Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 23. 2. 2011 v 10:11, 'bandicoot' napsal:

hele, když máš Rolex, nemusíš mít jinak už nic

no taky už na nic jiného nemám, vhledem k cenám Rolexu Posted Image
Odesláno
  V 23. 2. 2011 v 11:06, 'Chumpus' napsal:

Ten příběh trošičku kompenzuje fakt, že Coke luneta je ve skutečnosti lepší než Pepsi ;) :)

Jinak ti to, Frantiku, klidně nafotím. Pokud se podíváš na moje fotky tak zjistíš, že patřím mezi nejlepší v oboru ;)

Mám k tomu i černou lunetu a Coke je už v mém hledáčku Posted Image

S fotkama uvidíme, já jsem na ty svoje hrdej Posted Image

Odesláno (upraveno)
:lol2: Ty krávo, to je příběh, skoro jsem se až zapotil :sweatdrop: Gratuluju, Pepsiny mě od jaktěživa fascinovaly, takže kdy zajdem zase na žranici do KFC? :D Upraveno uživatelem volfda
Odesláno
  V 23. 2. 2011 v 11:17, 'Frantik' napsal:

Tak pojdme se domluvit pristi tejden na oběd! Neni problem. Navic v KFC točej pepsi, takze to bude relevantní Posted Image Posted Image

Jsem pro, Anděl je dobře dotupný snad pro všechny z PHY, tak nadhoďte den :)

Odesláno
  V 23. 2. 2011 v 11:21, 'bandicoot' napsal:

Kluci a co palladium? Líp se tam parkuje a je to tak nějak víc v centru...

KFC je tam taky a třeba se dle situace necháme zlákat na BurgerKing ;)

Jde hlavně o hodinky, klidně se tam najím i tam nahoře u ,,mongolů" :D Pokud v Palladiu, pojedu metrem, na Anděl bych dojel autem z Kladna, ale do centra, no fuj :sad01_anim: Dejte místo, já se přizpůsobim, OC výtána kvůli případnému parkování. Message to Pafelik: Pavle, koukej se přidat, chci vidět rovnou i ty ,,Inženýry".

Odesláno (upraveno)
  V 23. 2. 2011 v 11:26, 'volfda' napsal:

na Anděl bych dojel autem z Kladna

z kladna do palladia: pojedeš evropskou, dál přes kulaťák, přes dejvice, korunovační do letenskýho tunelu, vyplivně tě to v revoluční a jsi tam :D

edit: takový přežrání se krevet a škeblí z tepaniaki grilu v rámci all-you-can-eat taky neni od věci

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno (upraveno)

ty hodinky jsou fakt paradni a coke luneta bude rychle na ceste zrejme :)

edit :jsem pro Andel, ale dojedu i do Palladia :)

Upraveno uživatelem 911
Odesláno (upraveno)
  V 23. 2. 2011 v 11:35, 'bandicoot' napsal:

z kladna do palladia: pojedeš evropskou, dál přes kulaťák, přes dejvice, korunovační do letenskýho tunelu, vyplivně tě to v revoluční a jsi tam :D

Cestu znám dobře, ale pokud nic nevezu, raději si sednu s novinama do metra a nechám se vézt ze Zličína do cíle :) Zlatá Šestka, 10 min od domu po dálnici...

žrádelní edit: Pokud jde o chronožrádlo, prosím žádný potvory z moře vytažený... Ale hlavně si vemte s sebou ty kukačky, ať nežerem nadarmo :smile_anim:

Upraveno uživatelem volfda
Odesláno
  V 23. 2. 2011 v 13:06, 'Frantik' napsal:

A díky démonovi z Brna už je na cestě i Coke luneta!!!!! Budu mít celou sadu!!!!!!!!!! Posted ImagePosted ImagePosted Image

Ty jsi zvíře :speak_cool:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...