Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 3. 8. 2022 v 13:02, Honza.manta napsal:

Já bych řekl, že jsem to trefil.

Rozšířit  

Možná jsi to myslel správně, jen ten výklad byl trochu zmatečný. Stačilo napsat, že je potřeba utužit čtvrťový pastorek na minutovém kole. Třecí převod na vteřinovém kole neexistuje a ani na vteřinovém kole být nesmí, tam naopak musí být tření co nejmenší. 

Upraveno uživatelem zekon7302
Odesláno

Doma som vyprataval staru skrinu s naradim. Vzadu bola mala zaprasena krabicka a v nej hodinky po starych rodicoch. Nejake Rakety, Zvezdy, nieco z DDR a ... okrem prvych su funkcne!

image.jpeg

IMG_4961.jpeg

IMG_4959.jpeg

IMG_4960.jpeg

• po měsících...
Návštěvník tolja
Odesláno

tak dnes se poněkud zadařilo, posuďte sami, co jsem dostal dostal do ruky, když jsem se zeptal na hodinky...nějaký primky, koukněte....už ta matnost pouzdra mě klepla do vočí, ale poker face jsem udržel....jinak by to stálo o dost víc....😁

P1140060.JPG

P1140061.JPG

P1140062.JPG

Odesláno (upraveno)

Humberta v nerezu, super úlovek, takže asi za hubičku, pač prodávající zjevně neměl tušení co ti nabízí 

Edit, číselník s WR 40M, automatic 

Skvělý 

Upraveno uživatelem špelda66
Odesláno
  V 11. 4. 2023 v 14:57, tolja napsal:

tak dnes se poněkud zadařilo, posuďte sami, co jsem dostal dostal do ruky, když jsem se zeptal na hodinky...nějaký primky, koukněte....už ta matnost pouzdra mě klepla do vočí, ale poker face jsem udržel....jinak by to stálo o dost víc....😁

P1140060.JPG

P1140061.JPG

P1140062.JPG

Rozšířit  

Schválně, napiš číslo 😋.

Návštěvník tolja
Odesláno
  V 11. 4. 2023 v 15:54, Tobi napsal:

Schválně, napiš číslo 😋.

Rozšířit  

číslovaly se potápěčský igeny, ty mám v sejfu, tyhle číslované nejsou...

Odesláno
  V 11. 4. 2023 v 17:12, Honza.manta napsal:

7215

Rozšířit  

8215, navíc tyto v nerezu mají na rotoru dotisknuty nápis PRIM cal.72. Tyto automaty se dělaly dříve i v chromu, strojek stejný, ale bez tohoto napisu na rotoru. 

Odesláno

Pecka, vrtící se Primky v Huberto verzi.

Nezeptám se kolik stály asi by to bylo neslušné, ale jestli jsi je chytil za cenovku normálních Humberto, tak si frajer a za ten poker face máš můj největší obdiv. A přeju ti to, beztak je bazarnik vykoupil za litr.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...