Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Myslím, že to nehrozí. Copak jsi zdě viděl, že by někdo psal třeba:

"Zdar, tak jsem si koupil nové AP Royal Oak. Jsou super, v bílém zlatě. Mám je u sebe doma jako vždy v Mikulandské 14, 3. patro, v ložnici v trezoru pod kódem 34-40-11. Bohužel zítra odjíždím na týden na dovolenou, tak budou samy doma..." :)

:gora:

Návštěvník Tada
Odesláno

Teď jsem otevřel tohle vlákno a zděsil se... Nemám na ruce hodinky... O 5 vteřin později jsem je našel na posteli :D

Odesláno (upraveno)

Já mám proti krádeži pojištěnou domácnost na určitou částku, do které se počítá hodnota vybavení jako elektronika, spotřebiče, ale třeba i obrazy, starožitnosti, takže hodinky taky.

To je myslim docela jednoduchej zpusob, pokud ma clovek pojistku u spolehlivy pojistovny nejlepe s osobnim pristupem nebo konexemi.

K tomu se urcite dobry si ty veci doma vyfotit i s doklady a mit to nekde/jinde jako "dukaz, ze jsem ty veci mel". Nic neni 100%, ani betonovy zdi s ochrankou a kamerama.

Upraveno uživatelem martini
Odesláno

To je myslim docela jednoduchej zpusob, pokud ma clovek pojistku u spolehlivy pojistovny nejlepe s osobnim pristupem nebo konexemi.

K tomu se urcite dobry si ty veci doma vyfotit i s doklady a mit to nekde/jinde jako "dukaz, ze jsem ty veci mel". Nic neni 100%, ani betonovy zdi s ochrankou a kamerama.

Mám roky pojištěno u Koop a včera jsem se při jiné akci ptal, jak by to bylo u hodinek.

Bylo mi řečeno, že je to specifikum a že se vždy musí konkrétní typ zavézt do smlouvy, stejně např. jako obrazy.

Takže vždy při prodeji-nákupu jiných je nutné překopat smlouvu.Z hotovostí to taky nevytrhli - max. 40.000,-

Nevím tedy jak jinde, ale u Koopu nic moc.

Odesláno

Já spoléhám na prevenci. Což znamená: Nechlubím se tady ve fóru úplně vším, co koupím. Nevyžvaním na sebě úplně všechno, počtem vlastněných hodinek počínaje a názvem oblíbeného baru konče, v sekci "Ostatní diskuse a zábava". Nechodím na srazy Chronomagu (kde bych se stejně nejspíš nudil, jako na všech akcích, kde je víc lidí než pět). A na Aukru používám úplně jinou přezdívku než tady a zase úplně jinou mám na eBay.

Odesláno

Mi ukradli hodinky na poště,nebo celníci.Chvilku po revoluci mi teta poslala hodinky Junghans solar.Těšil jsem se jako malé dítě,ale krabička byla prázdná.Pocit k nezaplacení

Odesláno

Mě hodinky nikdy neukradli, ale mám pěknou historku jednoho kamaráda, který s tím má jistou zkušenost.Už je to asi 7 nebo 8 let.

Koupil si pěkné hodinky Maurice Lacroix z řady masterpiece asi za 70 tis. Když jsem ho potkal, tak jsem si jich okamžitě všiml a protože v té době jsem hodinky stejné značky vlastnil, jiný model, tak jsme si o nich hezky popovídali, navzájem prohlíželi atd.

Pak jsem ho potkal asi za měsíc, ale nic na ruce neměl. Po vyptávání se mi svěřil, že mu je ukradli ze skříňky na plavečáku. Asi za týden jsme se zase setkali a už je měl zase na ruce, první co mě napadlo, že se podařilo vypátrat zloděje, ale překvapil mě, koupil si je ještě jednou, protože se mu opravdu moc líbily.

To ale neni pointa příběhu, ta teprve přichází. Po chvíli váhání z něj vylezlo, že teď má dvoje stejné hodinky, protože několik dní po té co si je pořídil podruhé, tak ty původní našel v kapse zimní bundy. :crying_anim: :suicide_anim:

Odesláno

Po chvíli váhání z něj vylezlo, že teď má dvoje stejné hodinky, protože několik dní po té co si je pořídil podruhé, tak ty původní našel v kapse zimní bundy. :crying_anim: :suicide_anim:

:D Tak to je borec... Mně se stalo něco podobného, když mi bylo 8 let, myslel jsem, že jsem ztratil cesou od babičky domů hodinky značky Casio, maminka mi naplácala a já je za pár dní našel v aktovce, tak mi naplácala znovu :crying_anim:

Odesláno

Nám ukradli kamerovej systém. Měli jsme zapnutý omezený snímkování, aby se nemuselo tolik streamovat a kvůli většímu větru i zapínání přes pohybový senzory. No a to co to mělo hlídat zůstalo a zmizel kamerovej systém. :)

Odesláno

Bohužel mi vykradli garáž (na pozemku za 3m vysokou zdí a stejně vysokými pojízdnými vraty) a nepoškodili zámek. Stanovisko pojišťovny - nebylo prokázáno násilí. Gary Fisher v hajzlu. Na dotaz, jak by postupovali v případě podobného vniknutí přímo do domu, odpověděli, že stejně. Vemte si z toho ponaučení...

Odesláno

Bohužel mi vykradli garáž (na pozemku za 3m vysokou zdí a stejně vysokými pojízdnými vraty) a nepoškodili zámek. Stanovisko pojišťovny - nebylo prokázáno násilí. Gary Fisher v hajzlu. Na dotaz, jak by postupovali v případě podobného vniknutí přímo do domu, odpověděli, že stejně. Vemte si z toho ponaučení...

To fakt nas*re, někdy se člověk pokusí udělat pro ochranu majetku maximum a stejně to nestačí...

Odesláno

Nevím jestli už to tady někde nepadlo, ale chtěl bych se zeptat, jestli třeba neexistuje nějaká databáze ukradených hodinek. Sice by to asi byla náhoda, kdyby si někdo všiml na aukru hodinek, co by v databázy byly, ale náhoda je...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...