Přejít na obsah

42 hlasů

1. 1. Které?

• BTR GMT Cal. 240
    • BTR Chronograph Cal. 139

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Vybíral jsem hodinky, použitelné do košile i bez ní, skončil u Ebelu 1911 BTR. Mají všechno, co jsem chtěl - (subj. krásný) in-house kalibr, správnou velikost, výborné zpracování, neokoukanost, COSC, 10ATM, velmi pohodlné a všechny se mi hodně líbí ...

... a to je ten problém :) . Zúžil jsem výběr na dva modely, ale chtěl bych poprosit o názor - jednoduše, které se vám líbí víc, potažmo které byste vzali sami?

1. 1911 BTR GMT Caliber 240

Odkaz: http://www.ebel.com/...btr/GMT/1215624

Posted Image

Posted Image

Posted Image

2. 1911 BTR Chronographe Caliber 139

Odkaz: http://www.ebel.com/...aph-caliber-139

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Ještě jeden bonusový dotaz :) - stojí za malým rozšířením těchhle hodinek to, že za stejné peníze se dá koupit něco se starším, líp znějícím a ve směrování stabilnějším brandem, nebo mi něco uniklo?

Přidávám hlasování, ale děkuju předem hlavně za případné komentáře,

Honza

Upraveno uživatelem IntoPicture
  • Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Stejně si vybereš ale podle sebe.

Máš samozřejmě pravdu, ale chci si vzít rady k srdci, jinak bych se ani neptal :) .

Ještě abych dodal svoje pohnutky a proč se houpu - původně jsem začal s výběrem u klasiky jako je Planet Ocean chrono, nebo Grand Carrera, ale zavrhl z různých důvodů (klasika jako nepotřeba chrona, ale malé velikosti jednoduchých a samozřejmě třeba masivní prodeje Carrer jsou pro mě velké mínus). Přes různé úlety jsem se dopracoval k Ebelu jako vhodnému kompromisu ... Musím říct, že jsem preferenci GMT čekal, ale ne zcela drtivou :) . O GMT jsem přesvědčený, chrona mě lákají složitějším a hezčím kalibrem (byť na stejném základu) a ovšem tím, že vypadají jako žádné jiné. Na druhou stranu jsou dost divoké, při stejné velikosti vypadají být menší a taky nestojím o na pět metrů svítící lampion.

Děkuju všem doteď, zatím je to opravdu jednoznačné Posted Image . Jsem zvědavý, jestli vůbec někdo sezná druhé jako lepší či alespoň variantu :) .

Návštěvník Tada
Odesláno

Extrémně ošklivý jsou všechny, ale ty první tak nějak nejmíň urážej můj estetickej jemnocit :D

Odesláno (upraveno)

za mě určitě A v černým provedení, ty bečka jsou fakt hrozný, jak z kinder vajíčka :worried_anim:

Upraveno uživatelem blend
Odesláno

Mno, je to vostrá pouťovka, ale kdybych si musel vybrat, ak A přeci jen nevypadá tak cirkusácky.. nebo jinak: Vypadá méně cirkusácky :)

Odesláno (upraveno)

Děkuju všem, je to jasné. Sám jsem došel k stejnému závěru, jen to chtělo chvilku odležet :) .

Pokud někdo máte kdokoliv návrh na vhodnou alternativu GMT v jakž-takž podobné ceně, budu rád - prošel jsem toho hodně, ale je toho ještě víc. Jinak pro ně asi v týdnu někam vyrazím :) .

Me osobne se z Ebelu libi nejvic Chrona BTR kalibr 137, prijdou mi vyvazenejsi nez GMT. Ale pokud si vybiras skutecne jen z techto dvou modelu, tak GMT mi prijdou praktictejsi.

Mně se z aktuálních modelů líbí právě tyhle:

Posted Image

Ale část z toho jde na červené šití (které se mi ne vždy hodí, takže ještě druhý řemen), klasické chrono je pro mě samoúčelné (nepoužívám), nejsem přítelem takhle umístěné datumovky (i když tady vypadá ještě dobře) a nejsem si jistý, co v čase udělá ta guma, proto jsem o nich neuvažoval (a GMT jsou ve všech těchhle věcech ok).

Upraveno uživatelem IntoPicture

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...