Gorr GrimWolf Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Odesláno 10. března 2011 (upraveno) Právě dorazily, miláčkové Trošku jsem se pral se sponou, mám na nich rovnou flipovou. Ale povedlo a už mi sedí na ruce. Moje první automaty, krásně vrní když hejbu rukou. Antireflex je pecka. A vypadaj dokonale, velikost ideální. Udělám hned fotky, jen co se vynadívám a zkusím napsat i něco o Archimede jako firmě. Ale sem štastnej - lepší než ženská // Edit: A moc děkuju Kubsonovi za super komunikaci a za dáreček. Spona je skvělá Díky moc. Upraveno 10. března 2011 uživatelem Gorr GrimWolf
Lukas123 Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Odesláno 10. března 2011 Gratulujem Ukaz nejake zive foto, na webe ich je dost malo.
Gorr GrimWolf Odesláno 10. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2011 (upraveno) První fotky - jsou trošku slabší, snad mi to odpustíte. Ale dochází mi baterka ve fotáku a nabíječku mám v práci. Upraveno 10. března 2011 uživatelem Gorr GrimWolf
Micey Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Odesláno 10. března 2011 Moc hezký, gratuluju..ten AR vypadá fakt funkčně. Poslední dobou se mi strašně líběj ručky bez lumi, jsou takový poctivý.
Colisa Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Odesláno 10. března 2011 Gratulace,, myslím že první A. Chrona na fóru..velmi povedené chrona
obchodnik-o3 Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Odesláno 10. března 2011 gartulacia, a vobec,to sklicko tam je ?
rancor Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Odesláno 10. března 2011 proc vzdy, kdyz uz mam temer vybrano, prijde neco podobneho? )
Martin J. Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Odesláno 10. března 2011 Jsou krásný, dobře sis vybral. Gratuluji.
robo Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Odesláno 10. března 2011 (upraveno) Dobrá voľba, prefect. Fakt vyzerajú, ako bez sklíčka A čo sa týka fotiek sú v pohode, väčšina z nás sa ospravedlňuje, že nevie fotiť, alebo máme slabé foťáky Jasné, že to nenafotím, ako Kibi a spol., ale ide o dokumentáciu radostnej chvíľe, keď Ti dorazia nové Watch Upraveno 10. března 2011 uživatelem robo
Alina Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Odesláno 10. března 2011 Na ruce to je teda krása, sice říkáš slabší fotky, ale nebuď tak skromný . Hezké zpracování ciferníku, žádná matějská. Manžel tu kviká něco jako:"Chci taky." .Upřímnou gratulaci!
Chorche Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Odesláno 10. března 2011 Jak mě nenadchly, když jsem viděl první promo fotky, tak teď musím smeknout, fakt krásný hodinky, kterým nejde skoro nic vytknout, velká gratulace!
Gorr GrimWolf Odesláno 10. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2011 Všem hrozně děkuju za gratulace. Mám z nich opravdu velkou radost a až na ně přestanu furt civět, určitě se víc rozepíšu. Ještě sem zkusil cvaknout pár fotek, ale kibi nejsem. Sic, snažím se A k antireflexu - je výbornej, opravdu ty hodinky dává na jinej level. Jinak barva je fialová pokud to někoho zajímá. Jinak jestli nějakej dotaz, ptejte se. Já rád zjistím, odpovím, nafotím Zbytek najdete na flickru
Návštěvník Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Odesláno 10. března 2011 cák sou to krásný hodinky za nevelky peniz. Jen jedne veci nerozumim. Proc si Thomas kapku nepohraje se zdobenim mustku, rotoru, sroubecku atd. Cenu by to zvysilo, to je jasny, ale zase by to celou produkci Archimede nakoplo o poradny kus nahoru. Prijde mi trochu nepomer kvality pouzdra, cifru na jedne a strivek na druhe strane
kubson Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Odesláno 10. března 2011 cák sou to krásný hodinky za nevelky peniz. Jen jedne veci nerozumim. Proc si Thomas kapku nepohraje se zdobenim mustku, rotoru, sroubecku atd. Cenu by to zvysilo, to je jasny, ale zase by to celou produkci Archimede nakoplo o poradny kus nahoru. Prijde mi trochu nepomer kvality pouzdra, cifru na jedne a strivek na druhe strane pohrání si se strojkem (pokud to má za něco stát) zvedá cenu dost razantně? za top etu a signovaný rotor se dá připlatit, ve standardu to mají u Limes
Gorr GrimWolf Odesláno 10. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2011 pohrání si se strojkem (pokud to má za něco stát) zvedá cenu dost razantně? za top etu a signovaný rotor se dá připlatit, ve standardu to mají u Limes Tak mě tak zpětně napadá. Jestli jde jen o rotor, jde to udělat i zpětně? Jen ze zvědavosti
robo Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Odesláno 10. března 2011 Určite si myslíš, že manžel myslel na hodinky Na ruce to je teda krása, sice říkáš slabší fotky, ale nebuď tak skromný . Hezké zpracování ciferníku, žádná matějská. Manžel tu kviká něco jako:"Chci taky." .Upřímnou gratulaci!
kubson Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Odesláno 10. března 2011 Tak mě tak zpětně napadá. Jestli jde jen o rotor, jde to udělat i zpětně? Jen ze zvědavosti jde, ale u chrona se musí se vyměnit i dýnko, rotor je jinak tvarovaný?
Návštěvník Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 pohrání si se strojkem (pokud to má za něco stát) zvedá cenu dost razantně? za top etu a signovaný rotor se dá připlatit, ve standardu to mají u Limes uz jsem to nasel, 600 ? v plne palbe neni malo ale zase ne tak sileny, ve finale to s povestnou presnosti musi byt neskutecna mňamka... jsou nejake fotky?
bandicoot Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 Zespodu zadeklovat a je to pecka. Trochu bych se asi musel sžít s fontem ála Portugieser, ale co taky furt vymýšlet, žejo... AR je oboustranný?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se