IntoPicture Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 (upraveno) Vybíral jsem hodinky, použitelné do košile i bez ní, skončil u Ebelu 1911 BTR. Mají všechno, co jsem chtěl - (subj. krásný) in-house kalibr, správnou velikost, výborné zpracování, neokoukanost, COSC, 10ATM, velmi pohodlné a všechny se mi hodně líbí ... ... a to je ten problém . Zúžil jsem výběr na dva modely, ale chtěl bych poprosit o názor - jednoduše, které se vám líbí víc, potažmo které byste vzali sami? 1. 1911 BTR GMT Caliber 240 Odkaz: http://www.ebel.com/...btr/GMT/1215624 2. 1911 BTR Chronographe Caliber 139 Odkaz: http://www.ebel.com/...aph-caliber-139 Ještě jeden bonusový dotaz - stojí za malým rozšířením těchhle hodinek to, že za stejné peníze se dá koupit něco se starším, líp znějícím a ve směrování stabilnějším brandem, nebo mi něco uniklo? Přidávám hlasování, ale děkuju předem hlavně za případné komentáře, Honza Upraveno 5. března 2011 uživatelem IntoPicture
brett Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Za mě ty první. Ty druhé jsou nepřehledné a pro mě na hranici cirkusu Humberto :-)
vraby Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Já bych vzal ty první.Jak píše brett,hodně nepřehledné.Dost velká bramboračka.Stejně si vybereš ale podle sebe.
MarcelG Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Jednoznačně první a kupodivu líbí se mi moc, i když Ebel obecně moc nemusím
Saturnax Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Určite prvý model, druhý je veľmi neprehľadný a tak trochu chaotický...
jankoxxx Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 celkom urcite gmt. su to naozaj podarene hodinky.
Dantechno Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 A je spravne. Ty druhy maji, jak rika vetsina prede mnou, moc velkej binec na cifru.
habadej Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Jednoduchá odpověď. Ty první jsou mooooc povedené, skvěle odečítatelné. Ty druhý jsou přesnej opak.
FrantisekH Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Jedině ty první..pokud chceš balit šestnáctky tak potom ty druhý
IntoPicture Odesláno 5. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Stejně si vybereš ale podle sebe. Máš samozřejmě pravdu, ale chci si vzít rady k srdci, jinak bych se ani neptal . Ještě abych dodal svoje pohnutky a proč se houpu - původně jsem začal s výběrem u klasiky jako je Planet Ocean chrono, nebo Grand Carrera, ale zavrhl z různých důvodů (klasika jako nepotřeba chrona, ale malé velikosti jednoduchých a samozřejmě třeba masivní prodeje Carrer jsou pro mě velké mínus). Přes různé úlety jsem se dopracoval k Ebelu jako vhodnému kompromisu ... Musím říct, že jsem preferenci GMT čekal, ale ne zcela drtivou . O GMT jsem přesvědčený, chrona mě lákají složitějším a hezčím kalibrem (byť na stejném základu) a ovšem tím, že vypadají jako žádné jiné. Na druhou stranu jsou dost divoké, při stejné velikosti vypadají být menší a taky nestojím o na pět metrů svítící lampion. Děkuju všem doteď, zatím je to opravdu jednoznačné . Jsem zvědavý, jestli vůbec někdo sezná druhé jako lepší či alespoň variantu .
Návštěvník Tada Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Extrémně ošklivý jsou všechny, ale ty první tak nějak nejmíň urážej můj estetickej jemnocit
Quasar007 Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Za mne volba "A", ty druhé jsou celkem divočina.
speedmaster Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 Me osobne se z Ebelu libi nejvic Chrona BTR kalibr 137, prijdou mi vyvazenejsi nez GMT. Ale pokud si vybiras skutecne jen z techto dvou modelu, tak GMT mi prijdou praktictejsi.
Gorr GrimWolf Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 A, tady není moc co řešit. Navíc mám pro nechrono hodinky velkou slabost Navíc s GMT komplikací? Tak tady bych neváhal.
Don2008 Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 Úprimne nie som presvedčený ani o jedných, ale keď už tak GMT verziu.
NIGHTinGALE Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 (upraveno) Ty GMT jsou krásný, z celé řady 1911 asi nejpovedenější. Upraveno 6. března 2011 uživatelem NIGHTinGALE
blend Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 (upraveno) za mě určitě A v černým provedení, ty bečka jsou fakt hrozný, jak z kinder vajíčka Upraveno 6. března 2011 uživatelem blend
Onisau Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 Mno, je to vostrá pouťovka, ale kdybych si musel vybrat, ak A přeci jen nevypadá tak cirkusácky.. nebo jinak: Vypadá méně cirkusácky
IntoPicture Odesláno 6. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2011 (upraveno) Děkuju všem, je to jasné. Sám jsem došel k stejnému závěru, jen to chtělo chvilku odležet . Pokud někdo máte kdokoliv návrh na vhodnou alternativu GMT v jakž-takž podobné ceně, budu rád - prošel jsem toho hodně, ale je toho ještě víc. Jinak pro ně asi v týdnu někam vyrazím . Me osobne se z Ebelu libi nejvic Chrona BTR kalibr 137, prijdou mi vyvazenejsi nez GMT. Ale pokud si vybiras skutecne jen z techto dvou modelu, tak GMT mi prijdou praktictejsi. Mně se z aktuálních modelů líbí právě tyhle: Ale část z toho jde na červené šití (které se mi ne vždy hodí, takže ještě druhý řemen), klasické chrono je pro mě samoúčelné (nepoužívám), nejsem přítelem takhle umístěné datumovky (i když tady vypadá ještě dobře) a nejsem si jistý, co v čase udělá ta guma, proto jsem o nich neuvažoval (a GMT jsou ve všech těchhle věcech ok). Upraveno 6. března 2011 uživatelem IntoPicture
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se