Přejít na obsah

KIBI

Bert

Doporučené příspěvky

Odesláno

Honzo, dokonce si myslím, že i po tomto příspěvku jsme s Kibim kamarádi. O nenávist OPRAVDU nemůže být ani řeč.

Tak jsi mu mohl napsat SZ, tohle je přesný opak toho co jsi chtěl. A vypadá to divně.
  • Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Já bych to celý stejně šoupnul sema stejně si myslím že všichni registrovaní na onom foru jsou stejně zdejší "vážení" členové kteří si tam jenom hrají na pitomce, a nebo ani nehrají jen se méně hlídají.

Ono to svádí psát občas i nějaké brutální píč*viny žejo?

Odesláno

Jo a já naprosto chápu, že někteří lidé chtějí, aby měl vynikající hodinář vice času na jejich hodinky. S tím názorem souhlasím. Jenže také nemám nic proti tomu, že kibi doporučil dobrého hodináře. Není na tom nic špatného.

Odesláno

tak to mi bolo este treba, skvrka mi v bruchu som hladny a do obeda zostava este pol hodina. toto je klinec do rakve!

Sorry za OT, ale Bejru už jsme probírali TADY

Odesláno

Nerad se vměšuji do ,,rozporů" mezi zdejší členy, ale teď mi přijde, že toto vlákno je tak trošku zbytečné. Neviděl bych to jako pič...nu. Kibi prostě doporučil hodináře. Ten nepochybně má svou spokojenou klientelu, která se úměrně zvětšuje. To je jako bych požádal o dobrý servis na motorku a někdo někomu na moto foru vynadal, že tenhle servis používá a nechce v něm čekat, proto by raději, aby servis neměl jiné klienty...

OT: Jsem poslední dobou překvapen rozpory a arogancí některých členů. Já sice považuji chronomag již za součást svého života, ale spíše za tu příjemnou, kde řeším s partou chronomagorů svůj koníček, či lépe řečeno posedlost. Získal jsem zde spoustu dobrých kontaktů a seznámil se se zajímavými lidmi, ba dokonce mi chronomag pomohl zbořit ledajaké bariéry při různých jednáních. Proto si myslím, že by nebylo špatné vrátit se k idei fora gentlemanů. Ale tak chápu fórum od slova forum, podle římského vzoru, nikoliv odvozené od slova fór, ty roztržky k tomu v jisté míře patří...

Tím tedy nemyslím, že by bylo toto vlákno nějak arogantní, zatím... Ale šlo by to asi naspat i do SZ, není-li v tom jiný pdotext. Pokud kecám do čeho nemám, pak pardon, ale tak jsme na fóru, tak jsem se vyjádřil a nemyslím to jako fór :)

Odesláno

Berte - nedobre se ptas... co tady mame a mame tak radi - ano, parta... informace? ale jo, informace... clanky? uz ani ne, skoro zadne nove nejsou... tvurci a pratelskou atmosferu? ehm...

jsou tu lidi, kteri odpovi na obvykly dotaz "mam tu hodinky po babicce, kdyz je prodam, nebudu uz nikdy muset pracovat?", jsou lidi, kteri mlci a delaji skvelou praci - kubson, simon... jsou tu lide, kteri nechodi na srazy, delaji si svoje srazy lepsich lidi a ukazujou si tam ty lepsi hodinky... jsou tu lide, kteri osidi kolegu o prachy/hodinky a delaji mrtvyho brouka... jsou tu lidi, kteri prodaji trikolku nekomu jinemu a ze si pro ni nekdo prijel z dalky je jim fuk, jeste ho servou...

a opravdu tu mame radi dobre vtipy - treba kdyz "pravoverni" servou root admina, ze si udelal forek s fejkama gecek... tak to je fakt k popukani...

mne se zda, ze pravoverni odhaneji ostatni - duvody k tomu maji ruzne, ale tohle je stmeluje do nerozborne fronty... a posledni pravoverny at, prosim, zhasne...

Kibi, nedobře chápeš slovo pravověrní. Já za pravověrného chronomagora považuji třeba toho, komu je smutno, že jeho hodinky 3 měsíce někde leží, namísto toho, aby byly u něj doma, či je nosil. Píšeš tady o tom, jak Ty vnímáš chronomag. Vlákno, které jsem založil, je ale přece úplně o něčem jiném. Je o prezentaci mého osobního názoru na to, zdali chci sdílet jméno dobrého hodináře s někým, kdo je (slušně řečeno) ducha mdlého. Nechci a zrovna Tebe jsem považoval, a svým způsobem i nadále považuji, za člověka, který by onu mnou zmíněnou pravověrnost mohl chápat.

Návštěvník Tada
Odesláno

mam vzpominat, jak dlouho u nej visi moje APCh...? :D

Audemars Piquet Chronograph? A že ses nepochlubil... :D

Až budeme jako forum pana Frýdla platit a on bude sedět v hodinářství s nápisem 1. Hodinářství jen a pouze pro chronomag, tak by tohle vlákno možná mělo nějaké právo na existenci. Jinak mi to přijde jako nějaký debilní vtip.

EDTI:

Takže těm, co jsou dle nějakých tabulek ducha mdlého budeme doporučovat špatné hodináře? :)

Odesláno

jasne, chapu... a jsem rad, ze mas nazor a vyslovis ho :)

jina vec je, ze tobe to projde a mnohym... ech... :D

jeste jeden for z posledni doby jsem si zamiloval: vyrocni Orliky - sice bez incabloku, ale s praskajicim sklickem... holt rodinne stribro... :D

ale ty tam prece chodis, nedelej Vlastu... :)

Jo takhle, takže když se sejdu se svejma kamosema, ožeru se s nima, kecame o hodinkach a o zenskejch, tak jsem hned "lepsi clovek s lepsima hodinkama"?! Ze si jako nemuzu vybrat lidi, ktery mi seděj a který mám rád jít s nima kdy chci a kam chci. Ja jsem chodil na srazy se Seikama a Primkama, kdyz ty jsi jeste nevedel, co to je. Posted Image Tohle bolševický uvažování mi moc nesedí Kibi Posted Image
Odesláno

EDTI:

Takže těm, co jsou dle nějakých tabulek ducha mdlého budeme doporučovat špatné hodináře? :)

Tado, zrovna u Tebe bych vzhledem k fakultě již navštěvuješ čekal trochu více umu při aplikaci výrokové logiky. Nic, opakuji nic jsem nepsal o tom, koho jim doporučovat. Jde o Tvůj vlastní (a jako obvykle) chybný názor.

Odesláno

Co jsou srazy lepších lidí s lepšími hodinkami? Posted Image Tam chci.

Tam bych taky někdy rád nakoukl, aspoň přes sklo hospody. Já znam jenom srazy lidí, kteří se domlouvají po SZ, protože si chtějí vybrat lidi, se kterýma do té hospody půjdou. Poněvadž tam třeba nechtějí sedět s lidmi, kteří se chlubí prostříleným terčem s nickem místního člena. K tomu se hlásím, to dělám, často to svolávám já. A taky se přiznám k tomu, že je mi úplně jedno co tam mají na rukách, protože o hodinkách už moc nemluvíme.
Odesláno

oslovovat se navzajem treba v*le je prece normalni, tak toma byt, tak je to spravne...

Ehm, "vole" se tady oslovují lidé, kteří se navzájem dobře znají...patří to do běžný konverzace, tak proč ne? To je argument dost mimo...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...