lobevlad Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Vyzerá to tak, staré tlačivá záručných listov sa používali až kým sa neminuli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Dnešný "úlovok" PRIM 68 493 3.Dobrý úlovek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Já si teda myslím, že na tom záručáku (ta druhá fotka) je propiskou ručně napsáno 684933. I když je ta čtyřka mírně zprasená. Podívejte se, jak dotyčný(á) psal(a) číslici "4", viz ta napsaná cena "430".Máš pravdu, taky to vidím stejně. Prodavač nevěděl, že za 30 let tu jeho jednočtyřku budeme luštit.Prim na víčku udělal taky pětkošestku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 No,teď jsem to zkoumal a zdá se,že geometr má pravdu. Za předpokladu,že tenkrát tyto hodinky stály 430 Kč. Ale se mi zase nezdá, že by takový obyčejný hodinky stály tolik,no,asi jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lobevlad Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 No,teď jsem to zkoumal a zdá se,že geometr má pravdu. Za předpokladu,že tenkrát tyto hodinky stály 430 Kč. Ale se mi zase nezdá, že by takový obyčejný hodinky stály tolik,no,asi jo.Priemerná nominálna mzda 3142 korún československých (Kčs) v roku 1989. Nebolo to až také zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2019 Dnes na blešáku digi prim, borec že za ně chce 6, myslel jsem že stovek, vybalil pak, že tisíc, že na aukru chodí za 10k. Přitom stav nic moc, jsem si říkal, že i za těch 600 bych je tam nechal. Fakt se ty ceny tak posunuly nebo je to zas úlet z aukra a vetešníci neví co by chtěli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2019 Njn Primky to je zlatý důl, to není jako kupovat Rokexky za litr....tu každej ví, jakej má doma poklad. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2019 Tak to jsem asi poklad koupil pred 5 rokama, když jsem začínal. Dnes se mi to válí v krabici a přemýšlím už delší dobu o tom, že to rozpustím, jen jsem to chtěl všechno skompletovat a furt si na to neumím najít čas. Ale digi za 10 papírů mě fakt dost překvapily... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 dneska jsem zavital na blesak do ostravy a padl na me smutek. pulka primek v nerezovych pouzdrech s ciselniky z tramtarie, zbytek ojete obyc primky za sbirkove ceny. se slzou v oku vzpominam na ostravsky blesak tak cca 10 let nazpatek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Já občas proběhnu o víkendu "Kolbenku" a stav asi tak stejný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Čekáte tam nenošený sportky za 500? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Řešením by mohlo být nakupovat to, co dnes nemá žádnou hodnotu, jako ty primky před 10 lety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Poraď, co tedy syslit teď v létě na příští zimu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 tak ja jsem zacal s primkama v 2005 a troufam si tvrdit, ze neco uz mam... bylo to postesknuti, jak ty nerezove smejdy totalne po*raly trh a vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Mít tak věštěckou kouli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Lidem se to evidentně líbí a kupují to , tak to prodejci nabízejí. To je normální tržní chování, jaké furt všichni chtějí.Lidi ani jinou možnost nemají, když originály už nejsou. Staří sběratelé těmahle lidma pohrdají, ale sami by jim nic ze svých nakřečkovaných hromad neprodali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Poraď, co tedy syslit teď v létě na příští zimu? No přece to, co by sis nekoupil, co považuješ za vyhozené peníze, přesně jako to bylo s těma primkama před deseti lety. Tenkrát by to taky nikdo nekoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Dnes blešák v Ostravě . Od dnešního dopoledne jsem nový majitel čísla 000711. Prý tam nic nebylo a přece rostou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Tak to je super úlovek a obrovská gratulace. Kdo by to řekl, že se dá na blešáku ještě něco takového sehnat. Já ti věřím, určitě bys nám nelhal, v tvém věku to nemáš zapotřebí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Přísahám na mého milovaného psa Arnošta, že jsem oboje dnes koupil na blešáku v Ostravě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se