Jan_Jan_2006 Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Občas se tak zamýšlím, kolik hodinek a jakých nenávratně mizí na skládkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Např. úvaha babičky: "Co to tady mám v šuplíku po tom mým... ?! Prim Orlík... ?! Co s tím mám dělat?! Primky už dnes nikdo nechce a stejně nejdou. Vyhodím je... " Hrozná představa!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Je to tak..... Bohužel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 nojo, jasně, ale jak pro koho, každý není chronomagor, spíše jen magor.... *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 Zatím jsem je tam nechal, ten cifr bez nápisů je zvláštní. Půjdu se na ně ještě podívat jednou a uvidím, jestli se dohodneme na ceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 "Starý dobrý" letecký hodinky jsou bez firemních nápisů na ciferníku, které by narušovaly rychlou čitelnost a mají velkou natahovací a korekční korunku. Tyto hodinky mají obojí. A tak takhle nějak si představuji ty "echt" nejsprávnější letecký hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Dodať nápis orlík a sú na svete. Odoslané z ME173X pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 "Starý dobrý" letecký hodinky jsou bez firemních nápisů na ciferníku, které by narušovaly rychlou čitelnost a mají velkou natahovací a korekční korunku. Tyto hodinky mají obojí. A tak takhle nějak si představuji ty "echt" nejsprávnější letecký hodinky. Tyhle jsem měl, jen s nápisy a na letecké mají jednu vadu - ta lumi je nesvítící výsměch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra 2.0 Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Navic ta jedovata zelena se mi nelibi uz od doby, kdy ji Elton daval na renovace Igenu... ale to je samozrejme otazkou vkusu kazdeho kolegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Navic ta jedovata zelena se mi nelibi uz od doby, kdy ji Elton daval na renovace Igenu... ale to je samozrejme otazkou vkusu kazdeho kolegy Souhlas. Ta zelená je pro mě neprůchozí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Původní byly pro potápěče, ti mají k letcům docela daleko myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Už jsem se leknul, že jsou Orlíky letecký hodinky . Ta zelená na cifru je doopravdy dost ošklivá, pokud to dopadne a domluvíme to, budu tam chtít dát jiný cifr. Mají plné dýnko, s poměrně nízkým číslem (jsem nevěděl, že jsou všechny číslované), takže jsem si je nechal otevřít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Původní byly pro potápěče, ti mají k letcům docela daleko myslím. Inu- jak kdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Rozhodující bude cena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Upravuje Elton ten strojek nějak víc než jen nápisem Calibre 73.00? Se mi zdá trošku směšné jmenovat strojek podle sebe když ho jen vezmou a hodí do pouzdra. Pak to tak trošku - ne, vlastně silně působí jako chlubení se cizím peřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra 2.0 Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Nedelaji s nim krome napisu vubec nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 A je to naprosto normální,né? Dělojí TO mnohem věhlasnější montovny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Nevím. Já jsem většinou viděl aspoň nějaké zdobení nebo jiný příspěvek než jen střelit tam nápis a vydávat to za svůj strojek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Zdobení pod průhledným dýnkem.U plnýho to není většinou žádná olympiada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Dá se to chápat i tak, že ho nevydávají za svůj strojek, jen ho mají vlastním způsobem označený.No a ve světě, kde hodnotu výrobku tvoří hlavně nápis na něm, to pak působí dojmem chlubení cizím peřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se