spiderer Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2011 Asi budu za trubku, ale proč to nejsou pravověrný B? Není to doufám proto, že na nich jde pohodlně přečíst, kolik je hodin? Je to jednoduche, koukni se do jakehokoliv katalogu B a pak na odpoved jiste prijdes sam PS: Vim, ze to bylo jen zamerne popichnuti, proto odpovidam stejne
Mirek Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2011 Přidávám se s gratulací, pokud béčka, tak jedině SOHy, jsou to mé vysněné, snad se taky někdy dočkám. Užij si je!
bobák Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2011 hmmm...jsou fakticky krásný...jen k tomu obleku nevím...vypadá to že jsou k němu i dost vysoký...ale jinak bomba i s tím ocelovým tahem
lukin_ova Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2011 Moc hezké. Já bych pávě řekl, že jdou i k tomu obleku. Gratulace.
premek798 Odesláno 3. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2011 jako nejsou to typicke oblekovky. ale taky se mi zda ze k nemu jdou.... , ke sportovne strizenemu saku uplne idealni
bandicoot Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 Origo mesh je boží. Tlustej a ohebnej. Vůbec bych neuvažoval o neoriginální alternativě. Kuk: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/35173-tah-breitling-superocean-heritage/page__p__533205__fromsearch__1#entry533205
Petr77 Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 Asi budu za trubku, ale proč to nejsou pravověrný B? Není to doufám proto, že na nich jde pohodlně přečíst, kolik je hodin? Bud v klidu, mel jsem stejny dotaz, takze taky trubka . Tlacici korunka me netrapi, nosim hodky vetsinou na pravem zapesti. Urcite jde o nejvzhlednejsi kousek z produkce Breitling... nekdo by rekl, ze z produkce Breitlingen
premek798 Odesláno 4. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 Origo mesh je boží. Tlustej a ohebnej. Vůbec bych neuvažoval o neoriginální alternativě. Kuk: http://forum.chronom...__1#entry533205 DEKUJI .. s mrakodrapem jsem si uz psal pred 14 dny... mam to zamluvene ale nejak se nemuze spojit s tim kamaradem co to pro nej prodava.. takze zatim cekam
tenge Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Odesláno 2. května 2011 Nádherný..takový se hodí jak do obleku tak i ven...to je přesně to co je zajímavý a má duši...sice mimo peněženku, ale hodnotím jako skvělé a ten mesh k tomu je dokonalý
Leviathan Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Odesláno 3. května 2011 nedavno tu niekto mesh ponukal v predajnom blakne, alebo skus tu. chodia na tomto fore okolo 400 USD. Ty potrebujes tu 24mm a sa nemylim. kazdopadne gratulacia. Mam ich na gume a su super.
fcmasakr Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Odesláno 3. května 2011 Minulý týden jsem je měl u Dušáka asi půl hodiny na ruce ... ale ta velikost NO a ty malý (38mm) jsou zase moc malý. Proč nedělaj 40mm nebo 42mm ... PROČ?
spiderer Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Odesláno 3. května 2011 Minulý týden jsem je měl u Dušáka asi půl hodiny na ruce ... ale ta velikost NO a ty malý (38mm) jsou zase moc malý. Proč nedělaj 40mm nebo 42mm ... PROČ? Vsechno bude http://www.breitlingsource.com/watch_details/Aeromarine_243.html
Gustaf Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 překrásný Béčka veliká gratulace. I já musím říct, že z produkce Breitlingenů je to opravdu nejpovedenější model...tak ať slouží a užívej jich
fcmasakr Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Vsechno bude http://www.breitlingsource.com/watch_details/Aeromarine_243.html aaaaaaaaaaaaa, DĚKUJI. Taková zpráva rozjasní den! Já už zvažoval koupi "mini" verze, ale tímhle je vyřešeno. Naštěstí maj centrální vteřinovku, takže jim odpustím malé smítko na kráse v podobě datumky na trojce. Asi by se jim pod ty nápisy nad šestkou ani nevešla. Teď stačí jenom počkat, než se dostanou do distribuce ...
ital Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Odesláno 16. května 2011 Gratuluju, podle mě jedny s nejlepších béček. Osobně mám ty samé ale limitku, a nejlépe mi sedí na gumě.
ZZalesky Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Odesláno 25. května 2011 Nádherný Breitlingy, konečně nějaký model, ke kterému nepotřebuješ kolotoč a maringotku.. Opravdu velká gratulace!
jktibet Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Odesláno 26. května 2011 ahoj tak jako nováček do hodinoveho sveta a moje vubec prvni poradne automaty , jsem vybral tyto krasavice.. udelali mi velkou radost. a vic nez na to kolik je hodin se porad na ne koukam , omlouvam se za fotky.. snad mne neukamenujete Gratulace,datum na trojce nevadí,terč má řád a vůbec čitelnost,pěkné hodinky.Dokonce mi připadají větší než chrona co mám já.mk
MutraBG Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Odesláno 26. května 2011 Byl jsem ze začátku proti designu Breitling, ale tenhle model mne začíná oslovovat více a více.. Gratuluji k nákupu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se