Morax Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2011 Co takhle galerie "jeho a její" pospolu. Jistě myslíte na svoje drahé polovičky při nákupu hodinek. Mohlo by to být zajímavé pokoukání. Manželky kousek toho má dost za sebou, potřeboval by přeleštit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2011 Proč ne. Ale bude to trošku nepřehledné a není to úplně aktuální. Změny: on - mínus Rolex Datejust, Hamilton X-Copter, Grand Seiko, plus Rolex Explorer II. Ona - plus Rado Diastar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiboon Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2011 mame to do parecku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2011 (upraveno) tak jedna rychlá ošklivá fotka pěkných hodinek:-) Upraveno 19. března 2011 uživatelem Rudykopalsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 (upraveno) Seiko 7002 divers a 4205 mid-size divers Toho času na NATO strapu, oba dva Upraveno 20. března 2011 uživatelem Martz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 Dobrý ty Rolády a Lonžíny, ale já radši párečky, které k sobě více pasují (jako třeba ty dvoje Seiko potápky na předešlé fotce). Minulý týden jsme byli se známýma na skleničce a ovíněná kamarádka mi (po té, co 10 minut hypnotizovala moji ruku) říká: "Michale, to je divný, asi máš rozbitý hodinky, já vůbec nemůžu poznat, kolik je hodin." Jenže pak se koukla na ruku přítelkyni a zařvala na celej lokál: "Ježišmarjá, Honzo / to je její přítel/, s tím vínem asi něco je, já jsem zapomněla, jak se poznává čas!!!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 V 20. 3. 2011 v 14:59, 'NIGHTinGALE' napsal: Dobrý ty Rolády a Lonžíny, ale já radši párečky, které k sobě více pasují (jako třeba ty dvoje Seiko potápky na předešlé fotce). Minulý týden jsme byli se známýma na skleničce a ovíněná kamarádka mi (po té, co 10 minut hypnotizovala moji ruku) říká: "Michale, to je divný, asi máš rozbitý hodinky, já vůbec nemůžu poznat, kolik je hodin." Jenže pak se koukla na ruku přítelkyni a zařvala na celej lokál: "Ježišmarjá, Honzo / to je její přítel/, s tím vínem asi něco je, já jsem zapomněla, jak se poznává čas!!!" takhle uvádět do rozpaků kamarády:-) ale páreček hezký, to zase jo:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 Taky jeden páreček: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 Jinak moje žena se moc nechce přizpůsobit zažité praxi, že dámské hodinky mohou být designově stejné, jako pánské, jen o něco menší. Nejraději by měla větší hodinky než já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 V 21. 3. 2011 v 16:23, 'Martz' napsal: Jinak moje žena se moc nechce přizpůsobit zažité praxi, že dámské hodinky mohou být designově stejné, jako pánské, jen o něco menší. Nejraději by měla větší hodinky než já to znam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 to mmako - pěkná sbírka !!! to PavelK - moc pěkná dvojka, gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 1981 první; 2011 poslední Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 V 21. 3. 2011 v 16:50, 'bandicoot' napsal: 1981 první; 2011 poslední ale jo, nějakej pokrok tam za těch 30 let je:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 Honzo, pěkný, ale chybí tam ten pánskej kousek Co je to zač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 V 21. 3. 2011 v 16:38, 'little_w' napsal: to znam no nemám slov,moc symaptická je tvoje paní :speak_cool:akorát těch hodinek jsem si moc nevšiml Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 Páreček, o jehož polovině ona ještě neví, páč má narozeniny až za měsíc;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 A ještě jeden, trochu nesourodej, zato mnohem víc "jeho" a "její":-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jan M Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/24023-a-co-vase-manzelkymilenkypritelkyne-ci-dcerky/page__p__344105__hl__%2Bva%C5%A1ich+%2Bpartnerek__fromsearch__1#entry344105 nějak se to nechytilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 V 21. 3. 2011 v 20:17, 'Martz' napsal: Honzo, pěkný, ale chybí tam ten pánskej kousek Co je to zač? jenom Invicta Corduba. kdyz ona je ale tak strasne chtela. maji 52mm v prumeru (bez te megakorunky). k satum ma roztomile Citizen "Museum", ty maji 23mm. celkem kontrast V 21. 3. 2011 v 20:29, 'spineshank' napsal: no nemám slov,moc symaptická je tvoje paní :speak_cool:akorát těch hodinek jsem si moc nevšiml ja vim, ty nausnice jsou holt moc vyrazny, furt ji to rikam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se