beeman Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 hezky, zrovna dneska se mi nechtelo z pelechu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Tak jsem málem koupil na blešáku Prim SuperSporty!!! Supersport Swiss 1.jpgPodle mě jsou to "normální" Supersporty jen s nějakou jinou značkou na vývoz. Já bych je vzal,teď je otázka za kolik ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somalec Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Ceny SuperSportu s Cal.72 se pohybují v rozmezí 4,5-6k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Podle mě jsou to "normální" Supersporty jen s nějakou jinou značkou na vývoz. Já bych je vzal,teď je otázka za kolik ?Stejné?swiss automatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Nevšiml jsem si nápisu na dýnku,tak to asi bude obráceně,jak jste psali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Pouzdro se malinko liší v prostoru kolem korunky.Ale jinak úplné SuperSporty!!! Ti Švýcaři musí hned všechno obšlehnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Teď si to rozlousknul! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Parchanti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Ochutnávka z dnešní Elektry. Bylo krásně, tak jsem to proběhnul. Nemohl jsem tam nechat ležet z Primkového světa jedny krásné elegány, tenkráte patřící pracovníkovi Waltrovky (toho času Motorletu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Nádhernej kus... ... sklářský práce! :-) vrazil jsem tam tuzkovku a jdou :-)jeste nevim co s nima, ale nejake misto jim najdu, a diky moc za identifikaciSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 ted jsem byl na ne mrknout, za tech 7 dni udelali cca ani ne minutu do plusu, akorat delaj strasnej randal, tak je mam v dilne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelez Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Dnešní úlovek, za 700 Kč, bez sklíčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 A jsou funkční? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelez Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Zastavují se, právě je mám v práci.Spousty oleje všude po stroji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 A sklíčko jsi již na hodinky nandal, nebo je máš v práci bez? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelez Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Oplachuji bez sklíčka, aby se neorosilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelez Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Jeden laický dotaz: je možné, že neslyším tikání kalibru 96 ? Ostatní strojky normálně slyším. (Bohužel tu nemám vibrograf, ale strojek normálně funguje, setrvačka kmitá, soukolí se otáčí ...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelez Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Tak oprava, pokud je položim např. na talířek, už je slyším. V montážním stojánku ale ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Možná by prospěla návštěva na ušním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Tak jsem dnes na burze zakoupil "Prim SuperSporty"!!!Mám na ně nějak štěstí.Minule jsem narazil na SuperSporty Eppler (SWISS) a dnes to byly SuperSporty Miyoko (JAPAN).Ty už jsem ale musel koupit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se