Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska mi dorazily z daleké Anglie tyhle neobvyklý krásky. Na prvních pár pohledů mě poměrně dost baví, snad jen škoda, že nemají nějaký ten 1-2mm navíc, ale jinak vše na 1.

Můj velký dík patří váženému členovi fóra Little_W, který mi s jejich nákupem nezištně pomohl i když ho to stálo asi poměrně dost volného času...

Pár dní se budeme mazlit a pak zkusím sesmolit nějakou tu recenzi :smile_anim:

přikládám pár nepříliš zdařilých fotek:

post-4275-023668500 1299021589.jpg

post-4275-071182500 1299021590.jpg

post-4275-035636600 1299021593.jpg

post-4275-053529300 1299021594.jpg

post-4275-012481200 1299021596.jpg

Odesláno

Všem moc děkuju za kladný ohlasy :).

Tah jim asi bohužel nedopřeju, vypadá na stránkách fakt dobře, ale z druhý ruky ho nebude jednoduchý sehnat a u nových hodinek je rozdíl mezi řemenem a tahem 200 euro, takže samostatně ho odhaduju minimálně na 250 euro a to je o hodně moc víc než si dovedu představit vydat za kus nerezu :sad01_anim:

Odesláno (upraveno)

Gratulujem ku kupe netradicnej znacky.Niekto na fore sice limes povazuje za "kolotocarske zbozie":oneeyed02: ,ale mne sa moc pacia a myslim,ze vyborna volba.aj ked ta luneta je na mna dost robusna. a ten kovovy tah by si zsluzili 100%

Upraveno uživatelem svijanskymaz
Odesláno

Su pekne a som rad, ze tu mame zavan cerstveho vetra - Limes. Osobne sa mi pacia este aj Endurance Neptun a GMT verzia.

Poprosil by som Ta, ak budes mat cas o viac fotiek, detailov, aby sme to mali pekne zmapovane, predsa len Limes sa tu vyskytuje velmi malo a mozno ze si prvy (?)

Odesláno

Zajímavý je, jak někteří výrobci hodinky odrovnají děsnou datumovkou a jiní jí dokážou perfektně zakomponovat. Tady je to samozřejmě ten druhý případ. Připojuji se ke gratulaci a doporučuji ještě zvážit ten tah.

Odesláno

ja taky jeste jednou gratuluji. a dodam, ze zpracovani je naprosto precizni a datumka je zakomponovana opravdu velice slusive. kdyz jsem je vybalil a kontroloval, tak jsem byl velice prijemne prekvapeny. velikost bych dokonce oznacil za idealni, proste hodinky, ktere se daji nosit a nebudou obtezovat! fakt jsem rad, ze mi prosly rukama. jsou paradni!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...