Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Myslel jsme si to. Ručky nebudou problem, ještě tak kdyby se sehnal bezvadny čiselnik. Pouzdro je totiž v pořádku, žádné otěry. Podle fota se zdá, že i korunka je původní. Díky Skalisi.

Odesláno
  docent_tecka napsal:
...jedny "zubate" v docela peknem stavu. Pridal jsem k nim dobovy reminek a je to nadhera :)

Blahoželám. sú skutočne krásne...keďže farebné podanie fota je spravidla troška posunuté, opýtam sa, ten farebný krúžok je sivý?/šedivý/ alebo svetlo modrý?

Odesláno
  Alomoh napsal:
Blahoželám. sú skutočne krásne...keďže farebné podanie fota je spravidla troška posunuté, opýtam sa, ten farebný krúžok je sivý?/šedivý/ alebo svetlo modrý?

dekuji - pruh je sedy, videl jsem jen cervene a sede.

ps: (ke kvalite mych fotek bych poprosil nektere cleny chronomagu, aby se zdrzeli pripominek, dekuji :) )

• po 2 týdnech...
Odesláno
  pav. napsal:
sorry, cenu bych řikal nerad.

Ale mam z nich radost :-)

proc? chces je pak prodat tady? ;-) nedelej zagorku, taky by me to zajimalo. vypadaji dobre.

Odesláno
  911 napsal:
proc? chces je pak prodat tady? ;-) nedelej zagorku, taky by me to zajimalo. vypadaji dobre.

Prodat je nechci, aspoň ne teď. Ale byly levný, docela dost levný. :-)

Originální by měl být i pásek.

Jo a taky k nim mam záruční list.

Odesláno

nešlo je nekoupit :) a to jsem se zařek, že mně starý primky nepřijdou do baráku

post-1551-1224871966.jpg

Odesláno
  Roman I. napsal:
nešlo je nekoupit :) a to jsem se zařek, že mně starý primky nepřijdou do baráku

Kdyby ti dom amoc překážely, dej vědět. Stejně musím někdy zajet do Pardubic, zapomněl jsem si tam svetr.

Odesláno
  Olda napsal:
Kdyby ti dom amoc překážely, dej vědět. Stejně musím někdy zajet do Pardubic, zapomněl jsem si tam svetr.

Chvíli se s nimi poraduju, pak utřu nostalgickou nudli u nosu a půjdou dál. Počítám s Tebou, ozvu se časem

Odesláno
  Olda napsal:

Chvíli se s nimi poraduju, pak utřu nostalgickou nudli u nosu a půjdou dál. Počítám s Tebou, ozvu se časem

Odesláno
  Roman I. napsal:

Díky, budu se těšit.

Odesláno (upraveno)

To dýnko ze dvou částí mi taky připomíná Vostoky. Plechový kroužek přišroubovaný mezikružím se závitem. Aspoň všechny moje 2 Vostoky to tak mají :)

Oprava: nejsou to Vostoky, ale Poljoty. Ale oboje jsou Sdělano v CCCP.

Upraveno uživatelem VS

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...