Mech Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Odesláno 29. září 2008 Myslel jsme si to. Ručky nebudou problem, ještě tak kdyby se sehnal bezvadny čiselnik. Pouzdro je totiž v pořádku, žádné otěry. Podle fota se zdá, že i korunka je původní. Díky Skalisi.
docent_tecka Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Odesláno 5. října 2008 (upraveno) ...jedny "zubate" v docela peknem stavu. Pridal jsem k nim dobovy reminek a je to nadhera Upraveno 5. října 2008 uživatelem docent_tecka
uzak Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Odesláno 5. října 2008 docent_tecka napsal: ...jedny "zubate" v docela peknem stavu. Pridal jsem k nim dobovy reminek a je to nadhera Tobě hoří i voda.
Alomoh Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 docent_tecka napsal: ...jedny "zubate" v docela peknem stavu. Pridal jsem k nim dobovy reminek a je to nadhera Blahoželám. sú skutočne krásne...keďže farebné podanie fota je spravidla troška posunuté, opýtam sa, ten farebný krúžok je sivý?/šedivý/ alebo svetlo modrý?
docent_tecka Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 Alomoh napsal: Blahoželám. sú skutočne krásne...keďže farebné podanie fota je spravidla troška posunuté, opýtam sa, ten farebný krúžok je sivý?/šedivý/ alebo svetlo modrý? dekuji - pruh je sedy, videl jsem jen cervene a sede. ps: (ke kvalite mych fotek bych poprosil nektere cleny chronomagu, aby se zdrzeli pripominek, dekuji )
pav. Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Odesláno 24. října 2008 Taky sem přidám co jsem sehnal, vypadaj jako nový, ale neprošli renovací do nerezovýho pouzdra. Chtěl bych je nosit ale příjde mi to škoda :-(
cody Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Odesláno 24. října 2008 Tak to je paradni ulovek, muzes pls prozradit na kolik vysli?
pav. Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Odesláno 24. října 2008 cody napsal: Tak to je paradni ulovek, muzes pls prozradit na kolik vysli? sorry, cenu bych řikal nerad. Ale mam z nich radost :-)
skalis Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Odesláno 24. října 2008 pav. napsal: Chtěl bych je nosit ale příjde mi to škoda :-( Jsou paradni. Jen se neboj, nenosit je by byla skoda!
911 Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Odesláno 24. října 2008 pav. napsal: sorry, cenu bych řikal nerad. Ale mam z nich radost :-) proc? chces je pak prodat tady? ;-) nedelej zagorku, taky by me to zajimalo. vypadaji dobre.
pav. Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Odesláno 24. října 2008 911 napsal: proc? chces je pak prodat tady? ;-) nedelej zagorku, taky by me to zajimalo. vypadaji dobre. Prodat je nechci, aspoň ne teď. Ale byly levný, docela dost levný. :-) Originální by měl být i pásek. Jo a taky k nim mam záruční list.
Návštěvník Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Odesláno 24. října 2008 nešlo je nekoupit a to jsem se zařek, že mně starý primky nepřijdou do baráku
Olda Odesláno 25. října 2008 Nahlásit Odesláno 25. října 2008 Roman I. napsal: nešlo je nekoupit a to jsem se zařek, že mně starý primky nepřijdou do baráku Kdyby ti dom amoc překážely, dej vědět. Stejně musím někdy zajet do Pardubic, zapomněl jsem si tam svetr.
Návštěvník Odesláno 25. října 2008 Nahlásit Odesláno 25. října 2008 Olda napsal: Kdyby ti dom amoc překážely, dej vědět. Stejně musím někdy zajet do Pardubic, zapomněl jsem si tam svetr. Chvíli se s nimi poraduju, pak utřu nostalgickou nudli u nosu a půjdou dál. Počítám s Tebou, ozvu se časem
Návštěvník Odesláno 25. října 2008 Nahlásit Odesláno 25. října 2008 Olda napsal: Kdyby ti dom amoc překážely, dej vědět. Stejně musím někdy zajet do Pardubic, zapomněl jsem si tam svetr. Chvíli se s nimi poraduju, pak utřu nostalgickou nudli u nosu a půjdou dál. Počítám s Tebou, ozvu se časem
Olda Odesláno 25. října 2008 Nahlásit Odesláno 25. října 2008 Roman I. napsal: Chvíli se s nimi poraduju, pak utřu nostalgickou nudli u nosu a půjdou dál. Počítám s Tebou, ozvu se časem Díky, budu se těšit.
Kupa54 Odesláno 26. října 2008 Nahlásit Odesláno 26. října 2008 Na Aukru jsem získal Primky68 v pouzdru, na které jsem ještě nikdy nenarazil a tak nevím, jestli je vůbec primácké Poraďte, páni znalci.
filo-boxer Odesláno 26. října 2008 Nahlásit Odesláno 26. října 2008 Mel jsem kdysi stare VOSTOKy se stejnym/hodne podobnym pouzdrem.
Kupa54 Odesláno 26. října 2008 Nahlásit Odesláno 26. října 2008 filo-boxer napsal: Mel jsem kdysi stare VOSTOKy se stejnym/hodne podobnym pouzdrem. Hm... toho jsem se bál...nemáte někdo fotku těch vostoků? Třeba Tolja, co..?
VS Odesláno 26. října 2008 Nahlásit Odesláno 26. října 2008 (upraveno) To dýnko ze dvou částí mi taky připomíná Vostoky. Plechový kroužek přišroubovaný mezikružím se závitem. Aspoň všechny moje 2 Vostoky to tak mají Oprava: nejsou to Vostoky, ale Poljoty. Ale oboje jsou Sdělano v CCCP. Upraveno 26. října 2008 uživatelem VS
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se