Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

sibiř, to máš fuk jestli šedesátý nebo sedumdesátý, ty hodinky vypadají furt stejně a auru mají taky stejnou.

:lol2: Ale jóó, klidně si tady se Sibiřanem foukejte pod kulky; je to sranda a o nic nejde :lol2: :D
  • Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Díky za tip, vypadá zajimavě!

Já si totiž myslím, že jedině pokud nastuduješ detaily, tak minimalizuješ riziko, že koupíš něco špatně, což obzvlášť u vintage kousků dost často hrozí .... takže investice do odpovídající literatury se v podstatě vyplatí. A ono to pátrání na webu taky není vždy ideální že ? A právě knihy od Mondaniho jsou výborně zpracované a přehledné, takže se v nich snadno orientuje :)

Odesláno

Šel jsem jinou cestou, nechal jsem si doporučit hodinky člověkem, který je pojem ve světě vintage Rolex, to bych nenastudoval ani za pár let.

Odesláno

Šel jsem jinou cestou, nechal jsem si doporučit hodinky člověkem, který je pojem ve světě vintage Rolex, to bych nenastudoval ani za pár let.

No tak to je samozřejmě nejlepší :) ale to listování má taky svoje kouzlo ...

Odesláno

To byla moje podmínka, aby se datum výroby přímo shodovalo s datem narození, tyhle se dokonce shoduji i přibližně s měsícem :)

Odesláno

Ono to má svoji logiku GMT Master se v roce 2002 prodavaly za cca 2000 a dnes 8-14 tis. USD ty samé. Za 10 let se budou prodávat za 30-50 tis. USD a myslím že nejsem daleko od pravdy.

Jeden sběratel se zaměřil přímo na Submariner Red, pěkná sbírečka

Odesláno

Mimochodem, pokud někdo touží po pěkných hodinkách, má dnes možnost získat krásné vintage Submariner!

Ty jsou opravdu pěkné. Ovšem mají již nekorektní tah 93150, do roku 1974 Rolex dodával k RED Subům jen skládaný 9315. Spousta majitelů jej však pro "vytahání" vyměnila :( a tak najít dnes originální komplet je těžké ...

• po 2 týdnech...
Odesláno

No do téhle srandy za 615 USD jsem nešel (nějak se mi nelíbí kombinovat něco co k sobě nepařilo od začátku), jenom jsem byl překvapený, že rozprodat hodinky na díly je asi lepší než celé najednou, ale to je asi stejné u aut :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...