Přejít na obsah

Report z dnešního drancovani bazarů a zastaváren..

Doporučené příspěvky

"Starý dobrý" letecký hodinky jsou bez firemních nápisů na ciferníku, které by narušovaly rychlou čitelnost a mají velkou natahovací a korekční korunku. Tyto hodinky mají obojí. A tak takhle nějak si představuji ty "echt" nejsprávnější letecký hodinky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"Starý dobrý" letecký hodinky jsou bez firemních nápisů na ciferníku, které by narušovaly rychlou čitelnost a mají velkou natahovací a korekční korunku. Tyto hodinky mají obojí. A tak takhle nějak si představuji ty "echt" nejsprávnější letecký hodinky.

Tyhle jsem měl, jen s nápisy a na letecké mají jednu vadu - ta lumi je nesvítící výsměch.

Odkaz ke komentáři

Už jsem se leknul, že jsou Orlíky letecký hodinky :lol2: . Ta zelená na cifru je doopravdy dost ošklivá, pokud to dopadne a domluvíme to, budu tam chtít dát jiný cifr. Mají plné dýnko, s poměrně nízkým číslem (jsem nevěděl, že jsou všechny číslované), takže jsem si je nechal otevřít.

post-34750-0-10706100-1514302730_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Upravuje Elton ten strojek nějak víc než jen nápisem Calibre 73.00? Se mi zdá trošku směšné jmenovat strojek podle sebe když ho jen vezmou a hodí do pouzdra. Pak to tak trošku - ne, vlastně silně působí jako chlubení se cizím peřím. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...