Přejít na obsah

"Jeho a její" hodinky

Morax

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Dobrý ty Rolády a Lonžíny, ale já radši párečky, které k sobě více pasují (jako třeba ty dvoje Seiko potápky na předešlé fotce).

Minulý týden jsme byli se známýma na skleničce a ovíněná kamarádka mi (po té, co 10 minut hypnotizovala moji ruku) říká: "Michale, to je divný, asi máš rozbitý hodinky, já vůbec nemůžu poznat, kolik je hodin." Jenže pak se koukla na ruku přítelkyni a zařvala na celej lokál: "Ježišmarjá, Honzo / to je její přítel/, s tím vínem asi něco je, já jsem zapomněla, jak se poznává čas!!!"

post-1118-022961800 1300633137.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 20. 3. 2011 v 14:59, 'NIGHTinGALE' napsal:

Dobrý ty Rolády a Lonžíny, ale já radši párečky, které k sobě více pasují (jako třeba ty dvoje Seiko potápky na předešlé fotce).

Minulý týden jsme byli se známýma na skleničce a ovíněná kamarádka mi (po té, co 10 minut hypnotizovala moji ruku) říká: "Michale, to je divný, asi máš rozbitý hodinky, já vůbec nemůžu poznat, kolik je hodin." Jenže pak se koukla na ruku přítelkyni a zařvala na celej lokál: "Ježišmarjá, Honzo / to je její přítel/, s tím vínem asi něco je, já jsem zapomněla, jak se poznává čas!!!"

takhle uvádět do rozpaků kamarády:-)

ale páreček hezký, to zase jo:-)

Odkaz ke komentáři

V 21. 3. 2011 v 20:17, 'Martz' napsal:

Honzo, pěkný, ale chybí tam ten pánskej kousek :) Co je to zač?

jenom Invicta Corduba. kdyz ona je ale tak strasne chtela. maji 52mm v prumeru (bez te megakorunky). k satum ma roztomile Citizen "Museum", ty maji 23mm. celkem kontrast ;)

V 21. 3. 2011 v 20:29, 'spineshank' napsal:

no nemám slov,moc symaptická je tvoje paní :speak_cool:akorát těch hodinek jsem si moc nevšiml

:D ja vim, ty nausnice jsou holt moc vyrazny, furt ji to rikam :D
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...