stenly Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Přidávám detail ciferníku. Po okraji zřejmě luminiscenční body. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 a ještě ručky, které nejsou zřejmě původní, ale také s luminiscenční výplní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
philiper Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Pokud jsou ty body na cifru lumi, tak i ty ručky by mohly být originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Jsou to komplet střeva ze zlatých hodinek. Někdo asi pouzdro prodal do výkupu zlata a střeva dal do jiného pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Jsou to komplet střeva ze zlatých hodinek. Někdo asi pouzdro prodal do výkupu zlata a střeva dal do jiného pouzdra.Přesně tak jsem si to myslel taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 koukám jako blázen. Díky moc Honzo!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Ten ciferník existuje i v černém provedení, ale ty ručky tam patří jiné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 jiné ručky u tohoto ciferníku a nebo u toho černého? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 U obou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 (upraveno) Ručky byly různé a navíc mohly být v průběhu let vyměněny.Pár foto dochovaných cifrů: Upraveno 10. února 2018 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 myslím, že to bylo nějak takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Zná je někdo?Ja je vidím poprvé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Bastl jako prase. Cifr z televizí, armovák ze soudků a pouzdro z primrolex. Někdo si vyhrál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Taky jsem si myslel kdyz jsem to viděl ,ale chtěl jsem to sem predhodit a zeptat se pro jistotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Díky za foto, ale mám dojem, že ani jeden ciferník nesedí s tím co mám já. Lumi index na dvanácké hodině je pouze jeden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 To je na prodej?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Ano je to na prodej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 (upraveno) Díky za foto, ale mám dojem, že ani jeden ciferník nesedí s tím co mám já. Lumi index na dvanácké hodině je pouze jeden. Nojo, máš pravdu, my jsme se tak soustředili na ty lumi body, že jsme tento "detail" úplně přehlédli, tak jsem to vzal víc investigativně a když člověk není línej, zvětší si to, líp čumí a myslí, tak jsou tam podle mne celkem jednoznačně vidět původní indexy, tak si asi někdo hrál no... Upraveno 10. února 2018 uživatelem JR_2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Jseš hodně dobrej !!!! Koukal jsem se lupou a máš pravdu. Na indexu šesté hodiny je to naprosto patrné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Ono těch nesrovnalostí je víc, ale jak jsem psal, chce to víc koukat a myslet, než psát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se