panedge Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Takže nový potápky-co k nim říct.Prakticky jsem měl jasno už asi půl roku,jen jsem si to ujasňoval.Nic jinýho se jim nepodobá,takže jsem vybíral jen barvu.Můj takovej sen v potápkách jsou Omegy PO,ale na ně mám ještě chvíli čas.Takže k x-windům přibyly tyhle modrý Orisky.Kupoval jsem je v Pardubucích,v AFI palace,prodejna Chrono-distributor Oris pro naši republiku(i Polsko).Jednání perfektní a protože kamarád kupoval černý,dostali jsme slevu 20%.
ricous Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Moc pěkný, gratuluju. Jó, ty jsem taky měl...
panedge Odesláno 16. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Vím,ale nějak moc rychle si je pustil do světa
blend Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Pěkný, taky jsem je měl ve výběru, ale přišly mi na mě moc velký.
spineshank Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 taky se přidávám a gratuluju ke krásnejm potápkám
Radimk Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Potápky krásné, to jo. Jen ta ruka, přijde mi trochu nedorostlá na takový kolo..Ale ono to bude spíš tím, že jsem sám přehodnotil velikosti a už bych do velikostí nad 42-3 z pohodlnosti nešel
Cec1l Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Moc hezký, gratuju k velmi pěknému kousku !
panedge Odesláno 16. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Díky všem-k tý velikosti na ruce,ono to jen vypadá na tý fotce,jinak mám ruku docela velkou a sám taky nejsem chcípák,takže v pohodě
mAra_ Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Cege sme je snad porizovali ve stejny den Jenze ja v Praze a oranzove:) Tak at delaji radost. mAra
panedge Odesláno 17. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2011 V praze jsme byli v Koscomu,tam mě ale naštvali,protože mi říkali,že obě varianty maj na tahu a měli jen tu modrou,takže smůla.V Pardubicích byli ale příjemnější a sleva větší
gougy Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Odesláno 17. března 2011 Parádní konzerva od lunchmeatu na zápěstí (v tom nejlepším slova smyslu). Už mě párkrát svrběla ruka a nemít troje jiné modré potápky...Přeji prima nošení!
mAra_ Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Odesláno 17. března 2011 V praze jsme byli v Koscomu,tam mě ale naštvali,protože mi říkali,že obě varianty maj na tahu a měli jen tu modrou,takže smůla.V Pardubicích byli ale příjemnější a sleva větší No ja tam byl v patek minuly tyden asi ve 4 odpoledne a prodavac tam rikal ze pred hodinou jim prisla oranzova varianta tak sem si ji rovnou odnesl. mAra
panedge Odesláno 17. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2011 Já jsem ani předtím nevěděl,že tenhle model má strojek Oris a že jdou natahovat,to bylo docela příjemný zjištění.Jinak díky všem,musím ještě udělat fotku s x-windama
PavelK Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Odesláno 17. března 2011 Já jsem ani předtím nevěděl,že tenhle model má strojek Oris a že jdou natahovat,to bylo docela příjemný zjištění. Ten strojek (Oris 643) je samozřejmě upravená ETA (2836-2). Viz např. zde.
panedge Odesláno 17. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2011 Aha díky za info,já v tom nejsem nějakej znalec,ale tak chci aspoň vědět co tam mám
Gorr GrimWolf Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Odesláno 17. března 2011 Mě se moc líbí, ale ještě líp podle mě vypadají na ruce. Někdu tu tenkrát dával fotky a byla to pecka, i na menším zápěstí
martini Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Hezky festovni potapky a gratuluju i k prijemne sleve!
spineshank Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Já jsem ani předtím nevěděl,že tenhle model má strojek Oris a že jdou natahovat,to bylo docela příjemný zjištění.Jinak díky všem,musím ještě udělat fotku s x-windama jj těším se až ji sem dáš ,mám taky obě značky jen jiné modely
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se