t2 Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 Ahoj,dneska mám přírustek od kolegy z práce,darem,jen bych potřeboval poradit,co jsou zač ty quartz? Nejsem Prim expert, ale ty quartz bych tipnul na cal. 210
straspol Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 Podařilo se mi získat tento grál dámských primek. Hodinky vydané ku příležitosti 1. závodu Tomíčkova memoriálu a předáváné manželkám vedení MNV pro Prahu 6. Jojo, o těch jsem slyšel, fakt raritka, jen padesátikusová série, já se z toho zblázním, ty nemám
Honza.manta Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 Sbírat ještě reklamní primky, tak to si rovnou můžeš hodit mašli!:-D
straspol Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 Ale tyhle by ve sbírce fakt neměly chybět..ten typicky bruselskej font písmen je tak břitkej designérskej počin, že to chtělo vážně odvahu..
Honza.manta Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 To jo, ale nemusíš tam mít tu reklamu, ne?
straspol Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 ta je na tom to nejlepší !!To jo, ale nemusíš tam mít tu reklamu, ne?
Honza.manta Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 Ale vždyť konkrétně tenhle design ten obtisklé za deset haléřů vyloženě degraduje, sorry.
straspol Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 Teď jsi to zkazil to myslíš jako že je to dodělaný pozdějc?
martar Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 (upraveno) Souhlas s Honzou, je to graficky příšerné. Navíc na dámských. Ještě si umím představit amatérského 18letého závodníka s ksiltovkou a samolepkami Castrol na rámu motorky, že by to nosil... jestli je to obtisk, peču na ně. Jestli je to tisk, musím je mít ve sbírce. Pořád doufám, že je to jen nějaká legrace a že je to bastl, který Beladona vtipně prezentuje. Upraveno 24. září 2014 uživatelem martar
straspol Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 No tak pánové, buďte přece trochu srdcaři...
Beladona Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 No jo, no, tak mě fascinovala ta iracionální kombinace typu hodinek a nápisu, že jsem se musel podělit. Info pro klid Martarovy duše - je to samozřejmě obtisk . Myslím si, že lidová domácí tvořivost a tunning by si tu zasloužila samostatné vlákno. Něco jako "čeho všeho jsou lidé schopni......."
straspol Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 No jo, no, tak mě fascinovala ta iracionální kombinace typu hodinek a nápisu, že jsem se musel podělit. Info pro klid Martarovy duše - je to samozřejmě obtisk . Myslím si, že lidová domácí tvořivost a tunning by si tu zasloužila samostatné vlákno. Něco jako "čeho všeho jsou lidé schopni......." Tak...a je to venku... ale sranda byla
martar Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 Já vás oba zabiju :-) od rána nedělám nic jiného, než že studuju Tomickuv memoriál a hledám nějaké náznaky :-) :-) :-)
Honza.manta Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 Trochu klidu - kdyby to fakt byla padesátikusová darovací série, tak by se tu o ní dávno vědělo.
martar Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 (upraveno) Mám tam čtyři smajlíky, Honzo :-) bohužel ze zarizení odkud jsem to psal nešlo použít grafickou formu smajlíků... No, alespoň jsem si rozšířil obzory o českém plochodrážním sportu. Upraveno 24. září 2014 uživatelem martar
kupko Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 Ahoj dneska jsem šel po delší době na burzu a sehnal jsem tohle za 30,-Kč Krásně zachovaný kousek kde na to chodíte :-)
Mipa Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 Nedávno tady ve vlákně "Sbíráte někdo PRIMky" martar psal o zajímavých exportních ancre s černým ciferníkem a průměrem pouzdra 28 mm. Tak když jsem na "Bleším trhu" narazil na obdobné s bílým ciferníkem, zaujaly mne, a nemohl jsem je tam nechat, i když jsou "mrňavé" - 28 mm. Přikládám dvě fotografie. Na druhé srovnávací je vidět, oproti obdobným Primkám, že pro exportní ancre byla použita kvalitnější zářivě bílá barva, tisk je perfektně ostrý, což je vidět hlavně na složité kruhové značce ancre, a zadní víčko je bez nápisů, ale tak perfektně vyleštěné, že se dá použít jako zrcátko, a mohl jsem si podle něho učesat svých pár zbývajících vlasů. Pro dámské hodinky docela praktické - z jedné strany hodinky, z druhé strany zrcátko. To ty obdobné Primky mají zadní dýnko matné. 1
straspol Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 Ty ciferníky se asi nedají srovnávat, ten vlevo je myslím starší typ s plastickými indexy, ne? Jinak, hmhm, pěkný
Mipa Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 Jó, ty vlevo jsou s ciferníkem s plastickými indexy, nahoře ne moc kvalitně černě potištěné, ale na srovnání je vidět, že není bílá barva jako ta vpravo bílá zářivá (možná taky méně stará), "na živo" to vynikne ještě víc než na fotkách.
Tea Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 jj, někde mám stejné Ancre s bílým cifrem, od Mipových se liší jen textem Stainless... ? Antimagnetic na dýnku a červenou vteřinovkou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se