Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já nevím jak vy, ale moje drahá polovička z mých tajných nebo splněných ,,chrono" přání není úplně odvázaná. A to si ani nepředstavuju, že sa koupím Omegy za ,,kilo" a nebo dokonce ,,Rolády"...

Návštěvník
Odesláno
  V 1. 4. 2011 v 18:36, 'T-TOUCH' napsal:

Já nevím jak vy, ale moje drahá polovička z mých tajných nebo splněných ,,chrono" přání není úplně odvázaná. A to si ani nepředstavuju, že sa koupím Omegy za ,,kilo" a nebo dokonce ,,Rolády"...

No sláva, ještě že to víme. A proč máš tohle téma ve fotogalerii?
Odesláno

Její reakce na mé nové přírůstky jsou skoro nepublikovatelné. Jednou to tu už někdo řekl, tak ho s dovolením ocituji - "já mám hodinek docela dost, moje lepší polovina bohužel taky". Výstižněji to snad ani nejde říct.

Odesláno

Moje drahá polovička má hodinek víc než já. Naposledy jsem jí kupoval Atlantic qvartz. Pro ní jsou to modní doplňky. Často se z toho bez lupy ani nedá odečíst čas. Teď se jí ale zalíbily v jednom obchůdku tady takový ty mrňavý mechaniky skeletony se zlatým strojkem který vypadá jak můstek ... teď nevím přesně co je to za značku ale tuším, že stojej cca 300 tis. :-)

Odesláno

Já jsem v klidu. Žena na základě nějakého úspěchu v práci povídá, hele já ti ty Rolexy koupím, když se ti tak líbí. A já povídám, prosímtě, nech si ty peníze na svoje radosti, já si je koupím sám.

A spokojenost vládne na obou stranách :)

Odesláno

Vzhledem k tomu že jsem teprve v začátcích tak má přehled a je jí tahle "nemoc"pochuti :smile_anim: Jenže nastává problém -asi se nakazila :suicide_anim: a furt tvrdí -koukni se jestli nemají něco pro mě!

R.

Odesláno

Hm tato chronomagorina je docela drahy spaz. ... Hodinky by mali byt 1:1 s priatelkou cize novy prirustek u mna - novy prirustek u priatelky a to Vam poviem lacne smejdy nosit nechce...

Odesláno

nadseni nepanuje to da rozum, pritelkyne oci v sloup a rodice v blede modrym totez, mi reknou za co by to utratili oni, ja na to - jdu si koupit Omegy, juchůůůůů!!!

• po 4 týdnech...
Odesláno

sibirnaya: škoda jen těch rozdílných tahů, jinak naprosto výborná kombinace, něco jak dělá Seiko některé pětky(tam ale i tahy jsou zmenšeniny).

Odesláno

Vzhledem k tomu, že se mi "chronomagořina" poslední dobou vymkla kontrole, používám tři osvědčené argumenty:

1. byl to tak výhodný nákup a ušetřilo se tím tolik peněz, že nešlo odolat - no prostě nekup to za ty prachy

2. to není originál, miláčku - kde bych na něj vzal :-))

3. lásko, tyto hodinky už mám přece dávno... jak to, že jsi teď tak překvapená, když jsi mi je nedávno chválila (mám vyskládaných na skříni 8 kousků a když se nějaký občas obmění, není to úplně poznat) - zde platí, že pod svícnem je nejmenší tma

Odesláno
  V 2. 5. 2011 v 11:51, 'Jirka_C' napsal:

Vzhledem k tomu, že se mi "chronomagořina" poslední dobou vymkla kontrole, používám tři osvědčené argumenty:

1. byl to tak výhodný nákup a ušetřilo se tím tolik peněz, že nešlo odolat - no prostě nekup to za ty prachy

2. to není originál, miláčku - kde bych na něj vzal :-))

3. lásko, tyto hodinky už mám přece dávno... jak to, že jsi teď tak překvapená, když jsi mi je nedávno chválila (mám vyskládaných na skříni 8 kousků a když se nějaký občas obmění, není to úplně poznat) - zde platí, že pod svícnem je nejmenší tma

jezisikriste, panenaneby :eek:

toto je predsa zenska taktika..takto sa obhajuju topanky, kabelky, saty a spol.

kam ten svet speje :crying_anim: :D

Odesláno (upraveno)
  V 2. 5. 2011 v 7:54, 'sibirnaya' napsal:

pravda, neni to manzelka, ale jen pritelkyne, nicmene s nejnovejsim prirustkem ma i ona nejnovejsi prirustek a oba si ted chrochtame blahem :D

Moc hezký, dokonce vám jdou i na sek.undu stejně, povedená dvojička.

Edit: úprava s.e.k.u.n.d.y kvůli filtru :)

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...