Jan_Jan_2006 Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 Jsem si to myslel... Dělám si teď legraci. Smekám před znalostmi zdejších borců!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 V 2. 8. 2022 v 0:56, zekon7302 napsal: Špatně, zkus to ještě jednou a lépe. Já bych řekl, že jsem to trefil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 (upraveno) před 22 minutami, Honza.manta napsal: Já bych řekl, že jsem to trefil. Možná jsi to myslel správně, jen ten výklad byl trochu zmatečný. Stačilo napsat, že je potřeba utužit čtvrťový pastorek na minutovém kole. Třecí převod na vteřinovém kole neexistuje a ani na vteřinovém kole být nesmí, tam naopak musí být tření co nejmenší. Upraveno 3. srpna 2022 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 Doma som vyprataval staru skrinu s naradim. Vzadu bola mala zaprasena krabicka a v nej hodinky po starych rodicoch. Nejake Rakety, Zvezdy, nieco z DDR a ... okrem prvych su funkcne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 No a co s tím ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 před 4 hodinami, Jaem napsal: Doma som vyprataval staru skrinu s naradim. Vzadu bola mala zaprasena krabicka a v nej hodinky po starych rodicoch. Nejake Rakety, Zvezdy, nieco z DDR a ... okrem prvych su funkcne! Krásné!!!! Gratuluji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 11. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2022 Odbahnit, vysušit, vyčistit a vystavit. Po babičce a dědovi pěkná památka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 tak dnes se poněkud zadařilo, posuďte sami, co jsem dostal dostal do ruky, když jsem se zeptal na hodinky...nějaký primky, koukněte....už ta matnost pouzdra mě klepla do vočí, ale poker face jsem udržel....jinak by to stálo o dost víc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Paráda!!! velká gratulace. Super stav a celkově super úlovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 (upraveno) Humberta v nerezu, super úlovek, takže asi za hubičku, pač prodávající zjevně neměl tušení co ti nabízí Edit, číselník s WR 40M, automatic Skvělý Upraveno 11. dubna 2023 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 před 55 minutami, tolja napsal: tak dnes se poněkud zadařilo, posuďte sami, co jsem dostal dostal do ruky, když jsem se zeptal na hodinky...nějaký primky, koukněte....už ta matnost pouzdra mě klepla do vočí, ale poker face jsem udržel....jinak by to stálo o dost víc.... Schválně, napiš číslo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 před 15 minutami, špelda66 napsal: Humberta v nerezu, super úlovek, takže asi za hubičku, pač prodávající zjevně neměl tušení co ti nabízí Edit, číselník s WR 40M, automatic Skvělý Miyota 8215, docela raritka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 před 15 minutami, Tobi napsal: Schválně, napiš číslo . číslovaly se potápěčský igeny, ty mám v sejfu, tyhle číslované nejsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 před 46 minutami, tolja napsal: číslovaly se potápěčský igeny, ty mám v sejfu, tyhle číslované nejsou... Hm, tak nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Před hodinou, špelda66 napsal: Miyota 8215, docela raritka 7215 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 před 15 minutami, Honza.manta napsal: 7215 8215, navíc tyto v nerezu mají na rotoru dotisknuty nápis PRIM cal.72. Tyto automaty se dělaly dříve i v chromu, strojek stejný, ale bez tohoto napisu na rotoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Cal. 72 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 před 2 hodinami, Vomi napsal: 8215, navíc tyto v nerezu mají na rotoru dotisknuty nápis PRIM cal.72. Tyto automaty se dělaly dříve i v chromu, strojek stejný, ale bez tohoto napisu na rotoru. Pardon, 8215. Asi stařecká demence. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 před 4 minutami, Honza.manta napsal: Pardon, 8215. Asi stařecká demence. Já si to taky nepamatuju, musel jsem se podívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Pecka, vrtící se Primky v Huberto verzi. Nezeptám se kolik stály asi by to bylo neslušné, ale jestli jsi je chytil za cenovku normálních Humberto, tak si frajer a za ten poker face máš můj největší obdiv. A přeju ti to, beztak je bazarnik vykoupil za litr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se