utrejch Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 Inu massa ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 víc takový massů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 Osobně to taky vidím na chybu Filípka...Jinak zajímavý závod, hlavně poslední kola. Zklamal mě Kimi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 A vazne by me zajimal, kde se vzal button na cvrtym?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 já bych z toho Felipeho vynechal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2014 no hezky pěkně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2014 Ta kvalda mě přesvědčila že zítra je na co koukat. Ještě kdyby tak 2x sprchlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2014 Vsadim botky, ze to massa zase posere ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2014 Massa mi nikdy nevadil, ale podle mě to posledně pos....l. Jinak barvy martini jsou nádherný, to zase jo. Tak uvidíme zítra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Vsadim botky, ze to massa zase posere ...já ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Def Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Tak už to skoro začíná.................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 (upraveno) Počasí mají nádherné, moje oblíbená země, tribuny plné, Medaky jedou letos dobre, co víc si přát. Upraveno 22. června 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Def Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Hamilton je dobrej z 9 tky na čtvrtý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Def Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Red Bull s Vetllem opět nezklamal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Smůla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 To je tak napínavý že jsem si mohl rovnou pustit třeba Dallas nebo tak něco. Ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Jsem šel s maluchem na pláž pouštět draka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Copa to, že ten Massa neměl ani na Bottasa? Přece mu celý závod nemohla zkazit ta první výměna... Já už ho viděl na bedně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 6. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2014 No ty jo, tak to byl mazec hned na začátek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Ach ten massa je super traged .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se