grand Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Tie hodinky POLICE PL11425JS/04M Striker sú podľa mňa dosť nevkusný model. Ak sa ti páčia, ok. Ak máš problém s tým, že niekoho pri nich napína na zvracanie, je to tvoja vec. Nos hodinky, ktoré sa ti páčia a na naše názory sa radšej vykašli.
wave ceptor Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Tak ty CASIO OCW 650 , jsou super ty bych i já bral. Moc se mi líbí už delší dobu. Dle mne dobrá volba.
Martz Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Jojo, před pár měsíci tu byl jeden kousek z řady Oceanus na prodej a taky mě svrběla peněženka
MaCHr Odesláno 18. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2011 No , Tie CASIO OCEANUS aj vizeraju o triedu lepsie , ale aj stoja 2x tolko co tie POLICE STRIKER :-D Kazdopadne , keby som sa teraz nenatahoval s tou reklamaciou tak beriem tie CASIO , ale ak sa mi podari ziskat aspon tie POLICE co sa mi pacia , tak budem rad ze to budem mat z krku a mozno casom prejdem o triedu vyssie , uvidim Tak ty CASIO OCW 650 , jsou super ty bych i já bral. Moc se mi líbí už delší dobu. Dle mne dobrá volba.
MaCHr Odesláno 19. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2011 Toto mi ani nepis , keby si vedel ako mi podlamujes sebavedomie :-D Potom si tie hodinky chcem kupit aj ja :-D Jojo, před pár měsíci tu byl jeden kousek z řady Oceanus na prodej a taky mě svrběla peněženka
Martz Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Odesláno 20. března 2011 No ale jestli se ti líbí tenhle potápěčský design, tak se koukni třeba na Seiko SKX031. Machr index myslím docela slušný, i laika zaujmou. Kupříkladu na NATO strapu vypadají výborně. Cena velmi dostupná, kvalita velmi vysoká. AUTOMAT!
MaCHr Odesláno 20. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2011 Co myslis tym potapackym vzorom ? :-D No ale jestli se ti líbí tenhle potápěčský design, tak se koukni třeba na Seiko SKX031. Machr index myslím docela slušný, i laika zaujmou. Kupříkladu na NATO strapu vypadají výborně. Cena velmi dostupná, kvalita velmi vysoká. AUTOMAT!
Martz Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Hlavně výrazná luneta cejchovaná v minutách po deseti.
MaCHr Odesláno 21. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Hlavně výrazná luneta cejchovaná v minutách po deseti. Takze ste to vsetci odobrnici uzavreli viac menej s tym , ze POLICE - NIKDY , a CASIO - LEN VYNIMOCNE ? Chapem to dobre ? Tieto znacky vam moc nevonaju :-D
Viktor Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Takze ste to vsetci odobrnici uzavreli viac menej s tym , ze POLICE - NIKDY , a CASIO - LEN VYNIMOCNE ? Chapem to dobre ? Tieto znacky vam moc nevonaju :-D Bingo
vanderB. Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Tady často frčí srovnání s auty. Jinými slovy, POLICE je jako Dartz Kombat T98, blýská se to, dojem to určitě udělá, ale stačí to?
MaCHr Odesláno 21. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Tady často frčí srovnání s auty. Jinými slovy, POLICE je jako Dartz Kombat T98, blýská se to, dojem to určitě udělá, ale stačí to? Mne docela jo :-D Len som prekvapeny z toho , ze to tu hodnotite tak ako keby to bola značka Hello Kitty :-D Bingo
cody Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 Takze ste to vsetci odobrnici uzavreli viac menej s tym , ze POLICE - NIKDY , a CASIO - LEN VYNIMOCNE ? Chapem to dobre ? Tieto znacky vam moc nevonaju :-D Casio ma svoji tradici, svuj styl-desing, svuj vyvoj, ma budoucnost. Delaji super hodky pro deti, pro zeny, i pro kluky. Jsou situace (u me pri sportu) kdy jine hodky nepripadaji v uvaku:-) Nevidim duvod se za ne stydet nebo je hanit.
zid Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 Mne docela jo :-D Len som prekvapeny z toho , ze to tu hodnotite tak ako keby to bola značka Hello Kitty :-D Však ono to tak skoro je.
Dee Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 Tyjo, CASIO za 350 EUR... To bych radši bral něco takového: http://www.tissotwatchstore.com/watches/tissot.asp?watch=T17.1.586.52
vanderB. Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 Mne docela jo :-D V tom případě je všechno v nejlepším pořádku
MaCHr Odesláno 22. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2011 Tiez pekny kusok ... ja v podstate verim tomu ze keby ste mi vyhradili 3-4 dobre znacky , tak aj u nich si najdem modeli ktore su podla mna pekne . UPRIMNE , ked si chcem kupit hodinky , nerobim to preto lebo by som nevedel kolko je hodin , ale kvoli tomu ze sa mi pacia ... Dnes uz ma kazdy hodiny na mobile ,takze s tym by som problem nevidel Tyjo, CASIO za 350 EUR... To bych radši bral něco takového: http://www.tissotwat...ch=T17.1.586.52
bandicoot Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 ...to tu hodnotite tak ako keby to bola značka Hello Kitty :-D Rozsah je podobný, obecně tomu říkejme prostě hračky. Rozdíl je v tom, že Hello Kitty je alespoň tradiční japonská značka...
MaCHr Odesláno 22. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2011 Ty jo , tak to ked budem nabuduce kupovat hodinky , urcite dam na vas ... mohli by ste mi teraz napisal ja neviem podla vas 5 KVALITNYCH ZNACIEK a ja si skusim najst nejake stylove modely u nich ? Rozsah je podobný, obecně tomu říkejme prostě hračky. Rozdíl je v tom, že Hello Kitty je alespoň tradiční japonská značka...
bandicoot Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 5 KVALITNYCH ZNACIEK moc důležitý je dát rozsah ceny
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se