Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte mám v plánu začít nosit hodinky a zalíbily se mi tyhle hodinky z ebay:

http://cgi.ebay.com/Cjiaba-Watch-Tourbillon-Automatic-Leather-White-C19W-/350427078687?pt=Wristwatches&hash=item519714e01f#ht_1659wt_801

podle toho co sem hledal tak CJIABA by mela asi pochazet z ciny a se SLAVOU to asi nema nic spolecneho je to tak? :) ale i tak si rikam ze za ty prachy (300 kc i s dopravou) pokud mi vydrzej fungovat rok tak sem ochotnej do toho jit :D co vy na to?

Odesláno

Velmi vkusné a decentní oblekovky! A ten ruský nápis tomu dává korunu! Za mě rozhodně palec nahoru! Za ty peníze neseženeš nic lepšího!

Odesláno

holy shit

doslova

polovicni souhlas. je to jenom shit.

vijaczek: nic ve zlem. pokud mas omezenej rozpocet, mrkni na neco z japonska. Seiko 5 je moooooc muziky za hodne mrzky peniz.

Odesláno

Velmi vkusné a decentní oblekovky! A ten ruský nápis tomu dává korunu! Za mě rozhodně palec nahoru! Za ty peníze neseženeš nic lepšího!

Škoda, že je nemáš, ta tvoje fotka ve svetříku v kombinaci s tímto kouskem by byla dokonalost sama Posted Image
Odesláno

děkuju všem za nározy, právě jde o to že sem do teď hodinky nenosil, ale když se mi vybije telefon tak sem totálně nahranej takže sem si řekl ze v 19ti letech bych teda mohl začít hodinky nosit :) nechci do toho moc investovat ale samozřejmě vím, že za kvalitní hodinky se dávají tisíce :) a tyhle se mi líbí a za ty prachy..jak říkám..ikdyby mi měly vydržet rok, dva tak bych to asi zkusil :)

PS: chápu reakce vás profíků :D

Odesláno

děkuju všem za nározy, právě jde o to že sem do teď hodinky nenosil, ale když se mi vybije telefon tak sem totálně nahranej takže sem si řekl ze v 19ti letech bych teda mohl začít hodinky nosit :) nechci do toho moc investovat ale samozřejmě vím, že za kvalitní hodinky se dávají tisíce :) a tyhle se mi líbí a za ty prachy..jak říkám..ikdyby mi měly vydržet rok, dva tak bych to asi zkusil :)

PS: chápu reakce vás profíků :D

Kolegové (vč. mě), by jen rádi, aby sis koupil hodinky a ne kus lejna.

Myslíme to upřímně a křišťálově čistě. :smile_anim: v 19ti už si nějaké jistě zasloužíš a ty hodinky si zase zaslouží, aby do nich bylo něco investováno.

Odesláno

Mrkni tady do inzerce a vezmi si od někoho třeba ty Seika 5tky nebo nějaký Orienty (nebo něco staršího), udělaj ti mnohem lepší službu. A jsou to hodinky..

Odesláno

Díky za upřímnost :D problém je v tom že já opradu nerozeznám co je dobré a špatné takže v barazu je to pro mě španělská vesnice a ty ceny co tam vidim tak to mi jde mraz po zadech :) Libi se mi design když jde vidět "dovnitř" hodinek..dělají se tedy i takové a nečínské? :) klidně mi prosím doporučte :)

Odesláno

Já si myslím, že na hodinky máš ještě čas asi tak tři měsíce. Tak dlouho ti bude trvat než si přečteš toto fórum a trošku se zorientuješ. Pokud chceš, aby ti hodinky vydržely, musíš pustit alespoň patnáct stovek. Pokud přece jenom půjdeš do toho co jsi si vybral, zůstaň raději u toho mobilu.

Odesláno

Já si myslím, že na hodinky máš ještě čas asi tak tři měsíce. Tak dlouho ti bude trvat než si přečteš toto fórum a trošku se zorientuješ. Pokud chceš, aby ti hodinky vydržely, musíš pustit alespoň patnáct stovek. Pokud přece jenom půjdeš do toho co jsi si vybral, zůstaň raději u toho mobilu.

uplny suhlas

Odesláno (upraveno)

Jak radí kluci nade mnou, mrkni na nějaké Seiko 5 - odkaz , pročti si to tady a uvidíš. Hodinky s průhledem patří spíše do vyšší hodinařiny a pokud je průhled na něčem takovém jako ve Tvém prvním odkazu, tak je zdálky vidět, že si to hraje na navoněnou bídu. Pouzdro bude asi pochromované, takže velmi brzy se ošoupe, strojek je na .... Takže ty dva roky vydrží, ale jen když je nebudeš nosit. ;) Jestli chceš vidět na strojek, kup si hodinky s proskleným dýnkem (spodní víčko) a můžeš se kochat.

Upraveno uživatelem Adam99
Odesláno

hele, ja te chapu. ale fakt je, ze tri stovky, to je dneska zadnej peniz. takze za to nemuzes ocekavat... no nic. na tom Adamovym odkaze jsou mraky hodinek, a jak rikam, bez premysleni muzes od Seika vybrat cokoliv. bude to vzdycky rozumna kvalita a hlavne kousek poctive hodinariny. s trochou stesti je vydrazis za cenu kolem 70 usd, coz je pri dnesim kurzu nejakych 1.230 Kc. cili vys nez chces, ale i pro studenta to vidim jako dosazitelne. a jestli to myslis s hodinkami vazne (nebo aspon trochu vazne), tak radim radsi pockat dva tri mesice a potom to koupit, jestli to nezvladnes z fleku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...