Přejít na obsah

KIBI

Bert

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přátelé chronomagoři, na jednom poněkud prazvláštním rádoby hodinkovém fóru (slovo fórum zde raději odvozujte od nespisovného slova fór, tedy vtip) se objevil další příspěvek našeho fotografa Kibiho. Vlákno, které sám založil se jmenuje "Doporučíte svého oblíbeného hodináře?" a Kibi v něm, samozřejmě za podpory jedné ze svých mnoha fotek, sděluje, že jeho oblíbeným a dobrým hodinářem je pan Frýdl ze Sokolovské ulice v Praze. Bohužel, tohle je pravda. Pan Frýdl je IMHO perfektní a poctivý hodinář, jakých v Praze, potažmo v Čechách a na Moravě najdeme opravdu málo. Zatímco měničů baterek je všude spousta. Už teď má pan Frýdl dlouhé dodací doby způsobené tím, že má velm širokou klientelu. Vím, že i řada chronomagorů k němu dost často zajde.

Můj názor je, že tím, že Kibi vykecal jméno dalšího dobrého hodináře mimo Chronomag, bude z hlediska času ještě složitější s panem Frýdlem spolupracovat. To mi opravdu vadí. Přeji panu Frýdlovi bohatou a pestrou klientelu, ale přesto si, s trochou chronomagorické sebestřednosti přeji, aby pan Frýdl měl víc času na nás, pravověrné :-), a ne na sběratele fejků, či replik, či jiné podobné veteše. A poto Tě Kibi vyzývám: přestaň dělat pí*oviny.

EDIT: vymazán odkaz na zmínění fórum

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

no neviem, hadam je pan Frydl svojpravny a bude vediet ako poslat spekulantov doprdele. okrem toho je snad trochu sebecke odopieranie biznisu pre sebecke chutky kratsich dodacich dob.

Odesláno

Berte myslíš že p.Frýdla znají jen ti pravověrní jak píšeš? Kdyby to neudělal Kibi tak někdo jiný.Proč ho nenecháte napokoji.Řešíte zde nějaké své antipatie a to není jen tohle nově založené vlákno.

Odesláno

Tady je někde " doporuč dobrého hodináře " . Dle Tvojí logiky to doporučuji smazat, my co jsme tu déle to známe, a na ostatní se můžeme vy...t! Nepřeháníš to trochu ? Nebo ho tak nenávidíte, že jste schopni vymyslet takovou blbost ?

Odesláno

No ty vole, tohle Berte opravdu myslis vazne?

Nez sem vlakno otevrel, tak jsem predpokladal, ze za "kibi nedelj picoviny" se skryva apelace na jeho nekolik tisic postu s podekovanim pripadne smajlikem a dalsich nekolik tisic postu s zadosti o moznost vyfoceni, ktera by logicky mela smerovat formou SZ.

Odesláno

Ač jsem zde krátce, tak k tomu ráda také něco napíšu.

Berte nevidím důvod, proč by to Kibi nemohl říct i jinde. Jde tady o milovníky hodinek anebo snad jen o něčí ego?? Navíc jak už tady bylo řečeno p.Frýdl je svéprávný a jistě si sám určí své apriore.

Odesláno

Tohle je úplně zbytečný si myslim. Kibi prostě doporučil dobrýho řemeslníka, jako už mnohokrát. Proč ne, na tom nic neni, je dobrej, zaslouží si reklamu. To že holt budeš muset dýl čekat, až bude mít pan Frýdl čas je prostej fakt. Kdyby to bylo vemeno, co nic neumí, měl by negativní reklamu a v tom případě bys nikdy nemusel čekat.

To je jako kdybych o Kněžmostu a uzenáři Bejrovi říkal jenom kámošům, protože nechci čekat ve frontě když tam přijedu. To je blbost. Napíšu to i na forum a přečtou si o něm i lidi který neznám. Jim bude chutnat a budou mít radost, a Bejra bude mít radost že má kšeft.

Odesláno

ty woe... co by na to povedal pan Frydl?

Třeba této vetě? .... Pan Frýdl je IMHO perfektní a poctivý hodinář, jakých v Praze, potažmo v Čechách a na Moravě najdeme opravdu málo... No, já myslím, že by se mu líbila.

Odesláno

Ač jsem zde krátce, tak k tomu ráda také něco napíšu.

Jde tady o milovníky hodinek anebo snad jen o něčí ego??

No, právě, že v případě onoho fóra se o milovníky hodinek asi nejedná.

Odesláno

Tady je někde " doporuč dobrého hodináře " . Dle Tvojí logiky to doporučuji smazat, my co jsme tu déle to známe, a na ostatní se můžeme vy...t! Nepřeháníš to trochu ? Nebo ho tak nenávidíte, že jste schopni vymyslet takovou blbost ?

Honzo, dokonce si myslím, že i po tomto příspěvku jsme s Kibim kamarádi. O nenávist OPRAVDU nemůže být ani řeč.

Odesláno

Zas abyste se nezbláznili - ten Bertův příspěvek jsem pochopil spíš jako snahu nezahlcovat toho hodináře zbytečně pitomostma od "milovníků značkových hodinek", kteří se zatím na tom fóru jeví jako banda totálních ignorantů/ recesistů/ ev. pablbů. Ale to je v tom příspěvku přece napsaný, vč. milého "přiznání" se, že by bylo dobré si p. Frýdla šetřit pro sebe.

Odesláno

A jestli jste si nevšimli, tak na konkurenčním fóru jsou všichni členové odsud a dělaj si z toho akorát (_!_)

Všimli a o to více to mrzí a navíc si myslím, že ti dotyční se tím pouze schazují, protože chodit na "konkurenční" forum, abych tam dělal zle je asi špatně :smile_anim:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...