącznym towarzyszem ludzkiego życia jest Czas.

Krzyż maltański - oznaczający osiem błogosławieństw Chrystusa ? wpisany w koło jest symbolem czasu. Nasze zegarki mierzą go z niebywałą precyzją i pozwalają mieć nad nim kontrolę. Mamy nadzieję, że nasze czasomierze będą nie tylko ozdobą ale również źródłem satysfakcji i prestiżu.

Serca naszych zegarków to najnowocześniejsza szwajcarska technologia. Mechanizm szwajcarski ETA 2824-2 osiąga 28.800 wahnięć na godzinę. Odchylenie dobowe to tylko kilka sekund. Mechanizm posiada 25 kamieni i jest zabezpieczony przed wstrząsami systemem Incabloc Nowodiac.

logo_pion.gif

Odesláno (upraveno)

No nevím... :sad01_anim: , na můj vkus trochu nápisy přeplácaný cifr a co mě irituje nejvíc, tak logo alá Vacheron Constantin ! Určitě to nespraví jako vysvětlení, popisek k Maltézskému kříži v kruhu, jako symbolu času. Helvétský tam dát nemohli, to už by byl asi moc, tak tam vrazili alespoň tenhle :gun_bandana: . To mi připadne jako by si dal Prim do loga rolexovu korunku, coby symbolizující odkaz třeba na sv.Václava a jeho korunu.

Upraveno uživatelem miris
Odesláno

Tie prve si ma celkom pacia, nie je to sice ziadny dizajnovy zazrak ale asi by som ich vedel nosit. Nenasli ste niekde cenu ?

Viem ze by bolo najjednoduchsie napisat priamo do firmy, len sa tak pytam

Návštěvník admira
Odesláno

Nenasli ste niekde cenu ?

2300 PLN - 2500 PLN v zavislosti od modelu

• Po letech...
Odesláno (upraveno)

Nevim, co by se muselo stat, abych si koupil hodinky s polstinou na cifru. Tak asi je to mysleno pro polaky, je jich dost.

mně to příjde jako zajímavé vybočení z davu, jinak je vše standard. Jen škoda, že to dle mého odhadu bude v pořizovačce cca 5 x levnější než Prim, který bych si samozřejmě pořídil raději. Přitom se rozhodně také nebude jednat o velkosériovou výrobu, je tam dost velký podíl ruční práce, jen strojek si půjčili, na rozdíl od Prim-Inhouse...

P.S. jinak nevím, jestli na ten maltézský kříž na hodinkách nemá nějaká práva Vacheron Constantin, to by mi museli potvrdit jiní zdejší hoši...

Upraveno uživatelem Frostie
  • Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...