Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 radsej ho primis neutieraj - uvidime, ako to zajtra rano dopadne!ja som zvedavy na suboj v cele - mne je blizsi Britney ale nejak to neprezivam....z mladych Kvjat dosta sancu - zatial nic moc!no a Carlos a Verstappen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Jak na to koukám, žádná změna, stále nuda, navíc jestli Sport2 HD považuje tohle za HD Navíc ten komentář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Jak na to koukám, žádná změna, stále nuda, navíc jestli Sport2 HD považuje tohle za HD Navíc ten komentář. Taky jsem si myslel, že mají s tím označení HD chybu... Na druhou stranu je to bez reklam (zatím) a Richtr mi přijde že ubral, což mi nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Standart sledoval jsem na německém kanálu. V poledne se u toho bude zase dobře spát Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Taky jsem si myslel, že mají s tím označení HD chybu... Na druhou stranu je to bez reklam (zatím) a Richtr mi přijde že ubral, což mi nevadí. Rozhodně to nebylo HD. Možná nějaké pseudo HD. Ubral, ale to kecání nesmyslů mu zůstalo. Navíc mě to překvapilo i u Charouze. Ten by měl vědět, co říká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Kde nic neni ...Rozhodně to nebylo HD. Možná nějaké pseudo HD. Ubral, ale to kecání nesmyslů mu zůstalo. Navíc mě to překvapilo i u Charouze. Ten by měl vědět, co říká. Kazdopadne ja byl spokojenej, Mclaren v cili, jedna pozice od bodu! :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Skoro mi přijde ze to rok od roku klesá .. Za chvíli tam budou jezdit tři válce a bude dopředu scénář koho můžou a koho ne předjet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Kde nic neni ... Kazdopadne ja byl spokojenej, Mclaren v cili, jedna pozice od bodu! :-D To je pravda, ale zároveň byl taky poslední ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 RTL rules:-) :-) :-) Jinak zase velka nuda...at uz zacne MotoGP,tam jsou to aspon zavody ve vsech tridach...toto je parodie zavodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 (upraveno) Taky jsem sledoval první závod sezóny 2015 na RTL... Jinak to byla trošku nuda, ale v dalších závodech se toho snad bude dít víc ! Ferrari a Williams můžou časem konkurovat Mercedesu a bude se na co dívat. Upraveno 15. března 2015 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schumi Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Mě ten obraz přišel taky nějaké divnej.Rychtr sice ubral ale pro jistotu jsem přepnul na Štefana.Nejvíc mi potěšil Kimi a kdyby mu to Italové nepodělali dopadlo to dobře.Jinak nuda,snad se to zlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Jj, Kimiho je mě líto. Mohl bojovat s Vettlem o třetí místo a závod byly o trošku zajímavější ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Clovek se na to musi divat z te pozitivni stranky! To je pravda, ale zároveň byl taky poslední ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Jj, Kimiho je mě líto. Mohl bojovat s Vettlem o třetí místo a závod byly o trošku zajímavější !tiez si myslim... a skoda, ze mlady Carlos tak zle dopadol v depe .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Jj, Carlos měl smůlu, ale je to jen první závod. Pokud bude takhle pokračovat i v dalších závodech, tak máme nového Riccarda 2015 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Koukam ted na zaznam na Sport2 HD ze Skylinku, obraz horsi nez vloni na Markiza HD i pres to ze bitrate je urcite stejny, mozna i vyssi, prumer skoro 10.000 :-( jak je to mozne? Skvela vec je ze zavod vysilaji se dvema zvukovyma stopama, takze NEMUSIM poslouchat Richtra! Slovaci jsou v pohode poslouchatelni, mluvi k veci a neexhibujou u toho. Odesláno z mého Lenovo S90-A pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 a magazín F1 na ČT jste už viděli? http://www.ceskatelevize.cz/porady/11090908041-formule-1/215471291262201/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Tak zatím paráda ..doufám ze to dojedou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 ty jo...o deset vteřin.....ak se mi to líbí, aby si Levák Hamilton nemyslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Sehr gut Sebastian! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se