legacy Odesláno 29. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2011 Ten výjezd z tunelu je dneska nějaký prokletý - Rosberg měl na rozdíl od Pereze štěstí, snad ale i on dopadne dobře a bude bez vážnějšího zranění. Oba jsou v poho naštěstí!!!Ač jsem míval dřív baby-schumiho rád,trošku mi jeho dominance i chování začíná vadit a i v týmu to mají nějak podezřele nastavené!!!Snad bude aspoň parádní podívaná!!!Tam musí být asi na co koukat i na zápěstích smetánky!!!
quest987 Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Odesláno 30. května 2011 dá se nekde pustit záznam závodu?
NIGHTinGALE Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Odesláno 30. května 2011 Já už F1 moc neseduju, ty neustálý změny pravidel mě naštvaly a už mě to nezajímá, ale včera jsem na to koukal, Monaco je Monaco.Ale ten závěr jsem vůbec nepochopil - vyjede safety car, čtvrt hodiny se stojí a závodníci můžou měnit gumy a podobně.Vettel jede 56 kol na měkkých gumách, ti dva vlčáci ho dotahujou každý kolo, starý gumy nedrží a člověk čeká, kdy se rozpadnou a pak najednou havárka, stop, pauza, safety car a možnost nasadit nové gumy.K tomu zase změny a dohady, tentokrát na téma foukání difuzorů. Zase jsem si potvrdil, že F1 už pro mě není.
legacy Odesláno 1. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2011 dá se nekde pustit záznam závodu? Nepátral jsem po tom,ale dnes je určitě podle programu Monako ve 23:25 na Nova Sport.Narazil jsem na to náhodou při brouzdání programem.
Adam99 Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Znovu se startuje, NOVA to už asi nepustí, ale bratři Slováci na STV 2 jo.
Murphy97 Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Znovu se startuje, NOVA to už asi nepustí, ale bratři Slováci na STV 2 jo. Mam Barony rad, ale uz jsem na STV, diky za tip. VC Kanady ma zajimavy a dramaticky vyjezd z boxu zpet na okruh...
legacy Odesláno 12. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Znovu se startuje, NOVA to už asi nepustí, ale bratři Slováci na STV 2 jo. Pánové,díky!Nešťastný jsem to četl online na seznamu,už mám obraz i zvuk!!!Jde to i na jejich internetových stránkách! http://www.stv.sk/online/?program=2&quality=lq
legacy Odesláno 12. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Jo, tak to byl peknej zavod... jen trošinku delší,tak by měla být i normálmě!!!
legacy Odesláno 26. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2011 Tak jedem pánové,opět se schyluje k limonádové nudě!?no snad je nenechají hned na začátku ujet a něco se bude dít....Hezký závod všem!
sect Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Odesláno 24. července 2011 Tak dneska opět krásný závod a navíc ten správný vítěz .
Kalifx Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Odesláno 24. července 2011 Tak dneska opět krásný závod a navíc ten správný vítěz . Naprosto souhlasím... NG je i ve svý novodobý podobě stále skvělej okruh a dnes se dokonale ukázalo, že dřívější konstruktéři tratí byli i u modernějších okruhů potentnější, než ten nudič Tilke, co systematicky zabíjí zábavnost okruhů. A to přitom na Severní smyčce kdysi jezdil...
quest987 Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Odesláno 31. července 2011 Koukate dnes na Velkou cenu Madarska?jede se na mokru a Vettel trochu nestiha Hamiltona
ricous Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Odesláno 31. července 2011 Na Hungaroring to byl dramatický a zajímavý závod. Jako fanoušek McLarenu jsem mírně zklamaný prokaučováním u Hamiltona se šesti pit stopy, ale Buttonovo vítězství je super. Co mne ale točilo (tradičně) je komentování na Nově - nebýt to v HD, tak raději koukám na STV...
quest987 Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Odesláno 31. července 2011 Ja jsem trochu zklaman,ale i spokojen mohlo to dopadnout hur fandim Vettlovi a celkove Limonadam.Button si to ,ale zaslouzil.Me toci na nove hlavne ty reklamy
pato31681 Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2011 Na Hungaroring to byl dramatický a zajímavý závod. Jako fanoušek McLarenu jsem mírně zklamaný prokaučováním u Hamiltona se šesti pit stopy, ale Buttonovo vítězství je super. Co mne ale točilo (tradičně) je komentování na Nově - nebýt to v HD, tak raději koukám na STV... Preteky F1 sledujem pravidelne, ale sledujem ich na madarskom RTL KLUB. Moderatori sa vyznaju, su vtipny, a celkovo maju prehlad co sa deje, nekomentuju len to co sa prave deje ale aj sirsie suvislosti, cez preteky aj podla aktualneho diania rozoberaju mozne taktiky a ich vysledok. V porovnani s STV su na vyssej urovni. Velka cena Madarska bola ich domaca, a bola to sou ako sa patri - co sa tyka pretekov aj sprievodnych programov v telke. Asi najzaujimavejsi bol suboj Hamiltona a Buttna, aj ked ich fanusik nie som. Massa skoncil podla ocakavania... Alonso mohol dopadnut lepsie. Inak sa vraj spekuluje o tom ze buducorocnym partnerom Alonsa by mohol byt Webber, co by podla mna mohla byt vyborna dvojka. Webber by urcite siel po Vettelovi, Alonso by sa hnal dopradu tiez. Massu mam v zuboch uz dlhsie, podla mna nema pre tim ziadny prinos.
quest987 Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2011 Inak sa vraj spekuluje o tom ze buducorocnym partnerom Alonsa by mohol byt Webber Na Nove říkali,že Massa podepsal na další rok u Ferrrari
legacy Odesláno 28. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2011 Tak pojďme!!!Po dlouhé pauze zas tradiční neděle!!!Zdá se,že RB stále dává křídla!!!:-(to ostatní moc nemákli!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se