Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,dneska mám přírustek od kolegy z práce,darem,jen bych potřeboval poradit,co jsou zač ty quartz?

Nejsem Prim expert, ale ty quartz bych tipnul na cal. 210

Odesláno

Podařilo se mi získat tento grál dámských primek. Hodinky vydané ku příležitosti 1. závodu Tomíčkova memoriálu a předáváné manželkám vedení MNV pro Prahu 6. :lol2:

Jojo, o těch jsem slyšel, fakt raritka, jen padesátikusová série, já se z toho zblázním, ty nemám :furious:

Odesláno (upraveno)

Souhlas s Honzou, je to graficky příšerné. Navíc na dámských. Ještě si umím představit amatérského 18letého závodníka s ksiltovkou a samolepkami Castrol na rámu motorky, že by to nosil... jestli je to obtisk, peču na ně. Jestli je to tisk, musím je mít ve sbírce. Pořád doufám, že je to jen nějaká legrace a že je to bastl, který Beladona vtipně prezentuje.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

No jo, no, tak mě fascinovala ta iracionální kombinace typu hodinek a nápisu, že jsem se musel podělit. Info pro klid Martarovy duše - je to samozřejmě obtisk . Myslím si, že lidová domácí tvořivost a tunning by si tu zasloužila samostatné vlákno. Něco jako  "čeho všeho jsou lidé schopni......." :)

Odesláno

No jo, no, tak mě fascinovala ta iracionální kombinace typu hodinek a nápisu, že jsem se musel podělit. Info pro klid Martarovy duše - je to samozřejmě obtisk . Myslím si, že lidová domácí tvořivost a tunning by si tu zasloužila samostatné vlákno. Něco jako  "čeho všeho jsou lidé schopni......."  :)

Tak...a je to venku... ale sranda byla  :lol2:

Odesláno

Já vás oba zabiju :-) od rána nedělám nic jiného, než že studuju Tomickuv memoriál a hledám nějaké náznaky :-) :-) :-)

Odesláno (upraveno)

Mám tam čtyři smajlíky, Honzo :-) bohužel ze zarizení odkud jsem to psal nešlo použít grafickou formu smajlíků... No, alespoň jsem si rozšířil obzory o českém plochodrážním sportu.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Nedávno tady ve vlákně "Sbíráte někdo PRIMky" martar psal o zajímavých exportních ancre s černým ciferníkem a průměrem pouzdra 28 mm. Tak když jsem na "Bleším trhu" narazil na obdobné s bílým ciferníkem, zaujaly mne, a nemohl jsem je tam nechat, i když jsou "mrňavé" - 28 mm. Přikládám dvě fotografie. Na druhé srovnávací je vidět, oproti obdobným Primkám, že pro exportní ancre byla použita kvalitnější zářivě bílá barva, tisk je perfektně ostrý, což je vidět hlavně na složité kruhové značce ancre, a zadní víčko je bez nápisů, ale tak perfektně vyleštěné, že se dá použít jako zrcátko, a mohl jsem si podle něho učesat svých pár zbývajících vlasů. Pro dámské hodinky docela praktické - z jedné strany hodinky, z druhé strany zrcátko. To ty obdobné Primky mají zadní dýnko matné.

post-19465-0-21801500-1411589172_thumb.jpg

post-19465-0-38203700-1411589196_thumb.jpg

• Dát hlas 1
Odesláno

Jó, ty vlevo jsou s ciferníkem s plastickými indexy, nahoře ne moc kvalitně černě potištěné, ale na srovnání je vidět, že není bílá barva jako ta vpravo bílá zářivá (možná taky méně stará), "na živo" to vynikne ještě víc než na fotkách.

Odesláno

jj, někde mám stejné Ancre s bílým cifrem, od Mipových se liší jen textem Stainless... ? Antimagnetic na dýnku a červenou vteřinovkou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...