Lukáš Odesláno 28. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2006 Tak to já přesně naopak, ty nejhezčí strojky kal.66 jsem měl vždy v klasických chrom. kulatých menších pouzdrech starší výroby. U kal. 68 jsem spíš narazil na ošklivější matný druh. O víkendu, pokud bude čas zkusím nafotit pouzdra a strojky a uvidíme, jak to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 28. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2006 Nejlépe zpracované bývají většinou 50 a 52, je to tím, že jsou starší a ještě se tak nešetřilo. Nejhorší 66 jsem našel vždy v dětských hodinkách. Také zkusím kdyžtak něco nafotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_S Odesláno 28. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2006 Je pravda, že ty kalibry 50 jsou radost pohledět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 28. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2006 Výhoda je, že na těch nedekorovaných strojcích zbyl materiál pro dodatečnou dekoraci, takže bych se tím zase tak netrápil. Možná je ta absence dekorace i výhoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 28. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2006 2Petr_S - posílal jsem e-mail. Jinak mám stejné hodinky s kal. 50 - docela mě překvapilo, jak jsou velké (a pěkně tikají) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saboter Odesláno 1. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2006 To Prim: poslal som mail. Prišiel ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gordok Odesláno 1. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2006 Konečně jsem také sehnal nějaké kousky Byla to docela fuška, většinou se divili, že někdo chce kupovat staré Primky Myslím, že jedny by měly být kalibr 66, ale nepodařilo se mi je otevřít ( docela slušně jsem je přitom poškrábal ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 2. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2006 Jasně, 66 a 68. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 2. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2006 To saboter: teprve teď jsem se dostal k počítači a první co vyřizuji jsou příspěvky a dotazy na chronomagu. Jen co to udělám, příjde na řadu pošta. Určitě se ozvu! To gordok: Pokud měly šroubovací dno, tak se ani nedivím. Jinak je to 66. 68 by měla datumku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 2. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2006 To saboter: zodpovězeno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saboter Odesláno 2. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2006 To Prim: Odpovezeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2006 To saboter a PRIM: běžte si ty soukromé maily vyřizovat někam jinam, tady se bavíme o hodinkách! :D Přidávám: :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saboter Odesláno 2. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2006 ... na toto tu chýba správny smajlík .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenda Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2006 No nekupte to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenda Odesláno 6. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2006 Úlovky ze sobotní akce. Podívejte se co je v těch Primkách. Kontrolní pro Prima Ty druhý asi nemají originální ručičky, ale jdou Díky za typy na původní vzhled a případného hodináře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šarik Odesláno 6. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2006 Na Pobědy narvaný ciferník PRIM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 6. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2006 Myslím, že i to pouzdro bude Primácké, ale nejsem si jistý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenda Odesláno 6. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2006 Taky si myslím, že i pouzdro je od Primů, já je vzal hlavně kvůli barvě ciferníku . A to pouzdro podle těch nožek vypadá na pokračovatele Spartaku . Kalibr mám, takže zase práce pro Prima . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 6. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2006 to Zdenda: Jaké je výrobní číslo na dýnku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenda Odesláno 6. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2006 Bohužel žádný , ale mám ty samý v černým a ty mají číslo 1490007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se