Sacíbagr Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 ...no a pak jsou i tací, co se zajímají primárně o jiné věci než to jak hodinky vypadají nebo jaké mají PR - jméno (...i když samozřejmě aspoň trochu se líbit musí). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Musim se priznat, prvne me ucaroval vzhled az potom jsem se zajimal co je uvnitr za D hitec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Musim se priznat, prvne me ucaroval vzhled az potom jsem se zajimal co je uvnitr za D hitec mne sa na hodinkach Damasko paci ta ich nenapadnost, jednoduchost a ocenujem ze boli navrhnute s dorazom na funkcnost.kazdy mame iny vkus, moja zena napriklad vravi ze su skarede A ze nemaju inhouse v zakladnych modeloch? na to sa vykasli, je tam overena ETA, ktora svoju ulohu splni. Puzdro, korunka su robene z rovnakych materialov a rovnakou technologiou ako v drahsich modeloch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 ja som si myslel ze hodinky si kupujeme preto ze sa nam pacia a nie preto ze za nejaku znacku kopeme... tym slavnym inhousom myslis ten spotrebak co ma vyrezane kolieska z plechu a o ktorom si sa davnejsie vyjadril ze sa v nom casom objavia spony?ohybame si tu realitu veru ako nam vyhovuje a podla toho do koho si chceme rypnut Trosku nadhladu by nezaskodilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Trosku nadhladu by nezaskodilo. myslis ze ho nemam? neboj, pena od huby mi na monitor neprska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 mne sa na hodinkach Damasko paci ta ich nenapadnost.....máš pravdu .... zatím si jich nevšiml ani číňan ..... a ten vzdává poctu všemu co za něco stojí ..... podezřelý to je .... né že né Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 máš pravdu .... zatím si jich nevšiml ani číňan ..... a ten vzdává poctu všemu co za něco stojí ..... podezřelý to je .... né že né ...ale privesek na klice jeste mes, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 mám .... visí na něm klíče od sklepa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Už tak dloooouho se to tu nepopralo... A kluci vyskočily jak čertík z krabičky, jo vánoce se blíží...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 ...ehm, kluci vyskočili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 ja som si myslel ze hodinky si kupujeme preto ze sa nam pacia a nie preto ze za nejaku znacku kopeme... Ja si nejdriv neco koupim, pak za to kopu, a az to prodam, zacnu na to nadavat. Obracene mi to prijde divny, lec proti gustu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 ...ehm, kluci vyskočili. Ano samozřejmě... omlouvám se a tiše se zdekuju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 (upraveno) Ja si nejdriv neco koupim, pak za to kopu, a az to prodam, zacnu na to nadavat. Obracene mi to prijde divny, lec proti gustu..Tak mazej do sekce Alpina, ju:)?Jo vlastne neni, pardon . Upraveno 5. listopadu 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 (upraveno) Ja si nejdriv neco koupim, pak za to kopu, a az to prodam, zacnu na to nadavat. Obracene mi to prijde divny, lec proti gustu.. ja nemam pocit ze by som niekde naznacoval modifikovane poradie tejto bizarnej postupnosti. ...alebo sme sa pochopili asi tak ako porucik Harris s Proctorom v policajnej akademii:- "moc vtipny kase si nesnedl..."- "... ja kasi nerad" Upraveno 6. listopadu 2015 uživatelem Ivanhoe34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 máš pravdu .... zatím si jich nevšiml ani číňan ..... a ten vzdává poctu všemu co za něco stojí ..... podezřelý to je .... né že né clovece, na tom fakt nieco bude... holt, v tejto kategorii su matadori z Barbingu zjavne na chvoste pelotonu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Jeden čas se tu debatovalo, že D konečně přijde s lepšim wr, teda s prvníma potápkama. Z toho sešlo, nebo se to kuje, nevíte někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Něco se kuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Něco se kuje.Díky, vyřiď jim, ať zachovaj všechny anti... co maj a šoupnou mi tam rezervu nátahu. Snad to uvařej dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 (upraveno) S nimi mluvit, to je jak hučet do skály. Kluci to s nimi zkoušeli, ale Konradovci mají tvrdou hlavu, svoje představy a šmytec . Žádný průzkum trhu se nekoná. Upraveno 6. listopadu 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 S nimi mluvit, to je jak hučet do skály. Kluci to s nimi zkoušeli, ale Konradovci mají tvrdou hlavu, svoje představy a šmytec . Žádný průzkum trhu se nekoná.Urco budou, neni kam spechat, ne?Na tvrdou hlavu je 1 recept, podsunout jim, ze je to jejich napad a vlastne na to prisli sami:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se