Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po dlouhem bezcasi (vzdyt mobil staci :)) jsem po setkani s vintage Longineskama propadl hodinkove horecce. Po tydnech hledani, rozhodovani, sebevzdelavani a prihazovani na netu mi na stole skoncily Atlantiky Seacrest Automatic (oblekovky):

prumer: 38 mm bez korunky, tloustka 9mm, ocel 316L

strojek: ETA 2824??? nebo Claro 888??? (podle oficialnich stranek ted firma pouziva Claro 888, ale podle popisu prodejce je tam "Swiss Manufakture ETA Kaliber CL ...25Steine(Jewels)", takze fakt nevim, ale fakt je, ze Claro 888 ma jen 18 kamenu a muj kousek jich ma 25 -- rozresi to tady nekdo?)

klasicky jednoduchy bily cifernik se plastickou, stribrne vyvedenou stupnici a stribrnymi ruckami, datumovka na trojce

safir, dynko s pruhledem na strojek z mineralu

water resistant: 30m (u oblekovek je mi to jedno)

prvni postrehy:

velikost me trochu prekvapila, asi mam prilis uzke zapesti, kazdopadne je pro me 40 mm asi maximum mozneho, vetsi prumer by byl nenositelny (jak muze nekdo nosit orloje o prumeru 47 mm a vic je mi zahadou)

presnost: po prvnich 24 hodinach +5 s, dalsi den +4 s (to je asi v norme)

reminek=bida (pujde pryc)

podtrzeno a secteno:

SPOKOJENOST - swiss made, neprilis znama a cenena znacka, ale zato s tradici, opravdu slusne oblekovky (safir, kvalitni cifernik a celkove zpracovani) za velmi dobrou cenu (prijemnych 160 EUR - bez papiru a zaruky, ale fakt NENOSENE)

Hmm, obavam se, ze po prvnim soustu jsou dalsi kousky na obzoru (seznam je dlouhy - potapky, fliegery, dalsi oblekovky etc.). Casomereni zdar!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Gratuluju, a je to ETA.

Diky, to je dobra zprava (o Claro 888 jsem cetl nehezke veci - cinsky pedigree; ale ono to bude mozna jedno, je to koneckoncu taky svycar...).

Odesláno

to je ale nahoda, ja som si vcera doprial tiez jeden kusok tejto znacky :)

tak nech slapu jak hodinky ...

Napodobne, taky jsem o Worldmaster GMT pokukoval, ale nakonec zvitezila cista, bila, jednoducha klasika (a navic tech 42 mm :) - ale faktem je, ze v realu to je o fous lepsi nez na fotce, ktera je opticky zvetsuje).

Odesláno

Dobrá volba, slušný hodinky v ceně toho strojku, co je uvnitř (ETA 2824). Neskutečný, že to dokážou za tyhle legrační prachy prodávat.

Velikost je sice menší, ale na ruce ti sedí super, takže není co řešit.

Prostě super kup.

Odesláno

Po dlouhem bezcasi (vzdyt mobil staci :)) .....................

néééééééé, mobil nestačí!!! :D Copak je to nějakej požitek koukat se na digitální displej, kterej za pár let stejně klekne a na všech mobilech to vypadá skoro stejně??:crying_anim02:

Není nad pořádný, krásný mechanický hodinky !!!:oneeyed02:

Odesláno

Gratuluji k překrásným hodinkám. Moc se mi líbíPosted Image, perfektně ti sednou na ruku a když se vezme v úvahu cena, tak jsou na hranici dokonalosti. Ať ti dlouho a dobře slouží.

Odesláno

Samotný hodinky nic moc, ale na ruce jsou opravdu přepychový. Mimochodem v Koscomu mají na Atlantici velký slevy - stojí to za to.

Odesláno

Samotný hodinky nic moc, ale na ruce jsou opravdu přepychový. Mimochodem v Koscomu mají na Atlantici velký slevy - stojí to za to.

Jenomze v Koscomu to jsou vsechno quartzky (alespon na webu) :(. Doporucuju zahranici - ebay nebo e-shopy...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...