abbot Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Dneska mi dorazily z daleké Anglie tyhle neobvyklý krásky. Na prvních pár pohledů mě poměrně dost baví, snad jen škoda, že nemají nějaký ten 1-2mm navíc, ale jinak vše na 1. Můj velký dík patří váženému členovi fóra Little_W, který mi s jejich nákupem nezištně pomohl i když ho to stálo asi poměrně dost volného času... Pár dní se budeme mazlit a pak zkusím sesmolit nějakou tu recenzi přikládám pár nepříliš zdařilých fotek:
sureshot Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 z obrazkov zname, gratulacia k prirastku
Dantechno Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 Zajimavy. Budes dokupovat tah? Na tomhle remenu mi z fotek nejak nesedi....
jankoxxx Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 fuu, to je naozaj pekne a konecne nieco nove na fore ten remen im podla mna sekne perfektne. urcite by to chcelo zopar viac informacii!
abbot Odesláno 2. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2011 Všem moc děkuju za kladný ohlasy . Tah jim asi bohužel nedopřeju, vypadá na stránkách fakt dobře, ale z druhý ruky ho nebude jednoduchý sehnat a u nových hodinek je rozdíl mezi řemenem a tahem 200 euro, takže samostatně ho odhaduju minimálně na 250 euro a to je o hodně moc víc než si dovedu představit vydat za kus nerezu
svijanskymaz Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 (upraveno) Gratulujem ku kupe netradicnej znacky.Niekto na fore sice limes povazuje za "kolotocarske zbozie" ,ale mne sa moc pacia a myslim,ze vyborna volba.aj ked ta luneta je na mna dost robusna. a ten kovovy tah by si zsluzili 100% Upraveno 2. března 2011 uživatelem svijanskymaz
StanoBare Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 Su pekne a som rad, ze tu mame zavan cerstveho vetra - Limes. Osobne sa mi pacia este aj Endurance Neptun a GMT verzia. Poprosil by som Ta, ak budes mat cas o viac fotiek, detailov, aby sme to mali pekne zmapovane, predsa len Limes sa tu vyskytuje velmi malo a mozno ze si prvy (?)
Vladimír P. Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 Krasavice, gratuluji, ale co mi na nich chybí? Že by kovový tah?
jankoxxx Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 a co ta lumi? vydrzi poriadne dlho?
Čendík Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 Gratuluji k pro mě neznámým, ale pěkným potápkám. Hezky svítí. At' dobře slouží.
habadej Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 Zajímavý je, jak někteří výrobci hodinky odrovnají děsnou datumovkou a jiní jí dokážou perfektně zakomponovat. Tady je to samozřejmě ten druhý případ. Připojuji se ke gratulaci a doporučuji ještě zvážit ten tah.
Chorche Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 Hezky, dobře, pěkně !!!Mně se líbí strašně! A konečně tady má někdo Limes.
obchodnik-o3 Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 prijemne spestrenie portfolia zastupenych znaciek,pridavam sa ku gratulantomP.S. tie fotky nie su az tak zle
vraby Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 Gratuluji,řemen jim sedne.Na tahu se mi tak nelíbí a ta datumovka nemá chybu.
little_w Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 ja taky jeste jednou gratuluji. a dodam, ze zpracovani je naprosto precizni a datumka je zakomponovana opravdu velice slusive. kdyz jsem je vybalil a kontroloval, tak jsem byl velice prijemne prekvapeny. velikost bych dokonce oznacil za idealni, proste hodinky, ktere se daji nosit a nebudou obtezovat! fakt jsem rad, ze mi prosly rukama. jsou paradni!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se