Hugo14 Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 (upraveno) Jiná vnitřní luneta (tvarem i fontem) , jiné indexy (hodinové i minutové), jiná datumka, jiný font čísel, jiné subciferníky, jiné nápisy a jinde, komplet jiné všechny ručky (počtem, tvarem, některé i barvou). Jiný tvar pouzdra - zběžně na první pohled u lunety, uchycení řemene a ochrany korunky. Ale jinak to je doslova a do písmene obšlehlá kopie Upraveno 22. března 2011 uživatelem Hugo14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 Nechci nikomu podsouvat to, že Archimede obšlehlo Glycine, ale pokud nevidíte podobnost u modelů. které instant postoval je to proto, že ji vidět nechcete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 22. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 já (asi na rozdíl od většiny diskutujících) měl obě hodinky v ruce na živo? to prostě není knock off alá steinhart ocean, o opaku mě nikdo nepřesvědčí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 To není účelem debaty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 pripomina mi to nedavnou zdejsi diskuzi na tema aquaracer vs bond smp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 Koukám na název vlákna a posléze jej pročítám. Co to? Jak je možné, že názvu vlákna odpovídá jen několik příspěvků? Aha, jsem přece na chronomagu, kde fundovaní odborníci bez osobní zkušenosti prezentují své verbální průjmy. ARCHIMEDE je regulérní značka, která se u některých modelů snaží přijít s vlastním designem a u některých prostě reaguje na aktuální trendovost. Příklad. Vždyť přece B-Uhr musí mít určité parametry. Stejně jako chronography inspirované automobilovými závody, které v dnešní době dělá spousta firem. Proč má tedy pořád někdo tendenci ve vláknech s určitým produktem, diskutovat k produktu jiné firmy? I kdyby tam podobnost byla, jde prostě o jiné produkty - jiné hodinky. ARCHIMEDE není fejkovací firma. A samozřejmě, teď začne nějaký odborník slovíčkařit s pojmy, které jsem použil. Bravo!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Nové pilotky 36 mm ZDROJ Pilot XL 45mm - Pilot 42mm - Pilot M 39mm - Pilot S 36mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 23. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 ty 36 pilotky jsou starší věc, akorát byly u výrobce delší dobu vyprodány? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrson Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 To máte v dnešní době těžké. Auta se taky podobají jako vejce vejci, vždy pod jinou značkou, vždy novinka, vždy exluzivní a přitom jich je plno téměř zaměnitelných. Vcelku bych neřešil vzhled, ale spolehlivost té, které značky, protože tak jako není neviditelný letoun z Činy kvalitni jako ten Americký, stejně tak nebudou stejné různé značky hodinek. Je to stejné i v hudbě, prostě se kolikrát náhodou, kolikrát tak trochu záměrně použije nějakánosná melodie a o spory neni nouze. Každý, ať si koupí na co má, čemu věří a co se mu líbí, řešit podobnost hodinek snad ani nelze, to by musela každá značka mít na každý detail nějaký "copyright", či co :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 (upraveno) Tak Kubson už je má a na ruce vypadají opravdu dobře. Působí celkem obyčejně, ale fakt mají něco do sebe.Jen pořád bojuju s tím tvarem pouzdra a navíc rozteč nožek 18mm - ono těžko říct, jak by na řemenu vůbec vypadaly a ještě na takhle úzkém.. Ale tah vypadá výborně.Edit: jen doplnění zdroje fotky: www.chronoshop.cz Upraveno 29. března 2011 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 jako sorry, ale pokud tohle neni vobslahly, tak uz nevim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 29. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 hehe, já glycínům říkal, že prodávám jejich fejky, ale prý jim to nevadí a plácnem si zpátky k tématu - první outdoory přišly a vypadá to fakt dobře, během pár týdnů na to budou mít i kožené řemeny - ohledně šířky, 18mm je u těchto "ztracených" nožek v pohodě, užší část tahu je schovaná pod pouzdrem, viditelná je širší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 hehe, já glycínům říkal, že prodávám jejich fejky, ale prý jim to nevadí a plácnem si zpátky k tématu - první outdoory přišly a vypadá to fakt dobře, během pár týdnů na to budou mít i kožené řemeny - ohledně šířky, 18mm je u těchto "ztracených" nožek v pohodě, užší část tahu je schovaná pod pouzdrem, viditelná je širší? Díky, chvíli po tom příspěvku mi došlo, že to tak bude řešené, ideální je, že je budeš mít, počítal jsem spíš, že by to vyřešil simon. Když já stejně pořád nevím, jestli do nich jít, nebo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 29. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Když já stejně pořád nevím, jestli do nich jít, nebo ne jasný, sporttauchery jsou lepší, to je marné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 jasný, sporttauchery jsou lepší, to je marné Tak to je bez debat Ale to už by byl ke košili dost úlet, obzvlášť ty modré, které se mi líbí nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 jako sorry, ale pokud tohle neni vobslahly, tak uz nevim.. ty vole a co tam je vobslehly? Jsou to oboje hodinky - ano, maji podobny pouzdro - ano, jsou to chrona - ano, a dal? Uplne jinej cifernik, jiny subdialy, jiny indexy, fonty, rucky, barva - bejt tam jiny pouzdro tak bych to bral jako vtip roku - to je jako rict, ze Monaca a Super Avengery jsou vzajemne vobslehly, protoze to jsou chrona - sice taky uplne jiny, ale to neva At zije chronomag bulvar PS: k tematu, nelibi se mi ani jedny (plati o Archimede i Glycine) - je to takovy staromodni a i kdyz je to novy tak je to takovy naky divne omsely.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 Gratulace Kubsonovi! Má nové outdoory v prodeji dříve než samotné Archimede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 Hodinky vypadají moc pěkně, tento vintážní styl mám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 ono těžko říct, jak by na řemenu vůbec vypadaly a ještě na takhle úzkém.. Ale tah vypadá výborně. Ty outdoory jsou podlě mě typicky hodinky na tah, jako rolády, starší day/date seika apod. Mě se líběj od začátku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 Číselník je velice pěkně navržen. Vůbec bych se nezlobil, kdyby v tomto stylu vyrobili ještě GMT a chrono verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se