colommbo Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Hůlková (s rovným koncem) je dle mého soudu správně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Všetky rúčky sú v poriadku(Pospartaky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 ok diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Mě donesl tatínek toto. Krásnej stroječek! Máme radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Jsi si jistý, že jsou to primky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 (upraveno) Blbé vlákno.Pardon. Samo,že ne. Primky poznám. Ale stejně si je mohl pochválit!Příště prosím reklamace do sz Upraveno 29. března 2018 uživatelem saida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Při těch dnešních cenách lidi vezmou švýcary a napíší na ně PRIM, aby to bylo dražší :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Koukám,že máš obchodního ducha Biglesi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 když už, tak aspoň "Bigglesi" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 (upraveno) "GRUEN" GENEVE! RARE TOP NOS PRIM!!!!! !!!! Unikátní exportní verze hodinek PRIM se strojkem v růžovém zlatě! Na přání zahraničního zákazníka provedeny speciální úpravy podporující potenci a natalitu! Všecko pravda, hodinky jsou od generáladmirála sovětské armády! (Hodinky mi dal neznámý člověk v černé kápi na tržišti, nich o nich nevím, možná to není pravda, neručím. Republikování fotek pod trestem análizace.) Upraveno 29. března 2018 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Blbé vlákno.Pardon. Samo,že ne. Primky poznám. Ale stejně si je mohl pochválit!Příště prosím reklamace do sz Já jsem ti samozřejmě SZ psal, ale ty jsi neodpověděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 (upraveno) "GRUEN" GENEVE! RARE TOP NOS PRIM!!!!! !!!! Unikátní exportní verze hodinek PRIM se strojkem v růžovém zlatě! Na přání zahraničního zákazníka provedeny speciální úpravy podporující potenci a natalitu! Všecko pravda, hodinky jsou od generáladmirála sovětské armády! (Hodinky mi dal neznámý člověk v černé kápi na tržišti, nich o nich nevím, možná to není pravda, neručím. Republikování fotek pod trestem análizace.)Když je budu chtít šoupnout na aukro mohu TO použít? To je dokonalej popis!Už vám nikdy nic neukážu.Raději. Upraveno 29. března 2018 uživatelem saida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Když je budu chtít šoupnout na aukro mohu TO použít? To je dokonalej popis!Už vám nikdy nic neukážu.Raději.Jen do toho! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Stále rostou!!! TOP stav!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Nádhera!Zítra má pršet, tak mi poraď, kde vyrostou )))) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Včera už zapršelo na antikprimu... https://www.antik-hovorka.cz/obchod/vojenske-autohodiny-prim-8165.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 (upraveno) Nádhera!Zítra má pršet, tak mi poraď, kde vyrostou )))) .Díky!Jsou opravdu nádherné, v "nenošeném" stavu... Upraveno 8. dubna 2018 uživatelem Jan_Jan_2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velda Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Miro, blahopřeji k rozšíření sbírky, jsou opravdu zachovalé, včetně krabičky. Já mám dvoje, ale krabičku bohužel nevlastním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Miro, blahopřeji k rozšíření sbírky, jsou opravdu zachovalé, včetně krabičky. Já mám dvoje, ale krabičku bohužel nevlastním.Děkuji...Uvidíš, že krabička se časem někde objeví a obohatí i tvoji krásnou sbírku!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Krabičky jsem kupoval od Libora na antiku. Občas se tam vyskytnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se