Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Takže nový potápky-co k nim říct.Prakticky jsem měl jasno už asi půl roku,jen jsem si to ujasňoval.Nic jinýho se jim nepodobá,takže jsem vybíral jen barvu.Můj takovej sen v potápkách jsou Omegy PO,ale na ně mám ještě chvíli čas.Takže k x-windům přibyly tyhle modrý Orisky.Kupoval jsem je v Pardubucích,v AFI palace,prodejna Chrono-distributor Oris pro naši republiku(i Polsko).Jednání perfektní a protože kamarád kupoval černý,dostali jsme slevu 20%.

post-4496-091818100 1300299215.jpg

Odesláno

Potápky krásné, to jo. Jen ta ruka, přijde mi trochu nedorostlá na takový kolo..

Ale ono to bude spíš tím, že jsem sám přehodnotil velikosti a už bych do velikostí nad 42-3 z pohodlnosti nešel

Odesláno

Díky všem-k tý velikosti na ruce,ono to jen vypadá na tý fotce,jinak mám ruku docela velkou a sám taky nejsem chcípák,takže v pohodě

Odesláno

V praze jsme byli v Koscomu,tam mě ale naštvali,protože mi říkali,že obě varianty maj na tahu a měli jen tu modrou,takže smůla.V Pardubicích byli ale příjemnější a sleva větší :whistle:

Odesláno

Parádní konzerva od lunchmeatu na zápěstí (v tom nejlepším slova smyslu).

Už mě párkrát svrběla ruka a nemít troje jiné modré potápky...

Přeji prima nošení! :smile_anim:

Odesláno

V praze jsme byli v Koscomu,tam mě ale naštvali,protože mi říkali,že obě varianty maj na tahu a měli jen tu modrou,takže smůla.V Pardubicích byli ale příjemnější a sleva větší :whistle:

No ja tam byl v patek minuly tyden asi ve 4 odpoledne a prodavac tam rikal ze pred hodinou jim prisla oranzova varianta :)

tak sem si ji rovnou odnesl.

mAra

Odesláno

Já jsem ani předtím nevěděl,že tenhle model má strojek Oris a že jdou natahovat,to bylo docela příjemný zjištění.Jinak díky všem,musím ještě udělat fotku s x-windama

Odesláno

Já jsem ani předtím nevěděl,že tenhle model má strojek Oris a že jdou natahovat,to bylo docela příjemný zjištění.

Ten strojek (Oris 643) je samozřejmě upravená ETA (2836-2). Viz např. zde.

Odesláno

Mě se moc líbí, ale ještě líp podle mě vypadají na ruce. Někdu tu tenkrát dával fotky a byla to pecka, i na menším zápěstí :)

Odesláno

Já jsem ani předtím nevěděl,že tenhle model má strojek Oris a že jdou natahovat,to bylo docela příjemný zjištění.Jinak díky všem,musím ještě udělat fotku s x-windama

jj těším se až ji sem dáš :smile_anim:,mám taky obě značky jen jiné modely

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...