Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ze kterého roku mohou být tyto hodinky ?

Tak jsem se snažil ti to zjistit a dotyčnej pohraničník je dostal asi v roce 1980 - 81 ??

Informace mám od jeho dcery,prej se v té době seznámil s její mámou:wub:

Tak asi tak!!

Upraveno uživatelem Onipep
  • Odpovědi 5,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jestli přežiju dnešní konec světa, tak se na kompletku chystám po novém roce - už v tom mám pekelnej bordel. Ale nabízená pomoc se mi nějak nezdá - proč mám pocit, že se to nápadně podobá příběhu o kozlovi, co dělal zahradníka? :rolleyes:

Jen bychom Ti pomohli udělat v tom trochu pořádek. A taky Ti můžem pomoct od nějakých hodinek, co už Tě doma zbytečně rozčilujou..

Odesláno

Tak jsem se snažil ti to zjistit a dotyčnej pohraničník je dostal asi v roce 1980 - 81 ??

Informace mám od jeho dcery,prej se v té době seznámil s její mámou:wub:

Tak asi tak!!

Díky, jen jsem mi leží v hlavě ta zkratka. Zkouším zjistit, zda je výše

uvedené vysvětlení skutečně tak, jak je uvedeno. Jak píše Petr P - cituji

"KO OSH Hradec Králové = Krajský odbor ostrahy státní hranice Hradec Králové "

je asi správné vysvětlení, ale pokud není to 1. "K" K, ale je ho "H" ... ?

Odesláno (upraveno)

Tak dnešní úlovek - modré sporty jsem chtěl dlouho, takže těch "pár" vad jsem jim prominul - ojeté pouzdro (hlavně v boku - není vidět), pájený mesh (dole), pootočený armovák, jetá luneta, orezlá minutovka...

Cifr vypadá vzhledem k zbytku až nápadně v slušným stavu, není to parexo? Lumi lumí...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem odjinud
Odesláno

Tak dnešní úlovek - modré sporty jsem chtěl dlouho, takže těch "pár" vad jsem jim prominul - ojeté pouzdro (hlavně v boku - není vidět), pájený mesh (dole), pootočený armovák, jetá luneta, orezlá minutovka...

Cifr vypadá vzhledem k zbytku až nápadně v slušným stavu, není to parexo? Lumi lumí...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Celkem častý jev, hodinky v hodně jetém stavu, ale cifr krásny, skoro jako nový. Ta luneta jetá sice trošku je ale pořád v mezích únosnosti. Vzhledem k nedostatku ND lepší taková než Perexo. Pokud seženeš někde se zelených humbertek lepší pouzdro (jelikož ty bývají nejlevnější) a nový řemínek, tak zas budou fešandy k pohledání ,)

Odesláno

... Áno, tak je mám i já, s pouzdrem ze zelených humbert. :smile_anim: Indexy na cifru jsou nezoxidované a budou určitě pěkně svítit. Jak píše Booker007, tak lunetka je ještě stravitelná. Jen sehnat tu nabombovanou korunku. :flex:

Odesláno

ad novej řemínek - nějak se mi celkem začal líbit ten mesh. Taková příjemná změna. Škoda, že není v nic moc stavu... sežene se to někde?

Odesláno

Mesh by se mi taky líbil, žádný nemám. :crying_anim02: Občas proletí aukrem s nějakýma Primkama, ale nějaký H....a mi ho uloupí. :suicide_anim:

Hoďte sem někdo fotku Sportů s Meshem na ruce, ať se aspoň pokocháme.

Odesláno (upraveno)

Mesh by se mi taky líbil, žádný nemám. :crying_anim02: Občas proletí aukrem s nějakýma Primkama, ale nějaký H....a mi ho uloupí. :suicide_anim:

Já?!? :sad01_anim: :sad01_anim: :angel:

Edit: chybka

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno

Perfektní :smile_anim:.

Jak vidím H....a, nebo S....l, tak ani nepřihazuju, protože vím, že to nemá cenu a akorát by nás to stálo hromadu peněz navíc. :death:

(Ještě s nějakým K....4 se taky do křížku raději nepouštím :shuriken: , neboď se asi jedná o řádného Chronomagora)

Odesláno

Perfektní :smile_anim:.

Jak vidím H....a, nebo S....l, tak ani nepřihazuju, protože vím, že to nemá cenu a akorát by nás to stálo hromadu peněz navíc. :death:

(Ještě s nějakým K....4 se taky do křížku raději nepouštím :shuriken: , neboď se asi jedná o řádného Chronomagora)

No to jsi hodnej, to jsi hodnej. To víš... zdražovat věci kamarádům, to je vopruz...

Odesláno

Tak už je doma, nový přírůstek, ještě na původním filcáku :-) Jednoduché a moc povedené PRIMKY.

Odesláno

Moc pěkné, zrovna na tyhle mám smůlu; pokaždé mají nějakou chybu (zkorodovaný ciferník, dobité pouzdro nebo aspoň nejdou). Takže gratuluju!

Odesláno

Moc pěkné, zrovna na tyhle mám smůlu; pokaždé mají nějakou chybu (zkorodovaný ciferník, dobité pouzdro nebo aspoň nejdou).

No ale dohromady by jsi z toho smontoval jeden top kousek. Já to tak u některých modelů dělám. Občas ani jiná cesta není.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...