boo-beek Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Hele, je to otazka materialu... Treba hedvabi je uplne jinde nez bavlna. Je pravda, ze hedvabny kosile jsou podstatne drazsi, ale pri spravne udrzbe ten material vydrzi, oproti bavlne (pri spravne udrzbe!!!) mene starne. Rozdil v noseni v teplym pocasi je neuveritelnej. Ale i bavlneny kosile se daji sehnat takovy, aby bylo cloveku snesitelne - je to otazka tkaniny, musi byt na dotyk bytelna ale zaroven nesmi byt "tvrda," v tom je pak v lete mnohem lip. Navic kravata patri do saka a v saku budu mit vzdycky radsi dlouhej rukav - precijenom kosile je na tele (tedy i na rukou) prijemnejsi nez podsivka saka...
Horhe Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Nojo, ale co když musim bejt slušně oblečenej, ale sako vyloženě nepotřebuju? Doteď jsem to řešil tak, že v létě košile s krátkym, ráno když je zima, tak svetr do véčka. V zimě to řešim buď stále košile s krátkym, svetr do véčka, nebo košile s dlouhym a svetr do véčka. Sako beru jenom na svatby, pohřby atp.A jenom proto, že mám košili s krátkym nemůžu chodit s rozhalenkou, to bych dal facku sám sobě.
quest987 Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Tak já mam taky jednoho umělce,ale bohužel nemám fotku.Takže si budete muset stačit s popisem,chlapec tak 20 let :růžová košile,na tom fialový svetr nebo vesta(nevím přesně) a na ruce velké bílé digitálky.Něco ve stylu Casio GA100,ale co to bylo zač nevím
224477 Odesláno 21. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Tak já mam taky jednoho umělce,ale bohužel nemám fotku.Takže si budete muset stačit s popisem, chlapec tak 20 let :růžová košile,na tom fialový svetr nebo vesta(nevím přesně) a na ruce velké bílé digitálky.Něco ve stylu Casio GA100,ale co to bylo zač nevím ty si cvakol Justina Biebera?
quest987 Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 nevím kdo je Justin Bieber,ale byl to od nás z firmy jeden mladík.fakt úlet
boo-beek Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Nojo, ale co když musim bejt slušně oblečenej, ale sako vyloženě nepotřebuju? Doteď jsem to řešil tak, že v létě košile s krátkym, ráno když je zima, tak svetr do véčka. V zimě to řešim buď stále košile s krátkym, svetr do véčka, nebo košile s dlouhym a svetr do véčka. Sako beru jenom na svatby, pohřby atp. A jenom proto, že mám košili s krátkym nemůžu chodit s rozhalenkou, to bych dal facku sám sobě. Jak pisu, kvalitni kosile s dlouhym rukavem udela z hlediska teesneho komfortu zazrak, se sakem i bez Bavlnena - takovyhle materialy umi Blazek, ve sterbohloskem outletu kosile z uzasny bavlny, vcetne manzetovejch knoflicku, kupoval jsem je okolo pjetikila za jednu, coz je nizsi cena nez za kosile z (snad) bavlnenyho platna z hypermarketu.
Martz Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 S takovou tedy naše občasné diskuze zda kovový tah k obleku ano či ne zůstávají ve stínu ... toto jsou panečku borci!
Gorr GrimWolf Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Já sem si poměrně kvalitní košile kupoval na internetu z británie T.M.Lewin. Mají velkej výběr, jsou moc příjemný a cena není vůbec špatná. Většinu roku mívají slevy a pak jedna košile výjde i na mín jak tisíc korun v přepočtu. Jinak já teda ukrutně nesnáším vyndaný límečky ze saka. Jak to nosí většina z mladých. Sice často kravatu taky nenosím, tak límce košile mám vždycky v saku. Pokud víte, co myslím. Vyndané ven a límce leží na klopách saka, doširoka otevřené.
Morax Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Ano, T.M. Lewin prodávají kvalitní košile za solidní cenu http://www.tmlewin.co.uk/ A pokud máte radši užší manžetu tak potom třeba Harvie & Hudson http://www.harvieandhudson.com/Default.asp?&cookie%5Ftest=1 Vřele doporučuji nakupovat v UK. To co se prodává v CZ je povětšinou "odpad" bohužel...
dknespl Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Ad krátka košile a kravata, asi jak kde, třeba v Houstonu se to snese, jak v roce 68 tak dnes :-)
gougy Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Ad krátka košile a kravata, asi jak kde, třeba v Houstonu se to snese, jak v roce 68 tak dnes :-) No když se snesou ke kravatě digitálky, tak už rukávy nic neznamenají
Horhe Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Když tak nad tim přemejšlim, tak je asi buřt, jestli mám krátkej nebo dlouhej rukáv, když na těch akcích kam jezdim, jsou stavbyvedoucí schopný si žličkou od kafe tahat humus z uší.
gougy Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Když tak nad tim přemejšlim, tak je asi buřt, jestli mám krátkej nebo dlouhej rukáv, když na těch akcích kam jezdim, jsou stavbyvedoucí schopný si žličkou od kafe tahat humus z uší. Není to buřt, co když cestou na benzince potkáš princeznu s Nautilama na zápěstí?
Horhe Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Není to buřt, co když cestou na benzince potkáš princeznu s Nautilama na zápěstí? Je to buřt, jelikož jsem šťastně ženatej
Gorr GrimWolf Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Je to buřt, jelikož jsem šťastně ženatej Musíš zní aspon vytáhnout kontakt a tady ho vyvěsit
quest987 Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Tak když už jsme u krátkých rukávů a kravat,tak jsem byl teď ve spořitelně a zaměstnanec spořky měl košili s krátkým rukávem(taková modrá jak nosej řidiči autobusů) a kravatu.Docela jsem se nad tím pomusmál,přotože jsem těsně než jsem šel na řadu četl příspěvky v tomto tématu
dknespl Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Ja myslím, že je to docela cool :-)
Frantik Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Tak když už jsme u krátkých rukávů a kravat,tak jsem byl teď ve spořitelně a zaměstnanec spořky měl košili s krátkým rukávem(taková modrá jak nosej řidiči autobusů) a kravatu.Docela jsem se nad tím pomusmál,přotože jsem těsně než jsem šel na řadu četl příspěvky v tomto tématu Ano, to sedí. Bankovní úředníci, řidiči autobusů a různí dealeři
Návštěvník Snow Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 (upraveno) to dknespl - v tomhle případě určitě . Upraveno 21. března 2011 uživatelem Snow
JDenver Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Na kombinaci kravaty a polo shirt nevidím nic závadného. Čelist mi spadla když jsem v jedné africké zemi viděl vyšší management s kravatou a v bermudách. Tam se to ovšem dalo omluvit klimatem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se